eski konularına baktım da yıllardır ağır depresyondaymışsınız zaten.işi boşverin de size güzel bir psikiyatr tavsiye edeyim Ankara da
Şimdi de deli yerine falan koymaya çalışıyorsun herhalde? Ben bulurum kendime, sizin tavsiyenize ihtiyacım yok. Köstek olmayın yeter.

Genelde belediyede işe girmek insanlar için über bir hayal olduğu için böyle beklentilere girilmiyor. Siz torpiliniz olduğu için sızlanıyorsunuz haliyle, insanlar buna teşebbüs bile etmiyor nasılsa sizin gibilerden sıra gelmediği için.
Siz de diğer mecraları deneyebilirsiniz. Belediye şart değil.

Konu sahibine de hak veriyorum.
Şöyle ki, tanıdığım lise mezunu kaç kişi kpss ye bile girmeden, girdiyse de 40-50 puana rağmen istediği kuruma yerleşti. Ama ben ünv okuyorum ve onların girdiği yerlere giremem.
En az 90 almam lazım.

İnsan kahroluyor.

Arkadaşlar bu yıl herkes çocuğu düzgün bir okula yerleşsin diye ikametini ne alakasız insanların evine aldırdı. Parası olanın hukuk parası olmayanın lisede biel düzgün bir yere gidemediği bir ülkede birbirinize yüklenip kırmayın. Balık baştan kokar.

İnsanlar çaresiz. İş yok, Özel sektörde insanların çalışma koşulları,maaşları çok kötü o yüzden herkes devlet sektöründe çalışmak istiyor. Bu kimsenin suçu değil.

Düzen böyle iken boş yere birbirinizi üzmeyin. Allah herkese hayırlı ve mutlu iş nasip etsin.

Ben de 2 meslekte birden geliştirdim işte kendimi. Özelde denedim uzun süre olmadı ama istediğim şekilde tutturamadım. En son böyle bir yol denedik garantisi olur diye. Ama sonuç böyle oldu. Buralarda taşlanmadığım kalmıştı bi. :)

ay sen tanıdık olmadan işemi girmeye çalışıyorsun. çok zor.

Sormuşlar ben de söyledim. İşe giremediğim için yakınmam çok normal bir durum. Ama burada her açılan konuyu ucundan kulağından tutup kınamak moda olduğu için sizi de ayıplamıyorum tabi.
Bence çok normal değil yakınmanız.
Sonuçta kendi çabanızla hak ettiğiniz bir kazanım veya durum yok ortada.
Kazandığınız bir pozisyona görevlendirilmemiş değilsiniz.
Babanızın bulduğu iki siyasi tanıdığa güveniyorsunuz sadece.
Olursa olur,olmazsa nasibinizi başka yerde ararsınız,ısrar edecek bir şey yok.

Hayır bir de diyor ki ben torpilim yok diye üzülmedim konu açmadım tavsiye almak adına açtım
Ama ben tavsiyenin büyüğünü verdim arkadaşa anlamıyor dayın, amcan varsa olur onun dışında torpil dönmez kimse elin işini yapmaz çıkar olmadıkça
Bu arada torpille işe giren arkadaşlar tavsiye verip arkadaşın yolunu aydınlatsın

Torpil yapana yaptırana her zaman kızıyoruz ki ben de çok kızıyorum ama birşey sormak istiyorum.
Allah için elinizi vicdanınıza koyun
işsizken birinin yada birilerinin vasıtasi ile memur yada işçi olma fırsatı buldunuz .
Hanginiz hayır der kendinize dürüst olun. Bu açlıkta bu krizde bunu diyebilecek tek bir allahın kulu olur mu. Hiiiiç sanmıyorum.

Ya benim hak ettiğim neymiş peki yok onu hak etmiyorsunuz bunu hak etmiyorsunuz? Hergün ennnn vasıfsız halleriyle kimlerin nerelere nerelere geldiğini görüp duyuyoruz, biraz da onlara karşı durarak harcasanıza bu enerjinizi. Ben burada neyin normal olup olmadığını da sormadım ayrıca.

Sıkılmadınız mı araya girip laf sokma derdine düşmekten? Hayır ben sizden sıkıldım, siz sıkılmadınız da. İlginç.

Ben örnek vereyim torpile.
Birinin eşi parti il başkanı, diğeri kurum il müdürüyle yakın arkadaş, birinin babası zengin, biri partinin aktif üyesi, biri eski mv yeğeni vs vs.
Bir de bunlar Fetö soruları çaldı diye küfrederler.
İronik.

Acayip bir düzen işte.

Yok ya işi gücü bıraktım valla takılıyorum öyle eğlencem oldu şu ara ego tatmini yapmak
Belli ama bu enerjinizi başka konulara da saklamanızı öneririm. Bakarsınız akşama taze taze taşlanacak konular falan gelir aman diyim, kaçırmayın.

Sizin yaptığınız bel altı vurmak ama
ilk önce başlatana bakın ama.yazım şeklime bile hakaret etti kadın.unıversite mezunuymuşum da 2 kelimeyi bir araya getiremiyormuşum da.burası akademik platform değil herkes istediği şekilde özgürce yazar site kuralları dahilinde.buraya yazarken aynı zamanda çocuğa ödev yaptırıyor ev işleriyle ilgilenıyor ya da işyerin de aynı zaman da çoğu kadın .noktalamaya imla ya takmış başka şey bulamamış hanımefendi

Bu üslupla devam ettiğiniz sürece benim size yazacak çok fazla sözüm yok.
Muhtemelen buna da cevabınız 'ay çok üzüldüm' olur.

Size hak vermeyen,farklı yorum yapan herkesi azarlıyorsunuz.
Hepimiz sizin istediğiniz gibi yorum yapmak zorunda mıyız?
Farklı fikirlere hiç mi tahammülünüz yok?

Ayrıca sizin neyi hakettiğinizi ben bilemem,
karar verecek olan da ben değilim.
Ben sadece hak etmediğiniz bir pozisyon için bu kadar dertlenip üzülecek bir durum yok demek istedim.

'İşe girmediğim için üzülmem normal' yazmışsınız ben de ona binaen 'normal değil' dedim.
İlla soru sormanız gerekmiyor yorum yapmam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…