Belki de hiç hayal kurmamak en doğru karardı...

Tamamen merhamet duygunla hareket ediyorsun. Bu aşk, sevgi değil.. Gittiğin yola karşındakini ve etrafındakileri düşünerek girdiğin bir yol. Hemen yönünü değiştir, kendi hayatından vazgeçme..

Yıllarca bizzat kendim için düşündüğüm şeyleri sizin benim için düşünmeniz o kadar doğal ki...

Gelgitler yaşadım, kriz anlarında bazen hala yaşıyorum.

Ama o anlarda kendimi haksız çıkarmayı o kadar istiyor oluyorum ki...

İnşallah hayırlısı gönlümüzden geçendir.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Şiddetle katılıyorum.

Çok teşekkür ederim.

Yazdıklarınız klasik ergen sanal ilişkileri ve akabinde pastane sözü söz konusu olursa kulağa mantıklı geliyor.

Buraya yazmadığım detaylar size bu resmi yansıtmış olabilir tabi, makul, forumda ve yazıyla bir yere kadar.

Ayrıntıları yazmadan fark edenler için o kadar da absürt değil tuttuğumuz yol.

İnşallah hayırlısı olur.

Teşekkür ederim ilginize.

İlişkiyi hediyelerle pekiştirmedik, özel günleri, bir araya geldiğimiz zamanları es geçmedik,hediyelerle ölümsüzleştirdik o kadar.

Birbirimizin sevdiği özel yemekleri ellerimizle pişirip gönderdik mesela, böyle şeyler.

Merhametten fazlasını yansıtamadığımın farkındayım, zaten hışımla ve şikayetle açılmış bir konu.

İnşallah daha güzel gelişmeleri de yazmak nasip olur.

O zaman tekrar değerlendiririz.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Zamana ihtiyacımız var haklısınız.

Bol bol tartacağız kendimizi, birbirimizi.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Konunu ilgiyle okudum ama yorumlara bakmadan şunu diyebilirim, ben konu içeriğinde aşk sevgi gibi bir duygu göremedim.

Konunu ilgiyle okudum ama yorumlara bakmadan şunu diyebilirim, ben konu içeriğinde aşk sevgi gibi bir duygu göremedim.

Evet birikmiş olumsuz duygularla yazılmış, şikayet ve tatsızlık içeren bir giriş oldu.

Devamında içimdeki sevgiyi kısmen ifade ettim ama ilk mesaj sıcak bir tanıtımı olamadı duygularımın, haklısınız.

Okuyanlar içselleştirdi, çok da güzel geri dönüşler oldu kendimi ve karşı tarafı anlamama yönelik, zihnim daha berraklaştı, bundan sonrasında daha güzel paylaşımlarda bulunmayı, olumlu gelişmeleri iletebilmeyi çok isterim.

İnşallah.

Teşekkür ederim ilginize...

Bence konuda degerlendirilecek ayri ayri cok sey var, basta evlilik hic dusunmeyen birisiniz ama karsinizdaki kisiye verdiginiz deger, belki onu uzmeme dusuncesi, onun ailesinin beklentilerini bahane etmesi vb sebeplerden dolayi kendinizi aslinda hic istemediginiz yada mecbur ettiginiz bir durumun icine girmissiniz. Bence kim icin ne icin olursa olsun evlilik gibi karsilikli iki kisinin hayatini ciddi sekilde etkileyecek bir karar bu sekilde etki altinda kalarak verilmemeli.
Ne siz onu sevdiginizden nede onun sizi sevdiginden eminsiniz.

Birde isin ciddi baska bir boyutu varki oda karsinizdaki kisinin ciddi saglik problemleri yasamis olmasi ve gelecektede yasayacak olmasi ve bunun tum hayatini etkiliyor olmasi. Duygulariniz: merhamet, sevkat arkadaslik, dostluk karmasi birsey de olabilir, onunla baglarinizi tam koparamamanizin sebebi yuz ustu birakmama istegi olabilir endise olabilir, ama evlilik icin bunlar yeterli olmayabilir,bir iliskiyi sadece bu duygularla yurutmek mumkunmu ? tabiki mumkundur ama ciddi tavizler ister.

Onun disinda kontext ne olursa olsun, yetiskin birisine su kisiyle gorusme, bu kisiyle baglantiyi keseceksin demek cok yanlis bence, hele hele bu sekilde bariz bir kotu etkisi, zarari yada kotulugu dokunmamisken.

Adam defalarca olumden donmus zorlu surecler gecirmis ve hep yaninda olmussunuz sizde o hanimda farkli sekillerde. Ona vefa borcu var sizide kendine yakin hissediyor, o durumda birisi tabiki manevi destege ihtiyaci vardir, bence ailesinin iliskinizin evlilige gitmesi yonundeki istekleri hem onu hem sizi etkilemis durumda. Henuz ne hissettiginizi kendi kendinize acikca sormadan birilerinin sizden bekledigi gibi davranip o sekilde yasamak pek mantikli degil. Bence oncelikle extrem sartlar disinda birbirinizi tanimak icin zaman vermelisiniz, arkadas olarak cift olarak, 5 yilda sadece 3 kere geldi diyorsunuz evlenmeyi planladiginiz biriyle daha fazla paylasiminiz olmali. Inanin telefonda saatlerce gorusmek, karsilikli bir saat gecirmeye esdeger degildir, hem tanima acisindan hemde deneyim acisinda.

Gercekten her yonuyle dusunup duygularinizdan karsilikli eminseniz bir iliskiye baslamalisiniz, ve iliskiye baslamanin ilk adimida sunu sileceksin, bunla konusmayacaksin olmamali bence.

Dediklerinize katılıyorum, mesele aramızdaki geçenleri "Derdim Var" bölümünde derdim olduğunda anlatmak oldu aslında.

Bu haliyle tatsız ve şikayet ettiğim bölümünü tanıtmış oldum ilişkimizin, büyüteç tuttum olumsuz yanlara çünkü sizinle derdimi paylaştım.

Sürecin acı tatlı tüm yanlarını bilen yakınlarımız için burada yansıttığım kadar vahim bir durum yok ki yaş ve konum itibariyle vahameti burada uyarıya mahal verecek bir duruma bu kadar yakın durmayız, buna sağlığımız, zamanımız, prensiplerimiz izin vermez zaten.

Size derdimi anlatıp iyi niyetli ikazlarınız karşısında resmin farklı yönüne çevirmiyorum dikkatleri, burada kusuru kendimde buluyorum fevrilik ve yanlış değerlendirme hususunda.

Tüm bunlarla birlikte zamana ihtiyacımız olduğunu her seferinde yineliyorum.

Yazdıklarınızı da dikkatle okuyor, kesinlikle önemli yerlerin altını çiziyorum.

Keşke bu beş yılı tüm detaylarıyla aktarabilsem de iki gündür bana çok sıcak geri dönüşlerde bulunanları ne onu ne de kendimi üzmeyecek kadar kontrollü olduğumuza şahit edebilsem.

Hepinize çok teşekkür ederim samimi yanıtlarınız için, çok daha olumlu gelişmeleri paylaşabilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…