- Konu Sahibi BerraAksa_K
Bende göremedim canım sabah ilk idrarla dene istersenKızlar testimde bir ikinci çizgi görüyor musunuz yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göremedim canım sabah ilk idrarla dene istersenKızlar testimde bir ikinci çizgi görüyor musunuz yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var
Benimde 6 eylül canım varsa çıkar diye düşünmüştüm ama dediği gibi geç dollenmede olabilir kirden kişiye değişebiliyorBu testi 4 gün kala yaptım 2 gün kaldı canım 5 eylül bat
Cnm idrarını bi yere koyup testi sonrada yapablrsn dayanamyorsanAmin kuzm sagol
Negatifi görürsem çok üzülecem bunu biliyorum ve biraz daha geçsin istiyorum açıkçası birde testi yarın alicam sabah ik idrar ile yapsam daha net olur diye düşünüyorum o bakımdan canm bugün alacaktım fakat nöbetçi eczane bulamadım yarın alıp anca salı sabahına yapabilirim cik heycanlıyim aslında normalde bu kadar tutamam kendimi :)
Olur mu öyle canımCnm idrarını bi yere koyup testi sonrada yapablrsn dayanamyorsan
Tabiki olyor :)Olur mu öyle canım
Çok Sağol kuzum düşünemedim hic öyleTabiki olyor :)
İnşaAllah tutnr kzm geçmiş olsn güzel haberlerle gel cnmÇok Sağol kuzum düşünemedim hic öyle
Işın aksi tarafı 1 hafta oldu neredeyse çok kötü gribim hamilelik belirtilerini bike ayırt etmekte zorlaniyorum ya bir hapşırık tutuyor beni pesimi bırakmıyor ilaç almak istemiyorum ya bebeğim hayata tutuluyorsa gibi düşünceler sarıyor
Inşallah canım çok sağolİnşaAllah tutnr kzm geçmiş olsn güzel haberlerle gel cnm
Heycanliyim haber vermeyi untma cansıInşallah canım çok sağol![]()
Canim sabahtan beklettigim idrar negatif cıktıHeycanliyim haber vermeyi untma cansı
Canim sabahtan beklettigim idrar negatif cıktı![]()
Cnm kaç gün vardı bat a Allahtan ümid kesilmezEki Görüntüle 2185301 canım gözükmüyor işte acaba yarın sabah tekrarlasammi
Onlar iltihap cnmBeklettigim idarada baya dibe çöken tortular gördüm belkide bekletmemeliydim
Bat 6 eylül canım 3 gün kaldıCnm kaç gün vardı bat a Allahtan ümid kesilmez
Gerçekten miOnlar iltihap cnm
Tabki sen soğan suyu iç cnm adet gelrseGerçekten mi
Nedense hissediyorum var yani ama neden negatifCnm kaç gün vardı bat a Allahtan ümid kesilmez
Geç döllrnme olablr artı saat 18. 30 da çıkan testler doğru çıkar zaten ilk idrar olmadı gerekmiyorBat 6 eylül canım 3 gün kaldı