Belirli bölgelerde Egzama.... Paylaşım alanı

Arkadaşlar Allahıma şükür benim egzema sorunum bitti, Prednol diye bir melhem kullandım 3-4 günde geçti, bir haftadır daha da tekrarlamadı fiyatı da 3.5tl

Canım gerçekten çok işe yaradı ve tahminimden daha çabuk üstelik benim alnımdaki egzemam 6 aydır var ve çok kötü durumdaydı artık kaşlarımdada başlamıştı bende inanamadım önceden çok şeyler kullandım üzerindeki kabuğu gitti ama hala kıpkırmızıydı, Prednol 4 günde geçirdi şiddetle tavsiye ederim ama hatırlatayım benimki mantar değildi egzemaydı çünkü mantar mikrobikmiş
ınşallah sanada faydası olur ne kadar moral bozucu birşey olduğunu biliyorumzemuszemus

evet gerçekten çok kafama takıyrm geçicek inş canım çok teşkkrler moral oldu senin tecrüben bana

Bu konuyu gordum ve bir onerimi paylasmak icin hemen uye oldum.
Cocukluktan beri saclarimda acayip kepek vardi. Gecen sene baska bir doktora gittim ve yagli egzama oldugumu ogrendim. Doktorumun tavsiyesi uzerine Ducray DS sampuanini kullanmaya basladim. Bu sayede hem kepeklenme hem de kasinti azaldi. Ducrayin bircok urunu var. Zaten sac bakim urunu markasi. Tamamiyla gecirmiyor ancak ne zaman saclarim kasinsa, kepek artsa(simdilerde ayda bir kere) bu sampuani kullaniyorum. Faydasini gordum. Umarim size de iyi gelir.

Bu konuyu gordum ve bir onerimi paylasmak icin hemen uye oldum.
Cocukluktan beri saclarimda acayip kepek vardi. Gecen sene baska bir doktora gittim ve yagli egzama oldugumu ogrendim. Doktorumun tavsiyesi uzerine Ducray DS sampuanini kullanmaya basladim. Bu sayede hem kepeklenme hem de kasinti azaldi. Ducrayin bircok urunu var. Zaten sac bakim urunu markasi. Tamamiyla gecirmiyor ancak ne zaman saclarim kasinsa, kepek artsa(simdilerde ayda bir kere) bu sampuani kullaniyorum. Faydasini gordum. Umarim size de iyi gelir.

dukray ürününün birçok ürünü var yazmışsın ellere çare olcak ürünü varmı veya rahatlatacak çok kötüyüm nerdeyse ellerimi kullanamaz haldeyimmafoldumben

Merhaba arkadaşlar bende atopik dermatit oldum kullandığım bir üründen sonra.Krem verdiler inşallah iyi gelir.Çünkü yüzüm kıpkırmızı ve çok yanıyor.

merhaba arkadaşlar şu saçlı deri sedefinin çaresini bilen varmı 15 yıldır başımın belası oldu varmı bir öneriniz???

665.bmp
yha yardımcı olurmusunuz resimdekinden daha çok ar bu görünenleri

Yarımsaat Önce dokjtordan geldım (cıldıye) doktor bana Şu ılaÇları verdı
batıodın 100 ml
bavtroban 1gr krem
sultıbac 375mg (hap)

slm
egzama ayakta çıkarmı?
ayaklarımda deri soyulması var çok inceldiginde yarılıyo şuan geçti ama yaz ayında tekrar baş veriyo ne kremler denedim ama olmadı sürekli döküntü şeklindee
bilgi verirseniz çok sevinirim

ben anlamadim bu isten.2 aydir kendiliginden gecmisti ellerimdeki egzama.ama bugun yine hortlamaya basladi :gitme:

arkadaşlar başka bi başlıkta daha yazmıştım ama buraya da kopyalıyorum ihtiyacı olanların görmesi için;

merhaba,
Başlığı pek okumadım ama sorunları olanlara faydası olacak bi önerim var.
ben kendimi, bildim bileli egzamam var ve kullanmadığım ilaç, krem kalmamıştı. en sonunda Antalyada çok ünlü bir dermaloğa gittim. ve tavsiye ettiği krem ilk defa işe yaradı. Uriage markasının bariederm isimli kremi. Cildi yeniliyor ve koruyucu bi tabaka oluşturduğu için hassasiyet azalıyor. Benim egzamam sadece ellerimde kaldı. Bu kremi sürekli nemlendirici olarak kullanınca eller,m normale döndü. Fiyatı biraz fazla ama değer. Ben daha uygun olması için yurtdışından sipariş veriyorum.
çok memnunum herkese tavsiye ederim

slm arkadaşlar bendede aynı sorun var elimde çıktı kızlar kullanmadgım ilaç kalmadı ama ne iletse geçmek bilmedi kaşınıyo hemde nasıl tatlı tatlı ama sonra aıyo kaşıdıktan sonra su çıkıyoo eger nemli tutmassm yarılıyooo ve alerji oldgm şeyler domates limon patates detarjan bunlara süremiyorum elimi devmlı eldevn takılıı
en son okuttrdk ama yine işe yaramdııı bi ilaç söyleyim kızlar bu sulanmasını ve kaşınmayı kızarlılıgı ve kabaran derileri döküyoo ilacın adı beklazon çok faydasını gördm ama bunu sürmessm belli bi süre yine tekrarlıyoo
ve bu deri hastalıgı için şöle diyolar her ayın başında tazeleniyo ay bitiminde kuruyoomş böle devm edip gidiyoo ok zor kızlar yaa

Selam arkadaşlar,
3 hafta onceyüzümdeki pullanmalar için krem aldım kozmetik merkezinden ellerimde de egzama vardı 3 senedir veee yüzüme beklerken ellerim geçti hem de 10 gun gibi bi surede aksamları yatmadan once suruyorum yuzumu acıtıyor suremedim ilk basta ellerimi de acıttı ama catlaklar kapandı cok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim ne illetse bir turlu care bulamamıstım bu derde tamamen sans eseri kurtuldum yani adını yazıyorum ISIS PHARMA - Secalia A.H.A 50 liraya aldım 200 ml buyuk te bi tüp inşallah sizlere de iyi gelin olur da geçirirse bi hayır duanız yeter :) (Belki heryerde bulamazsınız ithal ürün gene de internette arastırın ben bakmadım hiç..

Herkese sevgiler..

Bende kortizonlu krem kullanıyorum aylardır bgeçiriyor ama 1 hafta sonra tekrar başlıyor ben ömür boyu krem mi kullanacam niye geçmiyor ya

slm arkadaşlar bende 13 yaşımdan beri bu hastalıkla uğraşıyorum ama benimki ne kaşınıyo nede sulu..sağ elimde işaret parmağımdaydı yıllarca hep ama bu sene hamileliğinde etkisi var 3 aylık hamileyim orta ve baş parmağımla birazda avcumun içine yayıldı..benimki kabarıyo ama içinden su değilde bağımsız bi kuru deri çıkıyo ve kabuk atıyo sınırları belli ve çok kuru dermovate krem kullanıyorum.ama daha hiç geçmedi sürekli var elimi suya sokmaya korkuyorum..tek dikkatimi çeken bütün yazıları okudum hep sulu diyorsunuz ama benimki kuru..bebek olunca ne yapıcam hiç bilmiyorum..ve bütün elimi kaplamasından çok korkuyorum..allah yardımcımız olsun elde olması çok kötü insan bi işini yapamıyo eldivenlerden bıktım artık..benim gibi olan varmı acaba doktor egzama dio ama sizden biraz farklı.ne kullandıysam fayda görmedim dut yaptım dahada arttırdı bi işte dermovate iyi gelio biraz.stres yapmamak gerekio ama ben gördükçe kuruyup acıdıkça sızladıkça daha çok strese giriyorum..

arkadaşlar bende de egzama var. doktora gittim verdiği ilaç bi işe yaramadı sinir olduğumdan kontrole de gitmedim.. bende salyangoz kremi var.. oraya sürsem ne olur??? zararı olurmu ki?

ben yıllardır sırtımdakı karartıyı guneş yanıgı sanıyordum dr a gıttım sınırsel egzaman dedı sırtımın ortasında el gibi hatta konu bıle acmıstım guneş yanıgı olanlar dıye kahverengı bır leke gıbı normal cıtten daha kuru tıkır tıkır bır yuzey ve acaip kasınıyor 3 yıldır orada ama baska yerımde cıkmamıstı dr a gıttıgımde krem verdı kullandım sonra baska yerlerdede cıktı kaburgamın ustunde ensemde cok kasınıyor ya

ben yıllardır sırtımdakı karartıyı guneş yanıgı sanıyordum dr a gıttım sınırsel egzaman dedı sırtımın ortasında el gibi hatta konu bıle acmıstım guneş yanıgı olanlar dıye kahverengı bır leke gıbı normal cıtten daha kuru tıkır tıkır bır yuzey ve acaip kasınıyor 3 yıldır orada ama baska yerımde cıkmamıstı dr a gıttıgımde krem verdı kullandım sonra baska yerlerdede cıktı kaburgamın ustunde ensemde cok kasınıyor ya

canım yukarıda yazdıgım kremi denemeni tavsiye ederim once biraz yakıyor sonra yokediyor

X