• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Amin kuzm sagol
Negatifi görürsem çok üzülecem bunu biliyorum ve biraz daha geçsin istiyorum açıkçası birde testi yarın alicam sabah ik idrar ile yapsam daha net olur diye düşünüyorum o bakımdan canm bugün alacaktım fakat nöbetçi eczane bulamadım yarın alıp anca salı sabahına yapabilirim cik heycanlıyim aslında normalde bu kadar tutamam kendimi :)
Cnm idrarını bi yere koyup testi sonrada yapablrsn dayanamyorsan

Çok Sağol kuzum düşünemedim hic öyle
Işın aksi tarafı 1 hafta oldu neredeyse çok kötü gribim hamilelik belirtilerini bike ayırt etmekte zorlaniyorum ya bir hapşırık tutuyor beni pesimi bırakmıyor ilaç almak istemiyorum ya bebeğim hayata tutuluyorsa gibi düşünceler sarıyor

Çok Sağol kuzum düşünemedim hic öyle
Işın aksi tarafı 1 hafta oldu neredeyse çok kötü gribim hamilelik belirtilerini bike ayırt etmekte zorlaniyorum ya bir hapşırık tutuyor beni pesimi bırakmıyor ilaç almak istemiyorum ya bebeğim hayata tutuluyorsa gibi düşünceler sarıyor
İnşaAllah tutnr kzm geçmiş olsn güzel haberlerle gel cnm

:KK43: hayrlısı olsn kuzum bnm üzlme Rabbim ne derse o olr sen yinede bi testini atsana belki sen görmüyorsndr
20180903_105141.jpg canım gözükmüyor işte acaba yarın sabah tekrarlasammi

Back