- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Amin sağolun inşaallahHayırlı olsun kzum meleğin seninle olur ınş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağolun inşaallahHayırlı olsun kzum meleğin seninle olur ınş
Bende belirtilerimi yazayım. Adetin 17.gününde başlayan ve bugün bat günü hala devam eden kasık ağrım var. Sol tarafta daha çok. 16.günde başlayan göğüs ağrısı bir hafta sürdü. Durdu bir kaç gün sonra tekrar başladı sanki uçları pişik olmuş. Dokundukça ağrıyor. Birde ağız tadında değişiklik vardı. Hem çok açtım hemde hiç bir şey yiyesim yoktu. Ve bugün öğrendim hamileyim. Bhcg 34 çıktı bizim için dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Bende sağlıklı bir şekilde alayım kucağıma
Benimde öyle olmuştu ama bu ay negatif sonuç bakalım hayırlısı kişiden kişiye değişir inşallah gebeliktir canmKızlar bugün sol kasığımda aşırı derecede ağrı var ve akıntım çok fazla geliyo bugün belimde de ağrı var ya yumurtlama günümdeyim yada gebelik oluyo off ne oluyo nasıl oluyo şimdi hiç anlamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorumm![]()
Sağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyimHayırlı olsun umarım düşmez değeriniz..
Aynen canım belkide değildir daha ilk denemem bana olucak gibi geliyo ama hayırlısı tabi yinede daha adetime 15 gün varBenimde öyle olmuştu ama bu ay negatif sonuç bakalım hayırlısı kişiden kişiye değişir inşallah gebeliktir canm
Hayırlı olsun canım aminn Rabbim analı babalı büyütür inşallaah :)Sağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyim
Inşallah canımSağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyim
Dikkat et canım sen yinede takmamaya çalış takınca gerçekten olmuyor çünkü daha yenisin inşllah olurAynen canım belkide değildir daha ilk denemem bana olucak gibi geliyo ama hayırlısı tabi yinede daha adetime 15 gün var
İnşaallah. Allah razı olsun. Allah ım olmayan herkse nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım aminn Rabbim analı babalı büyütür inşallaah :)
Aynen canım takmamaya çalışıyorum gripte oldum eğer öyle bişe varsa diye ilaçta alamıyorumm napcağımı şaşırdım bakalım kısmet olmazsada denemeye devam artık :)Dikkat et canım sen yinede takmamaya çalış takınca gerçekten olmuyor çünkü daha yenisin inşllah olur
Sağolun çok şükür yükseldi. :) Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Şimdilik bir sıkıntı yok. İnşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günleride göreyim
Amin Allah razı olsun. Ediyorum Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda. Sizlerde bizim için dua edin. Bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle kalsınÇok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bekleyenler (ben mesela) içinde duanızı esirgemeyin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş <3
Bnce var cnm bat ne zamn
Valla canm adete az kaldı baklm Allahm nasip edecek miCanım sende ne var ne yok nasılsın bi gelişme varmı :)
Valla canm bnmde adet yaklaştı bakalm Allah nasip edecek miCanım sende ne var ne yok nasılsın bi gelişme varmı :)
Hayrlı haberle gel inşaAllahKızlar bugün sol kasığımda aşırı derecede ağrı var ve akıntım çok fazla geliyo bugün belimde de ağrı var ya yumurtlama günümdeyim yada gebelik oluyo off ne oluyo nasıl oluyo şimdi hiç anlamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorumm![]()
İnşaAllah kalr gözün aydnAmin Allah razı olsun. Ediyorum Allah ım inşaallah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda. Sizlerde bizim için dua edin. Bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle kalsın