- 7 Ocak 2009
- 162
- 2
- 50
bende tam 12 yıldır egzamayla uğraşıyorum. ellerimde hamilelikte çıktı, doktor hormonlardan olur dedi. özellikle bebekler küçükken çok dikkat etmek gerekiyor. ellerin üzerindeki çatlaklardan mikrop alabiliyor. benim tam deprem zamanında öyle oldu. 3 gün evlere giremedik tabi temizlikte ona göre. oğlum tam 1 yaşında o zaman birde ishal oldu , benim eller iltihaplandı çok kötüydü. annem bir yandan kayınvalidem bir yandan, içmediğim okunmuş sular, sürmediğim kremler, gitmediğim doktor kalmadı, kimyasallara karşı tepkiymiş, ama mümkün değil ki, eldiven kullanamıyorum hava almadığı için nemlendiriyor, herkes burada nemlendirmek gerektiğini söylüyor ama bende nemlendiriciler daha çok kaşıntı yapıyor, ben yağlı krem kullanıyorum.
....diye bir krem var pembesinden kullanıyorum. çok ucuz 2 lira filan onu sürüp yatıyorum ellerim yumuşacık oluyor. hem kaşıntıyı alıyor. 8 sene öncede boynumda çıktı. ...krem geçici çözüm 1 hafta filan kayboluyor. sonra yine çıkıyor. ben birde ısırgan kaynatıp içmeyi deneyeceğim. burada bir arkadaşta yazmış 1 hafta filan içince geçer diyorlar şimdi tam zamanı ısırganlar çıktı. ellerimdeki neysede boynumdaki çok kötü saçlarımı topluyorum terlememesi için, arkamdan insanlar gördükleri zaman yorum yapıyorlar bazen duyuyorum moralim bozuluyor. :çok üzgünüm:ama ne yapabilirim ki,
Allah hasta olan herkese acil şifalar versin.... a.s.
....diye bir krem var pembesinden kullanıyorum. çok ucuz 2 lira filan onu sürüp yatıyorum ellerim yumuşacık oluyor. hem kaşıntıyı alıyor. 8 sene öncede boynumda çıktı. ...krem geçici çözüm 1 hafta filan kayboluyor. sonra yine çıkıyor. ben birde ısırgan kaynatıp içmeyi deneyeceğim. burada bir arkadaşta yazmış 1 hafta filan içince geçer diyorlar şimdi tam zamanı ısırganlar çıktı. ellerimdeki neysede boynumdaki çok kötü saçlarımı topluyorum terlememesi için, arkamdan insanlar gördükleri zaman yorum yapıyorlar bazen duyuyorum moralim bozuluyor. :çok üzgünüm:ama ne yapabilirim ki,
Allah hasta olan herkese acil şifalar versin.... a.s.
Son düzenleyen: Moderatör: