- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Cnm geç döllenmede olablr sen akşam tekrar yap bide o limonla olan testi yaptn mı cnmNedense hissediyorum var yani ama neden negatifoff kafayı yiyecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm geç döllenmede olablr sen akşam tekrar yap bide o limonla olan testi yaptn mı cnmNedense hissediyorum var yani ama neden negatifoff kafayı yiyecem
Geç döllrnme olablr artı saat 18. 30 da çıkan testler doğru çıkar zaten ilk idrar olmadı gerekmiyor[/QUOTE
Denerim canım bakalım
Limon ve çamaşır suyu ile denemiştim limonda bazı tortular dibe cokerden bazılardı orta kısımda kaldı çamaşır suyu ise baloncuklar olduğu gibi yukarıya doğru çıkıyordu bu da pozitif demek oluyomuş limon testi örneğini buraya atmıştımCnm geç döllenmede olablr sen akşam tekrar yap bide o limonla olan testi yaptn mı cnm
İnşaAllah ki vardr kuzm bnmm his çok k önmli hissediyorsan vardr inşaAllahLimon ve çamaşır suyu ile denemiştim limonda bazı tortular dibe cokerden bazılardı orta kısımda kaldı çamaşır suyu ise baloncuklar olduğu gibi yukarıya doğru çıkıyordu bu da pozitif demek oluyomuş limon testi örneğini buraya atmıştım
Inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz adına inşalalh sağlıklı bir şekilde gebe kalırızİnşaAllah ki vardr kuzm bnmm his çok k önmli hissediyorsan vardr inşaAllah
Merhaba canim Hoş geldin inşallah aminKızlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin. Bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Yeni evliyim 2bucuk aylık ve çocuk yapmaya karar verdik denedik ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı daha 24 saat olmadı ama hafif miğde bulantım var adetime 15 gün falan var sizce psikolojik mi![]()
Hoşbulduk :) bende öyle düşünüyorum ama bilemedimMerhaba canim Hoş geldin inşallah amin
Pskolojik olabilir canım bu kadar erken belirti olabileceğini düşünmüyorum
Benimde öyle canım kaşık bokgem aşırı şiş ara sıra sızlıyorKızlar belirtiler bu aralar sabh kalktgm zamn adet sızısı gbi canm
Cnm öncelikle hoşgeldin ama bnlar psikoljik olablr çnkü zaten 15 gün var adete 1 hafta kala başlar bildgmKızlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin. Bi sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Yeni evliyim 2bucuk aylık ve çocuk yapmaya karar verdik denedik ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı daha 24 saat olmadı ama hafif miğde bulantım var adetime 15 gün falan var sizce psikolojik mi![]()
Aminn inşaAllahInşallah canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz adına inşalalh sağlıklı bir şekilde gebe kalırız
1 hafta öncesinde ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler cnmHoşbulduk :) bende öyle düşünüyorum ama bilemedimpeki ne zaman sonra belirti gösterir
Gögüste ağrı var mıBenimde öyle canım kaşık bokgem aşırı şiş ara sıra sızlıyor
Cnm öncelikle hoşgeldin ama bnlar psikoljik olablr çnkü zaten 15 gün var adete 1 hafta kala başlar bildgm
Anladım kızlarr bakalımm hayırlısı olsun. Bence beklemeyelim beklersen hiç olmaz diye düşünüyorum ben gün içinde düşünmemeye çalışalım1 hafta öncesinde ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler cnm
Çarpıntı oluyo canım senin adetin ne kadar vardıGögüste ağrı var mı
Aynn kuzm ama sen daha çok yenisin takma ama avantajn şuki kornmadn iyiki 3. Ayda geliyor cnm çoğnunAnladım kızlarr bakalımm hayırlısı olsun. Bence beklemeyelim beklersen hiç olmaz diye düşünüyorum ben gün içinde düşünmemeye çalışalım
Cnm 13 eylül felanÇarpıntı oluyo canım senin adetin ne kadar vardı
Malesefki elimizde değilAnladım kızlarr bakalımm hayırlısı olsun. Bence beklemeyelim beklersen hiç olmaz diye düşünüyorum ben gün içinde düşünmemeye çalışalım