Canım aynı durumdayım seninle tamamen.. biz devam ediyoruz canım daha minicik bişidir yani zarar görüceni sanmıyorum 2 ay sonra hamile oldugunu öğrenenler devam etmiştir muhakkak habersiz oldukları için
Kızlaar bakin bi benim 1 haftadır kasıklarımdaki kasılma agrı bugün rahmime yani karnımın altına geçti yürürken ve egilirken vurup gidiyor gibi böle olanınız varmı bata 8 günüm var belirti olarak yaşayanlarınız varmı
Ayy abla aminn İnşallahKız yoksa hamile misin:) hadi inşallah hayırlısı...
Bende çok fena hastalandım bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım
Zaten doğrudüzgün uyuyamıyorum sonra bi burun akıntısı başladı genzimde yanıyo sızım sızım sızlıyo ve tıkalı offff bu şekilde oruç tutmak çok zorzaten sinüzitim var genzim çok kötü ve baş ağrısı bir anda çıktı uykular haram artık bana ALLAH hepimize şifa versin
Hayırlısı kuzum İnşallah ya merakla bekliyoruz takdir Allah ınİnşAllah canım valla oldu mu olmadı mı anlayamadım ki ama batmalar ,ağrı ama korkutmuyor değil ama havanın verdiği sıcak da var suya giriyorum her dakka ya zor bu işler sakinim geçen ay kadar şuan o yok çok şükür .. En iyisi deniyoruz bizde o yüzdende bi sorayayım dedimm ..
aminnn inşallahhDizim de ağrı yok benim, ama sanki adet belirtileriymis gibi geliyor benimkilerbeklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.. inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla kavusuruz yavrulara..
Ayy abla aminn İnşallahçok geçmiş olsun abla yaz gribi çok kötü oluo eşiminde sinüziti var çok fena oluo yakalaonınca gribe dikkat et kendine
Çok erken daha üzülmem bu ay da olmazsa abla çünkü 2 ay oldu daha Allah bilir zamanını İnşallah kötü bişi çıkmaz yarın randevum var bakalım okucam abla biliyorum bu duayı türkçe de okuyorum duamıneksik etmem hiç yatmadan önce hep dua edip uyurum alışkanlık edindim bunu yıllar önce Allah ıma şükür dualarımda kabul oldu hayalimdeki gibi yaşadım herşeyimi çok şükür.. abla foto olarak paylaşıyım ayarı..Urmicca ah bebeğim sende aynı benim gibi hassassın
İnşallah bi hastalıktan dolayı değildir olumlu düşünmeye çalışalım ALLAH Kerim.. o yazdığım duayı bol bol oku
Yaşadıkların hamilelik belirtisi gibi ama her duruma hazırlıklı olmalıyız çünkü bende geçen ay bütün belirtileri yaşadığım halde yanıldığımı gördüm
Daima umutlu olalım ama bir yandanda her ihtimale hazır olalım
bu arada nickini nasıl değiştirdin? Ben profiliminden yapamadımda
Aynen abla Allah ıma bin şükür yok galiba bu ayda yitest yaptım çıkmadı 6 günüm var bataUrmicca çok teşekkür ederim tatlım denicem şimdi
Aynen dediğin gibi üzüleceğin hiçbişey yok daha çok başındasın ALLAH onuda nasip eder inşallah
Neler nasip etmediki... yuva verdi, eş verdi, sayısız nimetler ver elhamdulillah.. sonsuz şükürler olsun
Benim belirtiler hala gitmedi kasıkta rahimde batma kasılma ateş basması sık idrar aynen devam kremimsi bir damla da akıntı gelio günde canım ama test yaptım negatif çıktı 6 gün var bata..Kızlar nasılsınız gün geçtikçe sanki bu ateş bu batmalar eskisi kadar kalmadı sizce ne olmuş olabilirr ..Umarım kötü bişey olmazz bide sorum olacak test yapmalımıyım gebelik içimden bi ses yap bi ses yapma diyo ama şaştım valla .
Benimde negatif canım üzülme vardır bi hayırlısı Allah ım büyük sıra bizede gelirbirgün İnşallah canımız sagolsun üzülme sakın..Kizlarrr yine husran regliye 3 gun var ve ben yine test yaptim şu erken olan testlerden ama koca bi negatifi aldim...yok ya olmucak ugrasmicam artik
Dun aksam oyle birsey yasadimki kesin var dedim cunku ilk defa boyle bisey oldu...oturuyordum esimle tavla oynuyorduk tam taşı alayim derken elimi uzattigimla.kaldim sag kasıgimda bi acıma oldu orda minnak bi sey hissediyorum ama oyle boyle canimi yakmadi yaaa egiliyorum aciyor kalkiyorum aciyor...tabi kisa bi sure sonra gecti..Benimde negatif canım üzülme vardır bi hayırlısı Allah ım büyük sıra bizede gelirbirgün İnşallah canımız sagolsun üzülme sakın..
üzülme canm bekle bakalım,bnmde göğüslerim şiş birde dün belim ağrıdı başkada bişi yok,umudum yok gibi bu ay. hayrlısı ama. bebeğimizin nasibi varsa bize tutunur..Kizlarrr yine husran regliye 3 gun var ve ben yine test yaptim şu erken olan testlerden ama koca bi negatifi aldim...yok ya olmucak ugrasmicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?