bELKİ DE KADERİMDE YOKTUR *

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
2 YILLIK İLİŞKİMİ YENİ BİTİRDİM NERDEN BAKSAN 3 AY KAFAMI DİNLESEM ÇOK ŞANSLI OLSAM HEMEN KARSIMA BAY ENN MÜTHİŞ EN DOĞRU ÇIKSA 6 AY FLÖRT ETSEK 3 AY NİŞENLI KALSAK GENE 2015 GELİNİ OLAMIYORUM EN İYİ İHTİMALLE MUTLAKA SENEYE SARKIYO BELKİ DE KADERİMDE YOKTUR. bU SABAH AYNAYA BAKARKEN AKLIMA O GELDİ BELKİ DE BEN,İM KADERİMDE EVLİLİK YOKTUR

Bende de aynı dert var. Olmayınca olmuyor canım. Sabretmek lazım. dediler ki işin olsun elbet olur. Olmadı. Tayin çıksın elbet olur, yine olmadı. Ben mi kısmetsizim mübarek anlamadım ki..

Kısmet bu işler Allah hiç umulmadık bi zamanda karşınıza öyle birini çıkarır ki şaşarsınız. Hala olmuyorsa vardır Rabbimizin bi bildiği . Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı etsin (amin) .

artık çok geç kaldım yakında 27 olcam cocugum 10 yaşındayken ben 37 13 münde 40 yaşlı bir anne olucam o da enn iyi ihtimalle sıkıntım bu

Kader kismet bu isler bende 23e girmeden evlenmek istiyodum ama 24 oldum daha ortada aday bile yok. Simdi bi aday bulsam bile 25ten once evlenemiyecem. Hemen ilk seneden cocuk yapmiyacagima gore benimde cocugumla aramda cok yas olacak. Ama yinede herseyin en hayirlisi olsun. Erken evlenmis olsaydik ama mutlu olmasaydik o daha kotu olurdu. Benim annem beni dogurdugunda 34 yasindaydi. Kadin simdi 58 yasinda ama benden enerjik. Evde durdurmaz beni tatil gunlerimde kalk gezmeye gidelim diye

ne güzel Allah annene sağlık versin ama ben daha şimdiden çöktüm o yaşlarda da nasıl olacağımı az cok tahmin ediyorum yani

Herşeyin bir zamanı var biz ne yaparsak yapalım kısmetten öte yol gitmez.sırf yaşlı anne olmak istemediğin içinse 18 inde bile evlensen Rabbim nasip etmeyince olmuyor. İsyan etme dua et hayırlı zamanda hayırlı bi eş nasip eder Rabbim sana da

Dün işimi de kaybettim hayırlı bir iş ve Eş diliyorum artık Rabb imden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…