- 19 Ağustos 2014
- 1.771
- 5.231
- 208
- Konu Sahibi JessicaJoy
özelestri büyük nimet vesselam, benim hikayem geride kaldi malesef ve zaman asimina ugradi ve kaybettim ,aslina bakarsaiz benim mevzu biraz daha farkliydi ama dedim ya malesef kendisini kaybettik, önemli olan aktuel olaylarla ilgilenmemiz artik,mutlu ve huzurlu olmanizi Rabbimden temenni ediyorum.
yasinizi bilmiyorum ama nacizane tavsiyem olacak size ;gayet akli basinda olgun bir kizsiniz, biraz o özelestri yaptiginiz noktalara egilirseniz hayat önce sizin icin daha kolay olacak diye düsünüyorum, nerden biliyorum? kendimden ben de cektim bu özelligimden bana bi fayda vermedi.
özel degilse hastaligi nedir evlenmeyi düsündügünüz beyfendinin?
Kesinlikle törpülemek istiyorum her şeye yetmeye çalışan tavrımı ki kimse mükemmel değil ve olmaya çalışmamalı.
Her şeyin bilgisayar ayarında olması, yemek, evden çıkış saatim, her anı, dakikası belli olan işlerim, en ufak bir aksamada hayatı kendime zindan edişim hayatın güzelliklerini ıskalatıyor bana.
Karşımda dört kez kanseri atlatmış bu kadar pozitif ve olgun bir adam olunca daha kolay oluyor hayatın ciddiye alınmayacak kadar boş, sadece güzelliklere odaklanmak gerekecek kadar da kısa olduğunu anlamak...
Hepinizden harika bakış açıları ve güzel enerjiler aldım... Size de mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim, ayrıca da kaybettiklerinizin kazanç olarak dönmesini...