• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Aynn kuzm ama sen daha çok yenisin takma ama avantajn şuki kornmadn iyiki 3. Ayda geliyor cnm çoğnun
Evet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)

Evet benn daha çok yeni. Yaa aslında düşünmüyodum amaa eşim uzman o çok istiyo bide gurbette olunca tekim bakalım hayırlısı hepimiz için Allaah önce sizleree nasib etsin sonra bizleree :)
Hayrlısı bitanem asker yareninin duası kabldür dua et bize

Hadi yaaa maşallaahh en iyisini yapmışsın ya erken evlenmekle bizde askerlikti sonra eşimin eğitimi ataması derken bu zamana 6 senedir beraberiz haziranda evlendik :)
Bizde 8 sene oldu birlktyz eşim askerliğini yaptı 1 sene sonra evlendik şırnakta askerdi onun için hasas noktam bu

Ay ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzz :dua:
Doğru diyon cnmm bnmm

Ay ben cidden yaşlıymışımm :) kızlarrr daha genciz yaaa umut kaybettmek yok burda bi uzman eşi daha var oda 4 aydır uğraşmışlar hamile kalmak için 20 yaşında ikizi oldu şimdii o yüzden güzel düşünyoruzz :dua:
1 yıllık evliyim canım bnde erken evlendim umudumuzu tabiki asla kaynetmrknyok ama üzülmemek te elde olmuyor canım bazen

Back