- 19 Kasım 2013
- 127
- 80
- 48
aminnn,bnmde tam 1hafta var canm,haftaya bugün batım. göğüslerdeki hassasiyetim devam ediyo birde bnm bacaklarım ağrıyo arada,dizlerimin üst tarafları,kasıkla diz arası yani,sendede oluyor mu öyle. bende korkuyorum adet belirtileri mi diyee
Belli belirsiz bi 2 cizgi var gibi ... gunun gecmiydi ?Kızlar burda 2.çizgi var mı yoksa artık ben deliriyormuyum
canm sanki çok çöok hafif görür gibi oldum ama yok gibide anlayamadım daha yakından çekme şansın var mıKızlar burda 2.çizgi var mı yoksa artık ben deliriyormuyum
bi iki gün sonra tekrar yap bence canmKızlar daha reglime 6gün var ama birkac belirti yasadgm icin test yapayım dedim böyle birsey cikti bu en net olani canim fotografin
Bence bir iki gun sonra tekrar yap birde sabah ilk idrarda yap...bazen testlere guven olmuyor ... peki hemen mi ckti o 2.cizgiKızlar daha reglime 6gün var ama birkac belirti yasadgm icin test yapayım dedim böyle birsey cikti bu en net olani canim fotografin
Evet canim gecen ay test aksama kadar bekleyince cikmisti ama bu ay hemen ciktiBence bir iki gun sonra tekrar yap birde sabah ilk idrarda yap...bazen testlere guven olmuyor ... peki hemen mi ckti o 2.cizgi
Bence 2 gun daha bekle derim ozaman daha belirgin olur belki...kan testi yaptir dicemm ama erken olur bence 2 gun bekle.Evet canim gecen ay test aksama kadar bekleyince cikmisti ama bu ay hemen cikti
Yada imkanin varsa erken testler var ondan al yarin sabah yap...Evet canim gecen ay test aksama kadar bekleyince cikmisti ama bu ay hemen cikti
Canımm silik çizgin var ama bi kaç.gün bekleyip tekrar yap çok çabuk çiktıysa bebiş ihtimali daha yüksek miniğin tutunmuşturKızlar burda 2.çizgi var mı yoksa artık ben deliriyormuyum
Dizim de ağrı yok benim, ama sanki adet belirtileriymis gibi geliyor benimkileraminnn,bnmde tam 1hafta var canm,haftaya bugün batım. göğüslerdeki hassasiyetim devam ediyo birde bnm bacaklarım ağrıyo arada,dizlerimin üst tarafları,kasıkla diz arası yani,sendede oluyor mu öyle
Amin canım İnşallah İnşallah Allah ım duyar sesimiz.. kaç günün var bata canımDizim de ağrı yok benim, ama sanki adet belirtileriymis gibi geliyor benimkilerbeklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.. inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla kavusuruz yavrulara..
Canım tekrarlandınmı testini Hayırlı olur İnşallah ?Kızlar burda 2.çizgi var mı yoksa artık ben deliriyormuyum
Bende belirti kalmadi artik galiba yada ben oyle hissediyorum...ama sadece ciddi anlamda gogus agrisi cekiyorum oda zaten adete 2,3 gun kala.oluyor...Kızlaar bakin bi benim 1 haftadır kasıklarımdaki kasılma agrı bugün rahmime yani karnımın altına geçti yürürken ve egilirken vurup gidiyor gibi böle olanınız varmı bata 8 günüm var belirti olarak yaşayanlarınız varmı
Umudunu kesme canım çok erken daha umut kesmek için by ay bayram şekerlerimize kavuşcaz İnşallah Rabbim duyacak sesimizi..Bende belirti kalmadi artik galiba yada ben oyle hissediyorum...ama sadece ciddi anlamda gogus agrisi cekiyorum oda zaten adete 2,3 gun kala.oluyor...
Canım aynı durumdayım seninle tamamen.. biz devam ediyoruz canım daha minicik bişidir yani zarar görüceni sanmıyorum 2 ay sonra hamile oldugunu öğrenenler devam etmiştir muhakkak habersiz oldukları içinKızlar iyi akşamlar ya artık dayanamadım bende bi iki gündürlü kasıklarda ağrılar başladı . Ya saten hep böyle oluyor bugün itabaren 10 .gün yumurtalamanın ama sanırım üşüttüğümü düşünüyorum akıntı devam kızlar dün sabahta beyaz akıntı geldi yani anlayamıyorum ateşte cabası vucüdum yanıyor suya girip çıktıkça üşütüyorum sanırım bide idrar yolu enfeksiyonu kapatmıştım ama şuan ara ara baktırıyorumen son da baktırdığımda bişey yoktuu . sizce yolunda mı ben nedense olumsuz düşünüyorum yada umutlanmak istemediğimden diyelim . Bide sorum olacak birazcıkk eşim benim peşime bırakmadığından tabi adamcağız da bebek çalışmalarını devam edicez diye yerli yersiz alıştıııYumurtlamadan sonra da çalışmalar yapılsa da birşey olur muuu ? Bu arada da folik asit alıyorum tabiki de ilaca devam kafam allak bullak oldu kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?