Bak sana geçmişte yaşanan bi olay anlatiyim 18 yasinda bi arkadasim vardı erkek arkadisiyla deli gibi birbirlerini seviyorlardi 3 sene sürdü kızın durumu maddi durumu iyi degildi kucuk bi ilcede oturuyorduk oglanin babasi diş doktorydu kizi hic istemediler kendi aralarinda kizla oglan nisan takmış ölene kadar sevecegiz birbirimizi demişler. Oglanin anne babadi karşı cikti kesinlikle olmaz diye ayrildilar kiz kaldiramadi intihar etti cok uzucu bi olaydı aradan cok gecmeden oglan baskasiyla evlendi kız unutuldu gitti olan kizin ailesine oldu bu yuzden boyle sacma biseye sakin kalkisma aynen unutulup gidersin valla simdi okuduysan hemen fikrini değiştir Allah ömür verdi ise cok guzel gunlerin olur henen umutsuzluk aninda böyle saçma sapan şeyleri yapmayi lütfen bu hayat senin
kurtulduğunuza yatıp kalkıp şüküredeceğinizi bide ölümden bahsediyorsunuz.kimin umrundasındanız onların mı?allah vermesin ölseniz o tip insanlar bir günahkar gitti diye kendi kafalarınca sevinirler.kalkın kendinize gelin allah aşkına milleti mi sevindiriceksiniz.dimdik durun ayakta.
Bence adam seni sevmiyormus evlenip ayrilmaktansa bu sekilde bitmesi en iyisi biliyorum cok aci cekiyorsun ama kalici bir aci yok hayatta illa azaliyor.
Seni sen oldugun icin sana deger veren insanlarla olmalisin.
Iliski mutlu olmak icindir. Mutsuzsan vazgecmelisin..
adam takılmadı ki onlara asla o beni byle sevdi annesi takıldı bunlara madem takıldın başından gelemseydin istemesydin neden günahıma grdnki sen benim..
bence senin de psikolojik olarak tedaviye ihtiyacın var. Her insanın bir acı sınırı var evet ama başına daha büyüğü geldiğinde anlarsın acı sınırını.
Kız kalk yerinden yüzünü yika cik dışarı arkadaslarini ara hayatin tadini cikar birak su kötü düşünceleri millet icin degil kendin icin yapben hergünüme şükrediyorum rabbime şükürler olsun ama sağlığımdan olmaya başladım sabahtan beri sol tarafım uyuşuk kolum çok ağrıo sırtıma vuruor ayağa kalkmaya halim yok rabbim bana güç versin
benim türkü söylemem bile sorun oldu elimde mikrofon aile yemeğinde.. böyle bapğnaz bir aile ve içlerinde ezilen bir adamç.
güzelim seni üzenler senin canından daha mı kıymetli boşver at bu düşünceyi kafandan,
yalnız ilaç kullanıyorum yazmışsın antidepresan sanırım bazılarının yan etkisi yoğun intihar fikri oluyor
bence hemen bir doktorunu ara.
Su an intihari dusunmeniz bile cok buyuk gunah ki zaten biliyorsunuz, arkadaslarim tum soylenebilecek sozleri soylemisler , psikolojik tedavi olmalisiniz .
Allah yardim etsin hepimiz zor zamanlar gecirdik ve geciriyoruz ben 14 yildir surekli bosanma lafinin gectigi birevlilik yurutuyorum ve inan boylesi daha zor . Senin mutlu bir hayat yasama olasiligin var en azindan , Rabbimin bir hikmeti vardir muhakkak sabret ve haket.
31 yaşındaki adam adam olsa dururdu senin arkanda ,bir dakika deyip masaya yumruğunu atardı. evden çıkmıyormuşta konuşmuyormuşta. bumu çocuk gibi prootestosu. geç ya zayıf karakterli biri osöze kadar hiçbişey yoktu herşey çok güzeldi taki facete bir fotom varmış 5 yıl önceki masada rakı var ben neden ordaymışım rakı içiyomuşum elimde mikrofon varmış ben nasıl şarkı söylermişim dedim sesin güzelse sende söyle tv de açıp türkü dinliyorlar ama ben söyleyince sorun bunuda geçtim sözlüm hep savundu benı şahitte oldum anneye tavır aldı konuşmadı bu seferde kadın bunlara bayıldı bide oğlu ben burda oturmıcam gtcem burdan dedi ona bayılmaya başladı yani yolu bulmuş en ufak şeye bayılıyor erzurumlular yani heopsi böyle mi ben anlamıyorum oğulları fgarklı zihniyet alkolde alır kadın ona bile içerlenio çocuk gece 12 de eve gelir baba kapıyı keser nerdesin 31 yaşındakşi adama bitirdiler onuda benide böyle anneöi olur anne evladının üzüldüğünü görse içi yanar ya sözlüm 1 haftadr evde dsarı cıkmıo kimseyle konuşmuo perişan kadın bana telefonda üzülme geçer dunyanın sonumu nolcakki dio..
Sözlün mü istedi ayrılmayı. Neden sevgisinin arkasında durmadı ki. O kaynanaya inat sizin devam etmeniz lazım.
Kız kalk yerinden yüzünü yika cik dışarı arkadaslarini ara hayatin tadini cikar birak su kötü düşünceleri millet icin degil kendin icin yap
o zaman yat kalk Allaha şükret,bu aileyle olsaydın seni mahvederlerdi. her gün acı her gün dert.
Canım bak anası asla oğlundan vazgeçmez. Kız evladından vazgeçen oluyor, ama Türk erkeği kıymetlidir. Yaşlanınca anasına bakıcak o...kadının garantisi. İstediği kadar ölsün bayılsın, siz evlenseniz maksimum 1 seneye kabullenicek olayı.anası ona bırak demedi defalarca srdu benım skıntım yok srunum yok mutlu olun dio ama akşama bayılıo vebal almıyım dıo söyleyıp ama mutsz gözükeyim belli edeyim byle vebal almam sanıor
31 yaşındaki adam adam olsa dururdu senin arkanda ,bir dakika deyip masaya yumruğunu atardı. evden çıkmıyormuşta konuşmuyormuşta. bumu çocuk gibi prootestosu. geç ya zayıf karakterli biri o
Hakkinda böylesi hayirliymis demekkirabbim sanada yardım etsinrabbim kimseye acı yaşatmasın ben her gece dua edip yatarım rahatlamak için elbet rabbim
in bir hikmeti vardır en iyisini o bilir
Canım bak anası asla oğlundan vazgeçmez. Kız evladından vazgeçen oluyor, ama Türk erkeği kıymetlidir. Yaşlanınca anasına bakıcak o...kadının garantisi. İstediği kadar ölsün bayılsın, siz evlenseniz maksimum 1 seneye kabullenicek olayı.
Nişanlının bunu bilmesi lazım.
Ya anacığıma bişey olur korkusuyla senden vazgeçen adam, sana n'olucağını bile umursamıyor demektir. Hayır birde nişan yapmış, senin aileni de hiç umursamıyor. Sen ise canımdan vazgeçerim onun için diyorsun. Bu nasıl bir alışveriş? Neyin karşılığı senin canının kıymeti?