- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
İnşallah gerek kalmaz canmAynen kendimi daha stres yaparmisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerek kalmaz canmAynen kendimi daha stres yaparmisim
Amiiin benim 3 olacak ama :) bi kızım var 2 buçuk bir oğlum 9 ay şimdi bi tane daha istiyorum aslında eşim de istemiyor pek ben peşpeşe büyüsünler istiyorum :)Amin kuzm sanada banada
MaşaAllah dua et bizde tadalım o güzelliğiiAmiiin benim 3 olacak ama :) bi kızım var 2 buçuk bir oğlum 9 ay şimdi bi tane daha istiyorum aslında eşim de istemiyor pek ben peşpeşe büyüsünler istiyorum :)
Ederim tabi Rabbim isteyen her kadına nasip etsin :)MaşaAllah dua et bizde tadalım o güzelliğii
Amin ecmainnnEderim tabi Rabbim isteyen her kadına nasip etsin :)
Bende de yok cnm bat 15 kasim bu ay da olacagini sanmiyorum cok bi degerlendiremedikHâlâ yok mu gebelikler? Bende yok
Bende de yok cnm bat 15 kasim bu ay da olacagini sanmiyorum cok bi degerlendiremedik
Ay üzüldüm geçer cnm ya 4 gun sürer mi kusluk nedeninizi bilmiorum ama iliskiden ziyade ayni evde kus kalmazsnz insAllah zor oluyor cunki .. Rabbim ol dedi mk tek iliakide de olur bence sıkma canini hayirlisi olusn bklm bnmde 14 gun var adete artik bklm nolcakBenim bugun adetim bitti bu ay cok sıkı calismayi hedeflemistim ama biraz once tartistik bu kusluk ortalama 4 gun surse bu ayida verimli geciremeyecegimizi gösteriyor... allahin nasibinde yoksa elden ne gelir
Gecmis olsun cnmBnmde adete 10 gün var kızlar iş güç grip ölüyorm bugğnde midem yanıp kramplar girdi sürekli yandı ve sabah kahvaltı bile yapamadm
Saol kuzm bnmGecmis olsun cnm
Bencede katılıyorum sana. Annem hep derdi seytanın vesvesesi hep bu. Sen evinden def et kocanla arana koyma derdi. Gerçekten haklıymıs. Trip atmak tamamda küslük olunca araya soğuklukda giriyorcomplex cnm hakknda hayrlısı ama küs kalmaman daha iyi şeytanı yenersen istediğine kavuşrsn
Bazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyordaBencede katılıyorum sana. Annem hep derdi seytanın vesvesesi hep bu. Sen evinden def et kocanla arana koyma derdi. Gerçekten haklıymıs. Trip atmak tamamda küslük olunca araya soğuklukda giriyor![]()
Aynen kuzm Allah namustan yana bişy vermesin diğerleri yutuluyor bi şekildeBencede katılıyorum sana. Annem hep derdi seytanın vesvesesi hep bu. Sen evinden def et kocanla arana koyma derdi. Gerçekten haklıymıs. Trip atmak tamamda küslük olunca araya soğuklukda giriyor![]()
Oluyor kız kim olmuyor derse o yalan söykmiş olrBazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda
Önceden oluyordu ama çok şükür pek olmuyor artık. Trip atıyorm sonra gönlümü alıyor uzamıyor küslüğe fırsat kalmıyor yaniBazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda
Aynen oyle canım rabbim herkesin yuvasına huzur versin inşallahhhhhhAynen kuzm Allah namustan yana bişy vermesin diğerleri yutuluyor bi şekilde