- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn Protestan kullandım ay geciktim bişey çıkmadı hemde ne geciktim düşük yaptım ay kullandım diğer ay olmadım dikkat et fit kan ver eger yoksa emin olursan söktrcü verirlerse alma soğan suyu içBendeki durum progestani birakali 8 gun oldu ve adetim 4 gün gecikti idrar testim dün tek cizgi cikti tum belirtilerim adet olmaya yönelik sivilcelenme aşırı sinir hali ağlama krizleri vs
Cnm sanki var gibi ama birazda idrar toplanmış gibi Bi çizgi var senin yanında varsa virane daha yap artı kaç gün var bataKızlar testimde bir ikinci çizgi görüyor musunuz yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var
Emeğine sağlık ama yok dimi kuzumEki Görüntüle 2185233 oynama yaptım azcık
Sanki yok gibi kuzm ama bat a kaç var Bi deEmeğine sağlık ama yok dimi kuzum
Bu testi 4 gün kala yaptım 2 gün kaldı canım 5 eylül batCnm sanki var gibi ama birazda idrar toplanmış gibi Bi çizgi var senin yanında varsa virane daha yap artı kaç gün var bata
Elinde varsa tekrar yap kuzm çünkü geç döllenm3 olablrBu testi 4 gün kala yaptım 2 gün kaldı canım 5 eylül bat
TM cnm hayırlısı sabah ilk idrarın Bi kaba koy onla yap sonra ne zamn alabilirsn işteTest almam gerekiyor yok çünkü elimde
Sabah kalkar kalkmaz alırımTM cnm hayırlısı sabah ilk idrarın Bi kaba koy onla yap sonra ne zamn alabilirsn işte
TM cnm ama umut vermiş gibi olamayayım ama var gibi gözüküyorSabah kalkar kalkmaz alırım
Valla ben 2. Cizgi namına hic bir belirti görmedim (her ay umutlanıyoruz hatta tüm gebelik belirtilerini yasiyoruz ) adet gecikmeden umutlanmayalimki sonunda üzülmeyelimSabah kalkar kalkmaz alırım
Bu progestani icipte hamile kalan 1 kişi bile okumadim tüm forumlardaBn Protestan kullandım ay geciktim bişey çıkmadı hemde ne geciktim düşük yaptım ay kullandım diğer ay olmadım dikkat et fit kan ver eger yoksa emin olursan söktrcü verirlerse alma soğan suyu iç
Haklısın canım inşallah vardır demekle de olmuyor herşeyin bir zamanı var işte sağol yorum içinValla ben 2. Cizgi namına hic bir belirti görmedim (her ay umutlanıyoruz hatta tüm gebelik belirtilerini yasiyoruz ) adet gecikmeden umutlanmayalimki sonunda üzülmeyelim
Progestan düşük önleyicdr hamilelk kolaylaştecı değildr hatta dengeyi bozar çok kötü baş dönmesi tansiyon dşüklüğü uyku yapıyorBu progestani icipte hamile kalan 1 kişi bile okumadim tüm forumlarda
Çok değil ama yinde var salı günü idrar testi yapicamAkıncılar bence yanıltıcı olabiliyor sen kendini dinle cnm kasık ağrısı felan varsa inşallah vardır :/
Allah hayrlısını versn cnmm iiyi dayanıyorsn vallaÇok değil ama yinde var salı günü idrar testi yapicam
Amin kuzm sagolAllah hayrlısını versn cnmm iiyi dayanıyorsn valla