Belimizi Büken Doğal Gaz Faturası..

Bizim ev 22 derece 258 geldi genelde 38 40 arasi yaktik.
Konyadayiz..
Bu ay daha yuksek gelir kesin

22-22,5 derece fazla değil mi? Biz 20 derecede rahat ediyoruz, 21 olduğunda bile hafif sıcak geliyor. Ki gündüz daha serin 18-19 civarında oluyor ev. Gece üstümüz açıldığı için 20 derecede tutuyorum.
Bence sizin dereceniz bozuk 22 derecede uyurken üst açılmaz.
Ve 18 19 derece soguk olur. Ya asiri bagisikliginiz yuksek ya da dereceniz bozuk

Bence sizin dereceniz bozuk 22 derecede uyurken üst açılmaz.
Ve 18 19 derece soguk olur. Ya asiri bagisikliginiz yuksek ya da dereceniz bozuk

Yok biz de oyleyiz, yatak odalari 20 derece genel olarak, 19-21 arasi degisiyor genel ev sicakligi gun icerisinde. Cocuklar ince pijama ustune mevsimlik yorgan kullaniyorlar. Biz kislik yorgan ve sort atlet tarzi pijama kullabiyoruz.

:) :) :) Polar battaniye hırka Allah ne verdiyse almak lazım .Benim üst kat komsumda benden dertli sanırsam zira gece kapatıyorum akşam 6 ya kadar kapalı :) :) evi isinmiyordur

İşteee bizim altta kimse oturmuyor henüz . oyuzden Üsttekinden intikam almak istiyorum :) kapalı olup açınca daha çok gelmiyor mu? Isıyı dusurmeyi oneriyorlar kapatmaktansa.

Şimdi Hatay'ın havası ile bir İstanbu ya dal Ankara aynı değil. Ben Adanalıyım oradaki evimizde kışın Ocakta bile belli süre açılır sonra kapanır hatta pencere bile açılır. Ama İstanbul'da evimizde nerdeyse Ekimde açtığımız oldu şu an full yanıyor açık derece yüksek ama ben ceket giyiyorum eh yani içerisi.

Konusuldu mu bilmiyorum. O efsane soruyu sorayim: Kapatip acmak mi yoksa surekli en dusukte yakmak mi?
Nedense bana bu surekli yakma isi sehir efsanesi gibi geliyor.

Konusuldu mu bilmiyorum. O efsane soruyu sorayim: Kapatip acmak mi yoksa surekli en dusukte yakmak mi?
Nedense bana bu surekli yakma isi sehir efsanesi gibi geliyor.
internette dogalgaz firmasinin açıklamasını okudum dusukte de olsa surekli yakin diyor cunku eski isisina gelmesi icin baya calismasi gerekmis bana mantıklı geldi ama ekim ayi gibi yeni yeni soguyan aylarda ya da isinan aylarda gunesliyken kapatilabilir ama.su an aslaaa

Ben 30da calistiriyorum ama ev normal oyle baya sıcak değil yani o rakama göre cook sıcak olması lazım acaba sorunmu var cunku herkes 22 lerden bahsetmiş

Iste bu aciklamalari dogalgaz firmalarinin yapiyor olmasi kafami karistiriyor ya zaten.

İkisini de denedim gördüm. Akşam 18.00’de evde oluyoruz. O saate kadar yanmasının hiçbir mantığı yok. Ki tecrübe ettim arada ciddi bir fark var. Kapatıp açmak daha kârlı.
Ben de boyle dusunuyorum acikcasi. Hatta bos bos yanacagina ilk bir saat evi guzelce isitmak icin yuksek ayarda yansa bile daha az gelecektir fikrimce.

Ben de boyle dusunuyorum acikcasi. Hatta bos bos yanacagina ilk bir saat evi guzelce isitmak icin yuksek ayarda yansa bile daha az gelecektir fikrimce.
Aslında bunu ölçebilirsiniz. Sayaçtaki rakamı not alın atıyorum akşam 18.00’de. Ertesi gün 18.00’e kadar yansın. Rakamı gene not edin. Bir de bunu işten gelip açmak, gece uyurken kapamak şeklinde deneyin. Arada epey metreküp farkı olucaktır.

Faturaya bakın yüzde ellisi vergi,resmen soyuluyoruz.

samantha sen ne bilgili kadınsın ya

Deneyecegim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…