• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Bende belirtilerimi yazayım. Adetin 17.gününde başlayan ve bugün bat günü hala devam eden kasık ağrım var. Sol tarafta daha çok. 16.günde başlayan göğüs ağrısı bir hafta sürdü. Durdu bir kaç gün sonra tekrar başladı sanki uçları pişik olmuş. Dokundukça ağrıyor. Birde ağız tadında değişiklik vardı. Hem çok açtım hemde hiç bir şey yiyesim yoktu. Ve bugün öğrendim hamileyim. Bhcg 34 çıktı bizim için dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Bende sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma

Hayırlı olsun umarım düşmez değeriniz..

Kızlar bugün sol kasığımda aşırı derecede ağrı var ve akıntım çok fazla geliyo bugün belimde de ağrı var ya yumurtlama günümdeyim yada gebelik oluyo off ne oluyo nasıl oluyo şimdi hiç anlamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorumm :110:

Kızlar bugün sol kasığımda aşırı derecede ağrı var ve akıntım çok fazla geliyo bugün belimde de ağrı var ya yumurtlama günümdeyim yada gebelik oluyo off ne oluyo nasıl oluyo şimdi hiç anlamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorumm :110:
Benimde öyle olmuştu ama bu ay negatif sonuç bakalım hayırlısı kişiden kişiye değişir inşallah gebeliktir canm

Hayırlı olsun umarım düşmez değeriniz..
Sağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyim

Sağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyim
Hayırlı olsun canım aminn Rabbim analı babalı büyütür inşallaah :)

Kızlar kan testi yaptım adetime 2 gün vardı sonuç 1.20 çünkü daha önceleri hep negatif iken 0.5 araligindaydi bugün adetim iki gün gecikti hamile olmam imkansız değil mi çünkü dr bana ilaç yazdı grip olmuştum ve bunlari da tabi hamimilelik olmadığı kaanatine varınca yazdı

Dikkat et canım sen yinede takmamaya çalış takınca gerçekten olmuyor çünkü daha yenisin inşllah olur
Aynen canım takmamaya çalışıyorum gripte oldum eğer öyle bişe varsa diye ilaçta alamıyorumm napcağımı şaşırdım bakalım kısmet olmazsada denemeye devam artık :)

Çok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyenler (ben mesela) içinde duanızı esirgemeyin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş <3

Çok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyenler (ben mesela) içinde duanızı esirgemeyin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş <3
Amin Allah razı olsun. Ediyorum Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda. Sizlerde bizim için dua edin. Bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle kalsın

Hayrlı haberle gel inşaAllah

Amin Allah razı olsun. Ediyorum Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda. Sizlerde bizim için dua edin. Bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle kalsın
İnşaAllah kalr gözün aydn

Back