Tanıdığınız varsa oluyor bu işler başka türlü zor.. yada kpss den hatırı sayılır bir puan alacaksınız. Yoksa bende dahil birçok universite mezunu iş bulamıyor , bekarken az cabalamadim. Nasip işte..

Ben olsam asla belediyede falan calismam ya
Ozel sektorun gozunu seveyim. Mis gibi isler varken ne diye belediye yani? Kendinizi koreltmeyin,ozel sektorun onu her zaman aciktir,yukselirsiniz,maasiniza duzgun zamlar alabilirsiniz. Devlete bulasmaya gerek yok sahsi fikrim.

Nasıl başvuru yapılıyor? Yaş sınırı eğitim seviyesi vs bilgi alabilir miyim

İlk defa özel sektörle ilgili iyi konuşan birini görüyorum. Herkes o kadar olumsuz konuşuyor ki, kafamda hep özel sektör pişmanlıktır gibi bir düşünce var.

İlk defa özel sektörle ilgili iyi konuşan birini görüyorum. Herkes o kadar olumsuz konuşuyor ki, kafamda hep özel sektör pişmanlıktır gibi bir düşünce var.
Ben de yaklaşık 20 yıldır özel sektörde çalışıyorum hiç bir şikayetim yok.
Devlette olsam mesleki olarak bu kadar gelişemezdim.

asla öyle düşünme .ben memurum wşim özel sektör .atanmak için o kadar ugraştım ki.panik atak oldum ilaçlar kullandım atandıktan sonra.şimdiki aklım olsa o kadar canımı yakmazdım.kamu kurumlarında işler çok bozdu.tayin bile torpille.eşim benden çok maaş alıyor.bizim de üstümüze basan basana

Olumsuz konusan tanidigim bildigim insanlar var (burada degil yanlis anlasilmasin) hic biri bir baltaya sap olamayan tipler. Calismak zor geldigi icin girelim devlete orda yatalim derdinde hepsi. Tabii 8de mesai basliyor ya,bunlar geliyor 8de,kahvaltisini orda yapiyor,cayini kahvesini iciyor,iki uc dedikodu cevirip 10 gibi kismetse ise basliyorlar ozel sektor seni oyle yatirmaz maalesef. Ama ozelin imkanlari da daha fazla. Maaslara zam fazla, yukselme imkani fazla. Ben sahsen hep ayni kademede calisamam,yukselmem lazim. Kendime bir seyler katmam lazim. Devlet bu sebeple bana gore degil.

Ozetle duzgun calisana ozel sektor oneriyorum ben

Ben de devlet istiyordum ama olmadı bu aralar iş arıyordum ama isteksiz bir şekilde. Sanki özel sektör olunca maaşımı alamayacakmışım gibi ya da herkes güvenilmezmiş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…