belki de ölüm tek çaredir bana

ben hergünüme şükrediyorum rabbime şükürler olsun ama sağlığımdan olmaya başladım sabahtan beri sol tarafım uyuşuk kolum çok ağrıo sırtıma vuruor ayağa kalkmaya halim yok rabbim bana güç versin

cahillik ne kötü takıntılı olmak heleki bir anne ne diyebilirm ki rabbim çok büyük vebalimi ben o kadına yükledim sadece ona..

güzelim seni üzenler senin canından daha mı kıymetli boşver at bu düşünceyi kafandan,
yalnız ilaç kullanıyorum yazmışsın antidepresan sanırım bazılarının yan etkisi yoğun intihar fikri oluyor
bence hemen bir doktorunu ara.

Su an intihari dusunmeniz bile cok buyuk gunah ki zaten biliyorsunuz, arkadaslarim tum soylenebilecek sozleri soylemisler , psikolojik tedavi olmalisiniz .
Allah yardim etsin hepimiz zor zamanlar gecirdik ve geciriyoruz ben 14 yildir surekli bosanma lafinin gectigi birevlilik yurutuyorum ve inan boylesi daha zor . Senin mutlu bir hayat yasama olasiligin var en azindan , Rabbimin bir hikmeti vardir muhakkak sabret ve haket.

işte sorunda bu ya biz çok mutluyduk hiç kvga etmedik tartışmadık bile yada bilmiyorum artık ben takıntılı bir insan olmaya başladım

adam takılmadı ki onlara asla o beni byle sevdi annesi takıldı bunlara madem takıldın başından gelemseydin istemesydin neden günahıma grdnki sen benim..

Sözlün mü istedi ayrılmayı. Neden sevgisinin arkasında durmadı ki. O kaynanaya inat sizin devam etmeniz lazım.

Ailesinin karsisinda hukmu olmayan, kendi basina kararlar alamayan, aldigindada devamli bir aile baskisiyla karsilasan adamla nekadar mutlu olursunki be canim.

unutursun. zaman : )

Kız kalk yerinden yüzünü yika cik dışarı arkadaslarini ara hayatin tadini cikar birak su kötü düşünceleri millet icin degil kendin icin yap

yoğun değil kullandığım ilaçlar sadece sakinleştirici içiyorum ama ağlama krizi yaratıyor

rabbim sanada yardım etsin rabbim kimseye acı yaşatmasın ben her gece dua edip yatarım rahatlamak için elbet rabbim
in bir hikmeti vardır en iyisini o bilir

31 yaşındaki adam adam olsa dururdu senin arkanda ,bir dakika deyip masaya yumruğunu atardı. evden çıkmıyormuşta konuşmuyormuşta. bumu çocuk gibi prootestosu. geç ya zayıf karakterli biri o

Sözlün mü istedi ayrılmayı. Neden sevgisinin arkasında durmadı ki. O kaynanaya inat sizin devam etmeniz lazım.

halam sözlümü çok sever aralarıda iyiydi ayrıldığımı gün hastanelik oldum sözlüm başımda bekledi elimi hiç bırakmadı halam onla dsrda sigara içerken çocugun tek söylediği ben çok kötüyüm abla ben arad kaldım abla ben bittim tükendim ben ne yapıcam bu ahlde bu insan şu anda o bana savaşalım demedikten sonra ben ne yapayım halam konuşucak onunla dsrda dertleşicekler tabıkı gelirse..

Kız kalk yerinden yüzünü yika cik dışarı arkadaslarini ara hayatin tadini cikar birak su kötü düşünceleri millet icin degil kendin icin yap

çalışıyorum :/ her akşam zaten barkdaşlarımlayı allah razı olsun hepsi arıyor mesaj atıyor mutlaka

o zaman yat kalk Allaha şükret,bu aileyle olsaydın seni mahvederlerdi. her gün acı her gün dert.

biliyorum bilmezmiyim ben insanı yöresine göre ayırmam etmem asla ama erzurumlu oldugunu dyunca bi düşünmştüm acaba diye ama aile gerçekten öyleymiş bağnaz

anası ona bırak demedi defalarca srdu benım skıntım yok srunum yok mutlu olun dio ama akşama bayılıo vebal almıyım dıo söyleyıp ama mutsz gözükeyim belli edeyim byle vebal almam sanıor
Canım bak anası asla oğlundan vazgeçmez. Kız evladından vazgeçen oluyor, ama Türk erkeği kıymetlidir. Yaşlanınca anasına bakıcak o...kadının garantisi. İstediği kadar ölsün bayılsın, siz evlenseniz maksimum 1 seneye kabullenicek olayı.
Nişanlının bunu bilmesi lazım.

Ya anacığıma bişey olur korkusuyla senden vazgeçen adam, sana n'olucağını bile umursamıyor demektir. Hayır birde nişan yapmış, senin aileni de hiç umursamıyor. Sen ise canımdan vazgeçerim onun için diyorsun. Bu nasıl bir alışveriş? Neyin karşılığı senin canının kıymeti?

31 yaşındaki adam adam olsa dururdu senin arkanda ,bir dakika deyip masaya yumruğunu atardı. evden çıkmıyormuşta konuşmuyormuşta. bumu çocuk gibi prootestosu. geç ya zayıf karakterli biri o

protesto değil asla adam normal yaşantısındada anen baya karşı mesafeli ondaki sadece saygı sevgide değil aıle ıle khvltı ypmaz onlarla yemek yemez kaç kez şahit oldum evde oylece oturur kımseyle konuşmaz çunku konuşcak bişeyi yokki ne konuşsun ortak bir şey yok..

bunu bende düşündüm inan adaö anasını düşündü gitti beni düşünmedi neden ben naparım nolur bana düşünmedi neden diyorum sürekkli neden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…