Ayy canım neyse zaten ben meraktan evde duramam die aldım hazırda dursun geciştirmelik dieBilmiyorum ki ya idrar mi sicakti kibildigimiz buhar oldu sonuc bolumu orda plastik seffaf renk penceresi var orda terleme bile oldu resmen yani negatifi bile gorememistim ennsonn testi 2 ye böldüm
Canım reglin kaçıncı günü başladı yanmaların ya bende aşırı ateş var kolum koluma degince bile yanıorumTest yaptım canım cıft cızgı çıktı şok oldum sanırım tutacak yınede kaptrmıyorm kendımı.belırtılerım yanıyorum bıde uykum var hep sen naptın var mı bu degısıklık
Aynen derman yok uykum var 2-3gndur yanma var.ağrı falan yokCanım reglin kaçıncı günü başladı yanmaların ya bende aşırı ateş var kolum koluma degince bile yanıorumdermanım kalmıyor hiç sana sormak istedim o yüzden
Batına kaç gün kala başladı bu belirtilerin canımAynen derman yok uykum var 2-3gndur yanma var.ağrı falan yok
Canım sagol güzel sözlerin içinCan'larım ne çok döktürmüşsünüz maşallah etiket yapamadım sduebru babylove_d ay siz çok sevdim tabi burda ki herkesi hatırlamayıp dertleştiğim sizinle aynı şeyleri yaşıyo ve paylaşıyoruz
ufff ya beklemek gerçekten çok gıcık. insanın sürekli test yapası geliyor . 3 nisan-4 mayıs adet tarihlerim. 5haziranda olurum diye bekliyordum ama 18 hazirana kadar geldik tık yok. 25 mayıs da lekelenmelerimde oldu ben bi havaya girip lekelenme bitince kan testine gittim negatif çıkmıştı. 9 haziranda da idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. o dönemler aşırı yumurtalık göğüs ağrılarım da vardı ha oldum ha olacam diye beklerken bi türlü olmadım.şimdi o ağrılarım ve akıntılarım da geçti sayılır. ama 9undan sonra bir daha test yapmadım sinirdenKızlaaaar certain gebelik testi aldımama yapmıcam daha tutabildiğim kadar tutucam kendimi olursa olur olmazsa Allah ım bilir zamanını
bi adet olabilsek diğer ay için de çalışmalara başlıcaz ama nerdeeeee yerimizde sayıyoruzzKız yapsana çok gecikmiş nasıl dayanıyorsunnegatif çıkarsada bidahaki aya kalır Allah büyük kuzum
Gelmio ama geç döllenme falan varsa önce bi test yap ayyy şaşkınnbi adet olabilsek diğer ay için de çalışmalara başlıcaz ama nerdeeeee yerimizde sayıyoruzz
tamam gidip alayım da rahatça civanperçemi içmeye başlayabileyim. bi kere daha böyle olmuştum. prolaktinim yükselmişti. yine aynı şeyden şüpheleniyorum. gerçi pco da var bende. en büyük düşmanım o zatenGelmio ama geç döllenme falan varsa önce bi test yap ayyy şaşkınn
Canım İnşallah güzel haber alırsın bu kez aramızdan ilk hamiş çıkan sen olursun İnşallah bu pconun tedavisi yokmu canım geçmiş olsuntamam gidip alayım da rahatça civanperçemi içmeye başlayabileyim. bi kere daha böyle olmuştum. prolaktinim yükselmişti. yine aynı şeyden şüpheleniyorum. gerçi pco da var bende. en büyük düşmanım o zaten
Urmicca hayırlı geceler canım herkesede hayırlı sahurlar şimdiden..
eşim yine yok bu gece dahada kötüsü bu gece eve gelmeyecek sabaha kadar çalışacakmışbugünde geçti
benim yumoş muhtemelen çoktan çatlamıştır bile napayım nasip artıkhiçde uykum yok ramazan geldiğinden beri sabah 5'e kadar uyumuyorum sen nerde yaşıyorsun?
Hakkında hayirlisi olsun cnm insallah guzel gelismeler olmustur ... pko ne cnm bende de kist var ama cozemedim nasil oldugunuKızlar yoldayım doktora gidiyorum bakalım ne dicek pko var 1 senedir olmadı bi bakıversin hele
Canım polikistik over denen durum pko doğuştan yumurta tembelliği diyelim yeterince buyuyemeyen yumurtalar catlayamiyor kist olarak yumurtalikta kalıyor minik minik adet gecikmesi adet goreneme seyrek görme vs belirtileri var işte böyle kısacaHakkında hayirlisi olsun cnm insallah guzel gelismeler olmustur ... pko ne cnm bende de kist var ama cozemedim nasil oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?