- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Ay o gebelik testiymis benim aklım ovulasyon testindeBenim de pek bilgim yok ama kaç gündür testi yapıyorsun
Altın kuralTutuna kadar devam cnm :) dünde duramadık ama biraz zor olsada yaptık bişeler :)bu ay sanmıyorum cnm ya ama daha önünmüzde var aylar hayırlısı olsunnn :))
Valla ben gunde 3 defa bile calistim..Canım 3 gündür çalışıyorum bu iki günü de pas geçmeye hiç niyetim yok
Amin kuzum hepimizin gönlüne göre versin Allah ım moral bozmayın Allah var Allah yârYa sen ne kadar olumlu bir insansin allahim insallah kalbine gore versin :)
Yalniz yarim saat 1 saat sonra cikti o cizgi yinede gecerli midir
Ayyyyy bunu okudum çok mutlu oldum aminnnn inşallah canim hepimiz bu güzel haberi aliriz teşekür ederimValla ben gunde 3 defa bile calistim..ama icimden bi ses senin hamis haberini alacagimizi soyluyor
..
Benim iç sesim.kuvvetlidir genelde tutar insallah sende hamissindir veeeeeeee bana ogrendiginde hemenn haber et...Ayyyyy bunu okudum çok mutlu oldum aminnnn inşallah canim hepimiz bu güzel haberi aliriz teşekür ederim
Ben bilmiyorum valla canım yanlış bilgilendirmek istemem.kızlar biliyorsa yaxacaklardırBugün adet oldum ya bişey sorcam yarın hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum muayene için adetliyken alttan da bakıyorlar mi ki adetliyken bilen var mı acep
9 u da degerlendırseydin keşke canım saglam ihtimal tabiki İnşallah tutar seninkide canımmKozlar aklima gelmisken size ovulasyon testimi atayim bi bakın....9.gun yapmistim yani erken baslamistim yumutlamaya..Bu 9.gun ve 1 gun sonra yine yaptim ayniydi ama ben 9 gun calismadim 10gun.11 gun calistim olurmu ki.
inşallah canim daha çok var ama hamis haberi alınca haber ederimBenim iç sesim.kuvvetlidir genelde tutar insallah sende hamissindir veeeeeeee bana ogrendiginde hemenn haber et...
Olacağı varsa olur canım inşallahKozlar aklima gelmisken size ovulasyon testimi atayim bi bakın....9.gun yapmistim yani erken baslamistim yumutlamaya..Bu 9.gun ve 1 gun sonra yine yaptim ayniydi ama ben 9 gun calismadim 10gun.11 gun calistim olurmu ki.
Aa neden ki acaba hamilelik belirtisinde var mıdır böyle birşeyBeni bu ateş öldürecek kızlar ya elimün ayagımın dermanı kesilio hiç böle bi ateşim oldugunu görmedim benakşama kadar hiç bi iş yapamadım evde
ben bi kere adetliyken alttan muayene etmişti doktor. genelde alttan muayenede daha rahat görebildikleri için tercih ediyolar ve adet olman sorun olmuyor.Bugün adet oldum ya bişey sorcam yarın hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum muayene için adetliyken alttan da bakıyorlar mi ki adetliyken bilen var mı acep
Var ama hamilelik belirtisi için çok gibi canım ya reglimin 17.günüAa neden ki acaba hamilelik belirtisinde var mıdır böyle birşey
Ben gecen ay kullandim o testi ve hic sevmedim sonuc bolumu buharlasti idrardan dolayi ortadan bölüp acmak zorunda kaldm en sonKızlaaaar certain gebelik testi aldımama yapmıcam daha tutabildiğim kadar tutucam kendimi olursa olur olmazsa Allah ım bilir zamanını
Nasıl buharlaştı kizBen gecen ay kullandim o testi ve hic sevmedim sonuc bolumu buharlasti idrardan dolayi ortadan bölüp acmak zorunda kaldm en son
Bilmiyorum ki ya idrar mi sicakti kiNasıl buharlaştı kizbilmiozki yeniyiz eczacı verio ordada dikilip seçmek acayibimize gidio zaten gülmemek için zor tutuom kendimi eczanede komik gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?