Canım üzülme kırmızılar gelene kadar umut kesmek yoook Allah en kısa zamanda nasip eder bizede İnşallahBen test yaptim dayanamadim gecenin bu saatinde gittim aldim miratech erken gebelik ve certain normal test aldim ikiside negatif
Canım üzülme kaç günün kaldı bat a
Canım üzülme kırmızılar gelene kadar umut kesmek yoook Allah en kısa zamanda nasip eder bizede İnşallah
Şöyle bii 7 8 gün geçicek anca öle yapıcaz kuzum demekkiAynen oyle sabrin sonu selamet ama kimse asla erken test yapmasin lutfen vallhi ben boyumun olcusunu aldimm :)
Oyuy çirkin maşallah
Gunaydın kuzum. . .benim dünden beri hala agri devam ediyor 2tane parol icmeme ragmen bugun hafif gelip gecen agrim var. .Kızlaaar günaydın nasıl gidiyor çalışmalar bat lar ne durumda geçen yaklaşan varmııı
Benim aşırı ateşim yükseliyor kuzu ya soğuk soğuk terliyorum her an bayılcak gibiyim elim ayagım halsizleşiyor 17.günüm bugünGunaydın kuzum. . .benim dünden beri hala agri devam ediyor 2tane parol icmeme ragmen bugun hafif gelip gecen agrim var. .
Ay inşallah hepimiz canm ya, Allahım bu duyguyu hayrlısıyla yaşatsın hepimizeeYok Can'ım şişme yok hassasiyet sancı var dokununca ay inşallah sen yanılmazsın da belirtin doğru olur inşallah
Regliden itibaren 17 gun dimi. . .ozaman benim 18.gün ..yumurtlamadan bu yana 7 gun . .Benim aşırı ateşim yükseliyor kuzu ya soğuk soğuk terliyorum her an bayılcak gibiyim elim ayagım halsizleşiyor 17.günüm bugün
Evet canım reglden itibaren. . hafif şişlik ve sol kasığımda gerilme gibi bi his var agrımı degilmi anlayamıyorumRegliden itibaren 17 gun dimi. . .ozaman benim 18.gün ..yumurtlamadan bu yana 7 gun . .
Ayyy insallah psikolejik dgldir yaşadıklarimizEvet canım reglden itibaren. . hafif şişlik ve sol kasığımda gerilme gibi bi his var agrımı degilmi anlayamıyorum
Amin cnm ya insallah. . .bende takmiyim diyorum ama takıyorum artık ndn olmuyor diye. . Sitede hamilelik takvimi olanlara bi imreniyorum ki keşke bende hamiş olsamda o takvimdn yapabilsem diyorumİnşallah kuzum İnşallah
çok takmıyorum eşimde öyle ama Allah ım yavrularımıza kavuştursun İnşallah bu mübarek ayda
Aaa çok gecikmiş canım bi test bakalım vucüdumuz bizle adeta oyun oynuyorbende hala aynıyım bir türlü adet olamamamın 13. günü kafayı sıyırcam yakında
Kuzum bu şekilde kendini daraltma onları görüp moralini düşüyorsun bunlar çok etkiliyor hormonlarımızı mesela ben hamile konularına bakmıyorum çünkü morali bozuluyor bi kez baktım bidaha bakmadım yani karamsarlığa düşüo insanAmin cnm ya insallah. . .bende takmiyim diyorum ama takıyorum artık ndn olmuyor diye. . Sitede hamilelik takvimi olanlara bi imreniyorum ki keşke bende hamiş olsamda o takvimdn yapabilsem diyorumümidim yok hç
Eşim azonce msj atti . . Msjda bebem benim yazcagina yanlışlıkla gebem benim yazmş. . Ahhh bu bi işaret olsa keşkeİnşallah kuzum İnşallah
çok takmıyorum eşimde öyle ama Allah ım yavrularımıza kavuştursun İnşallah bu mübarek ayda
AllahııımEşim azonce msj atti . . Msjda bebem benim yazcagina yanlışlıkla gebem benim yazmş. . Ahhh bu bi işaret olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?