Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Tutuna kadar devam cnm :) dünde duramadık ama biraz zor olsada yaptık bişeler :) bu ay sanmıyorum cnm ya ama daha önünmüzde var aylar hayırlısı olsunnn :))
Altın kural
1.ara vermeden çalışıyoruz ,
2.kırmızılar gelene kadar umudu kesmiyoruz
3. Allah a dua ediyoruz
Pes etmek yoook

Ya sen ne kadar olumlu bir insansin allahim insallah kalbine gore versin :)
Yalniz yarim saat 1 saat sonra cikti o cizgi yinede gecerli midir
Amin kuzum hepimizin gönlüne göre versin Allah ım moral bozmayın Allah var Allah yâr
Testler yanıltıo canım yada göstermio bozuk oluo falan en doğrusu kan testi yada hassas idrar testi al clear blue 25 tl kadar kesin sonuç veriyor bi yaptım negatif çıktı reglim geciksede geldi yani

Bugün adet oldum ya bişey sorcam yarın hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum muayene için adetliyken alttan da bakıyorlar mi ki adetliyken bilen var mı acep

Kozlar aklima gelmisken size ovulasyon testimi atayim bi bakın....9.gun yapmistim yani erken baslamistim yumutlamaya..Bu 9.gun ve 1 gun sonra yine yaptim ayniydi ama ben 9 gun calismadim 10gun.11 gun calistim olurmu ki.

Eklentiler

• 20160609_222658-1-1.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 35
Bugün adet oldum ya bişey sorcam yarın hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum muayene için adetliyken alttan da bakıyorlar mi ki adetliyken bilen var mı acep
Ben bilmiyorum valla canım yanlış bilgilendirmek istemem.kızlar biliyorsa yaxacaklardır

Kozlar aklima gelmisken size ovulasyon testimi atayim bi bakın....9.gun yapmistim yani erken baslamistim yumutlamaya..Bu 9.gun ve 1 gun sonra yine yaptim ayniydi ama ben 9 gun calismadim 10gun.11 gun calistim olurmu ki.
9 u da degerlendırseydin keşke canım saglam ihtimal tabiki İnşallah tutar seninkide canımm

Beni bu ateş öldürecek kızlar ya elimün ayagımın dermanı kesilio hiç böle bi ateşim oldugunu görmedim ben akşama kadar hiç bi iş yapamadım evde

Olacağı varsa olur canım inşallah

ben bi kere adetliyken alttan muayene etmişti doktor. genelde alttan muayenede daha rahat görebildikleri için tercih ediyolar ve adet olman sorun olmuyor.

Kızlaaaar certain gebelik testi aldım ama yapmıcam daha tutabildiğim kadar tutucam kendimi olursa olur olmazsa Allah ım bilir zamanını

Ben gecen ay kullandim o testi ve hic sevmedim sonuc bolumu buharlasti idrardan dolayi ortadan bölüp acmak zorunda kaldm en son
Nasıl buharlaştı kizbilmiozki yeniyiz eczacı verio ordada dikilip seçmek acayibimize gidio zaten gülmemek için zor tutuom kendimi eczanede komik gelio

Nasıl buharlaştı kizbilmiozki yeniyiz eczacı verio ordada dikilip seçmek acayibimize gidio zaten gülmemek için zor tutuom kendimi eczanede komik gelio
Bilmiyorum ki ya idrar mi sicakti ki bildigimiz buhar oldu sonuc bolumu orda plastik seffaf renk penceresi var orda terleme bile oldu resmen yani negatifi bile gorememistim ennsonn testi 2 ye böldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…