Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Canim dogru bu sonuclar dollenmeye bagli ve bebek ne zaman rahime tutunursa ozaman bu hcg hormonu salgilanmaya basliyor.... yinede yanlis bilgi vermek istemiyorum ama bildigim kadariyla boyle...dollenme ve bebegin rahime tutunmasi toplamda 12,15 gun kadar suruyor.

Aynen bende bunları okumuştum ama birinin başından geçtiği okuyunca dahada rahatlıyor insan İnşallah güzel sınuçlar alıcaz bu ay canım Allah ım bayram şekerimizi göndercek İnşallah

Aynen bende bunları okumuştum ama birinin başından geçtiği okuyunca dahada rahatlıyor insan İnşallah güzel sınuçlar alıcaz bu ay canım Allah ım bayram şekerimizi göndercek İnşallah
Icimden bi ses var dio ama emin degilim...belirtilerimi ddinlemiyorum ama hissettigimi bi anlik acilari yaziyorum hemenn buraya ve bugun inanilmaz artis gosterdi agri sızı...

Ayy hadi İnşallah canım miniğin seninledir İnşallahh
Bilmiyorum ya inan ki belirtilere takilmamaya calisiyorum psikolejik oluyodur die ama mesela azonce ofisi temizliyordum yine sag kasigimda gerilme oldu acidi...eve geldim afedersin sudyeni cikardim goguslerim iyice hassaslasmis ve sag gogsumde ki buyuk kahverengiligin ustunde yesil damarlar olmus ... ki yoktu daha once .... inan bi tarafim heveslenme yok dio bi tarafim var dio ...

Kızlar benim kasığımdaki gerilme agrı rahimimin üstüne doğru ve kasığımdan batmaya dönüştü oturup kalkarken batıyor anlamadım gitti

Kasıklardaki gerilmenin nedenlerinden biri idrar yolları enfeksiyonu olabilir şahsen yaşayan biri olarak söylüyorum bu şikayeti olupda idrar tahlili yaptırmayan varsa yaptırsın geçen ay kendimi %99 hamile zannediyordum göğsümün ucunda bile kabarcıklar çıkmıştı
Hamile olan ablamın göğsüne baktığımda birebir aynıydı bu arada ablam 3-4 hafta hiçbir belirti yaşamadı 5-6 haftadan sonra sabahları bulantısı oldu sadece ve yorgunluk uykusuzluk vardı o kadar başka bişey yaşamadı bünyeden bünyeye değişiyor
ALLAH'ım bizlerede hayırlısıyla nasip etsin kurban olduğum.... tevekkül etmeliyiz çok kafaya takmadan sabırla Rabbimize sığınalım

İki kez idrar yolu enfeksiyonu gecirdim bu çok farklı gelio dün idrarımda temiz çıktı o yüzden tek kistten korkuyorum

İki kez idrar yolu enfeksiyonu gecirdim bu çok farklı gelio dün idrarımda temiz çıktı o yüzden tek kistten korkuyorum

İnşallah değildir gülüm sonuç ne olursa olsun tedavisi vardır ALLAH telafisi olmayan hastalıklardan korusun ne zaman gideceksin doktora karnından baktır bişey varmı yokmu görünür zaten duam seninle

Kızlar bat tarihim 30 haziran. .8 gün var daha, ama sağ kasigimda batmalar,gaz ve goguslerde hassasiyet basladi.. Allahim şu mübarek günler de bu sefer olsun inşallah, korkuyorum adet belirtileridir yine diye, heveslenmek istemiyorum ama elde degil 7~8 aydır deniyoruz psikolojim bozuldu .. Allah yıllarca uğraşanlara isteyenlere sabir versin, isteyen herkesin kucagi dolar inşallah. .

Amin bacım bende 8 aydır deniyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman nasip edecek inşaAllah artık çok üstüne düşmemem gerektiğini anladım çünkü hep kendimize zarar veriyoruz evet nefsimiz sürekli istiyor ama ALLAH'a tevekkül etmek en doğru şey...inşallah bizde görürüz o günleri

İnşallah değildir gülüm sonuç ne olursa olsun tedavisi vardır ALLAH telafisi olmayan hastalıklardan korusun ne zaman gideceksin doktora karnından baktır bişey varmı yokmu görünür zaten duam seninle
Randevu alıp gidicem haftaya abla rasgele gitmek istemiyorum Allah ım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah

Psikolojini bozacak bi durum yok canım sadece Allah biliyor ne zaman nasip edecegini..dua ve sabır en büyük ilacımız.. stres reglimizi bile etkiliyorken gebe kalmamızı neden engellemesinki stres yapıp hormonlarını etkileme Allah a bırak dualarım bebek isteyen tüm kadınlarla inanın ki orucumu açmadan bu duamıda duama ekliyorum Allah ım yardımcımız olsun..

haklısın canım,Allah zaten nasip ettiyse napar eder tutunur meleklerimiz bize, ama bizlerdeki bu fazla merak beklemeyi zorlaştırıyor :)

aminnn,bnmde tam 1hafta var canm,haftaya bugün batım. göğüslerdeki hassasiyetim devam ediyo birde bnm bacaklarım ağrıyo arada,dizlerimin üst tarafları,kasıkla diz arası yani,sendede oluyor mu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…