- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Amin kuzum benim. Hoşbulduk. :)Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum benim. Hoşbulduk. :)Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aramıza hoşgeldin :)
Cnm gaz gibi seyle bende de dolasiyorDeli gibi uyuyorum kafamı kaldıramıyorum canım :) karnımda hep bişey dolaşıyo gaz gibi
Psikolojikmi bilmiyorum mide kalkmaları başladı
Yine test yapmıcam canım doktor 3 gün sonra gel dedi şuan beklemekten başka yapabileceğim bişey yok sonuçta şuan içimde bişey var ve tutunmaya calısıyor.. bana dua et nolur
Ben de soğan kürü çok yaptım. Şubat ayı bir kimyasal gebelik yaşadım. Doktorun verdiği bitkisel ilaçta da hayıt tohumu vardı. Benim de adete 2 kala 27.90dı değerim sonra arttı. İnşallah senin de öyle olacak stres yapma.Aynı şeyleri bende yaşadım canım 1 yıl olmayınca doktora gıttım hormon testi yaptırdım bide benim tek yumurtalığım var prolaktın yüksek cıktı.. düşürdük ilaçla. Sonra klomen verdi o ay kullandım yumurta büyüdü olmadı.. sonra kendim denicem dedim girmeyi bıraktım doktora bunca zaman olmamasının sebebi prolaktın yukseklıgıydı sonucta..
3 aydır kendim deniyorum bu ayda soğan kürü yaptım ve hayit tohumu çayı içtim şuan var gibi beta hgc:11,6 değer yükselirse var 3 gün sonra tekrar gidicem teste bana dua edin nolur
Hayrlısı kuzmAynen öyle. İnsan yıpranıyor boş yere. Artık bir sorun olsa da tedavi olsam diyor insan
Nasil yani yumurtalama zamanlari mi sogan suyu ictiniz? Düşük riski olusturur diye ben hic yaklasamazdimYa şöyle söyleyim ilk belirtm hiç adet belirtimin olmamasıydı :) kendimi adet olcakmışım gibi hissetmedim. Göğüslerim hassaslaştı şişti, uyku isteğim çok vardı, ve karnımda yumurtalığın olduğu yerde hep dolgunluk hissi yaşadım.. yumurtlama dönemimde sık sık ilişki yaşadım. Geçen ay adetm bittiği günden itibaren sabahları soğan suyu içtim, akşamları yatmadan hayit tohumu demleyip (hormonları düzenliyo) içtim. Vücuduma kimyasal almaktan sa kendim doğal yollarla denemek istedim.. bu ay olmazsa rahim filmi çektircektim kanalım doktor önermişti..
Allahım istedi ve rahmime düşürdü hala şoktayım şu değerlerm yükselse de rahat bi nefes alsam..
Nasil yani yumurtalama zamanlari mi sogan suyu ictiniz? Düşük riski olusturur diye ben hic yaklasamazdim
Canim yerleşme kanaması olabilir mi acabaKanamam geldi:/ Sanırım adet oldum koyu kahverengi şuan o kadar morelim bozukki bulutların üzerindeyken yere çakıldım resmen! Kimyasal oldu büyük ihtimalle yarın randevu aldım doktora gidicem...((
Canim yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Yarını bekleme hemen git canım zaman kaybetmeBilmiyorum ki ağrı var şuan baya.. üzerine görme de olabilir ama bilmiyorum yarın anlaşılacak![]()
Ay inanmıyorm ya sen yine bi gebeklik testi yap sürekkli koyulaşrsa korkma kanamadan inşaAllah tutnur:'(Kanamam geldi:/ Sanırım adet oldum koyu kahverengi şuan o kadar morelim bozukki bulutların üzerindeyken yere çakıldım resmen! Kimyasal oldu büyük ihtimalle yarın randevu aldım doktora gidicem...((
Doktora gidersen bize sonuclari bildir kalbini temiz tut nasibi varsa olur yoksada elden ne gelir...Kanamam geldi:/ Sanırım adet oldum koyu kahverengi şuan o kadar morelim bozukki bulutların üzerindeyken yere çakıldım resmen! Kimyasal oldu büyük ihtimalle yarın randevu aldım doktora gidicem...((
Doktora gidersen bize sonuclari bildir kalbini temiz tut nasibi varsa olur yoksada elden ne gelir...
Ne yaptın cnmTabiki hemen paylaşırım sizlerle.. öyle elden bişey gelmez.. Hayırlısı
TM cnm mutlaka yaz Allah dilerse o senle kalacaktır hayırlısı sağlıklı gebelikler yasrz inşallahHiç bişey yapmadım canım test alıp yapsammı dedim ama onuda yapmadım umudum kalmadı çünküyarın gidicem doktora ztn kan ister yine herhalde belli olur sonuç..
TM cnm mutlaka yaz Allah dilerse o senle kalacaktır hayırlısı sağlıklı gebelikler yasrz inşallah
Akıncılar bence yanıltıcı olabiliyor sen kendini dinle cnm kasık ağrısı felan varsa inşallah vardır :/Merhaba kızlar sizde durumlar nedir benim az önce akintim oldu ya beyaz adetime yaklaşık 3 gün kaldı daha önce geçen hafta çok olmuştu az önce de gördüm adet olacağımami işaret bu![]()