• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Amiiin benim 3 olacak ama :) bi kızım var 2 buçuk bir oğlum 9 ay şimdi bi tane daha istiyorum aslında eşim de istemiyor pek ben peşpeşe büyüsünler istiyorum :)
MaşaAllah dua et bizde tadalım o güzelliğii

11 kasım regl baklm bu ay neler yaşayacağız. Her ay Umutlara gebe olmş bizim için..

Benim bugun adetim bitti bu ay cok sıkı calismayi hedeflemistim ama biraz once tartistik bu kusluk ortalama 4 gun surse bu ayida verimli geciremeyecegimizi gösteriyor... allahin nasibinde yoksa elden ne gelir
Ay üzüldüm geçer cnm ya 4 gun sürer mi kusluk nedeninizi bilmiorum ama iliskiden ziyade ayni evde kus kalmazsnz insAllah zor oluyor cunki .. Rabbim ol dedi mk tek iliakide de olur bence sıkma canini hayirlisi olusn bklm bnmde 14 gun var adete artik bklm nolcak

Bnmde adete 10 gün var kızlar iş güç grip ölüyorm bugğnde midem yanıp kramplar girdi sürekli yandı ve sabah kahvaltı bile yapamadm

Bencede katılıyorum sana. Annem hep derdi seytanın vesvesesi hep bu. Sen evinden def et kocanla arana koyma derdi. Gerçekten haklıymıs. Trip atmak tamamda küslük olunca araya soğuklukda giriyor :KK43:
Bazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda

Bencede katılıyorum sana. Annem hep derdi seytanın vesvesesi hep bu. Sen evinden def et kocanla arana koyma derdi. Gerçekten haklıymıs. Trip atmak tamamda küslük olunca araya soğuklukda giriyor :KK43:
Aynen kuzm Allah namustan yana bişy vermesin diğerleri yutuluyor bi şekilde

Bazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda
Oluyor kız kim olmuyor derse o yalan söykmiş olr

Önceden oluyordu ama çok şükür pek olmuyor artık. Trip atıyorm sonra gönlümü alıyor uzamıyor küslüğe fırsat kalmıyor yani

Back