• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Cnm geç döllenmede olablr sen akşam tekrar yap bide o limonla olan testi yaptn mı cnm
Limon ve çamaşır suyu ile denemiştim limonda bazı tortular dibe cokerden bazılardı orta kısımda kaldı çamaşır suyu ise baloncuklar olduğu gibi yukarıya doğru çıkıyordu bu da pozitif demek oluyomuş limon testi örneğini buraya atmıştım

Limon ve çamaşır suyu ile denemiştim limonda bazı tortular dibe cokerden bazılardı orta kısımda kaldı çamaşır suyu ise baloncuklar olduğu gibi yukarıya doğru çıkıyordu bu da pozitif demek oluyomuş limon testi örneğini buraya atmıştım
İnşaAllah ki vardr kuzm bnmm his çok k önmli hissediyorsan vardr inşaAllah

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin. Bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Yeni evliyim 2bucuk aylık ve çocuk yapmaya karar verdik denedik ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı daha 24 saat olmadı ama hafif miğde bulantım var adetime 15 gün falan var sizce psikolojik mi :110:

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin. Bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Yeni evliyim 2bucuk aylık ve çocuk yapmaya karar verdik denedik ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı daha 24 saat olmadı ama hafif miğde bulantım var adetime 15 gün falan var sizce psikolojik mi :110:
Merhaba canim Hoş geldin inşallah amin
Pskolojik olabilir canım bu kadar erken belirti olabileceğini düşünmüyorum

Cnm öncelikle hoşgeldin ama bnlar psikoljik olablr çnkü zaten 15 gün var adete 1 hafta kala başlar bildgm

Back