Bence komşuya benzin döküp yak :) kendini geçtim tüm mahalle ısınır :)
Aynen de öyle malesefAhahabha resmen komşular yakmıyor diye suçlanmış herkes inşaat mühendisi oldu, ısı kaybını minimuma indirme telaşında. Faturalar hem yüksek hem de değil, çoğumuz ya açlık sınırında ya da yoksulluk sınırında yaşıyoruz sorun orada.
Ahahabha resmen komşular yakmıyor diye suçlanmış herkes inşaat mühendisi oldu, ısı kaybını minimuma indirme telaşında. Faturalar hem yüksek hem de değil, çoğumuz ya açlık sınırında ya da yoksulluk sınırında yaşıyoruz sorun orada.
Ahahabha resmen komşular yakmıyor diye suçlanmış herkes inşaat mühendisi oldu, ısı kaybını minimuma indirme telaşında. Faturalar hem yüksek hem de değil, çoğumuz ya açlık sınırında ya da yoksulluk sınırında yaşıyoruz sorun orada.
Bursahangi şehır orası merak ettim
Yok ya onda sorun yok.Bütün sorun kışda ne geliyosun kafana göre.
yıllardır ailece benzini 50 tl lık alırız zamlar bizi hiçççç etkılemıyor aynennn akıl bu akıllllll
komsu komsunun kulune muhtactir, yaksa olur sanki
benim arkadas merkezi sistem ev satin almisti, eve tasinmamasina ragmen, belirli duzeyde petekleri acmak zorundaydi.
Doğru, soğuk iklimlerde yaşayan insanlar bizim kadar açmıyor ısıtıcıları, bir yakınım yurt dışında yaşıyor kışları çok soğuk oluyormuş, bebekleri doğmuştu kışın, bebeğin ayağında çorap bile yoktu, hatta çelikleme deniyor, bebekleri buz gibi sularla yıkarlar, soğukta bırakırlar.Eki Görüntüle 2212534 Eki Görüntüle 2212535
Üst açmanın derece ile ne gibi bir ilgisi var, huy meselesi. Donsam da çok döndüğüm için yorgan yerlerde oluyor gece. Oğlum da aynı şekilde, oda buz gibi de olsa tekmeleyip atar yorganı. Ben de üşümeyelim diye gündüze göre 1-2 derece arttırıyorum sıcaklığı.
Evin serin ya da sıcak olmasının da bağışıklıkla alakası yok. Soğuktan hasta olunmaz, üşütmek denilen şey terleyip üşümektir. Hastalığa bakteri ve virüsler sebep olur.
18-19 derece size göre soğuk olabilir ama doktorlar bebekler için de 18-20 derecenin daha iyi olduğunu söylüyor artık.
Vval açıp kapma çok yalar derler ama bence alakası yok annemler 7 senedir o sistrmdeler 3n fazla 150 gelir ve isinirlar. Bence böyle devam etEgede yaşıyorum. Alt kat market, üst kat yakıyor. Gündüz öğleden sonra akşama doğru falan dereceyi yükseltip Evin ısısını 25 yapıp bi yarım saat ısıtıyorum. Sıcak basıyor zaten henüz çokda soğuk olmadığı için sanırım. Sonra 20-21-22 ye çekiyorum. Tekrar bi üşüme falan gelirse bikaç saat sonra yine aynı şekilde... İki odam kapalı. Mutfak banyo salon yatak odası hol açık. 25 günlük fatura 138 lira geldi. İlk defa kullandık doğalgaz. Bu sistemle kullanmakla iyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum.