- 27 Nisan 2012
- 15.286
- 17.996
- 498
- Konu Sahibi resurrection93
-
arkadaşımızın derdi mutlu olmak ya da olmamak değil anlaşılamadıSonuçta torpilli ya da torpilsiz hiçbir şekilde iş olmadı, işe giremiyorum diyeyim de mutlu olun bari ya.
Ben belediye de çalışıyorum girdiğim dönem çok alım vardı girebilmiştim bir referans sayesinde 3 kez mülakattan geçmiştim.Bence referansının kuvvetli olmadığından işin olmuyor.Meclis üyes,vekil falan bulamn lazım
adamın yoksa almıyorlar :) ben 3 üniversite mezunuyum çok iyi yabancı dilim olmasına ve 2 yıl işsiz kalmama rağmen çok zor girmiştim.Ya niye böyle diyorsun şimdi, bak seni de taşlayacaklar birazdan. :)
Ok.biz o kadar kpss ile atanmak için gecemizi gündüzümüzü katalım o dersane benim bu dersane senin para döküp uğraşalım sizin gibilerde torpille grişmeye çalışsın ne ala memleket. sizin gibilere hakkımı hiç helal etmiyorum. hakkınızla bir yerlere gelemiyorsanız oturun evinizde. bir de gelmiş buraya konu açıp torpille işe giremiyorum diye yakınıyorsunuz. hayret birşeysiniz gerçekten.
Bence belediye diye tutturması hata.Belediyede kaç kişi işe girebiliyor ki bence her yolu denemeli ,ben hiç illa belediye olsun dememiştim ama kısmet...Torpille işe girebilir bunda sıkıntı yok bu zamanda devlette işler böyle dönüyor kpss mülakatlarında bile bizim veryansın ettiğimiz konu sahibinin anlayamadığı torpilim olmuyor diye yapılan aymazlık
bu karekterinizle zaten hiç bir şey olamazsınız emin olun.bu site de gayet kaliteli üyeler var gayet değerli bir site harcanmıyorum mutluyum burda.unıversite mezunu olmayı bir nıtelık sanmaya devam edin siz boş yere.bende 2 unıversite dıploması kuzummm ama dıplomam da dıplomam diye yırtınmıyorumBu engin ve derin bilgilerinizi başka yerlerde paylaşsanıza siz ya. Harcanıyorsunuz buralarda.
Daha demin haksız kazanç peşindesin, bunun her türlüsüne karşıyım diye çığırıp duruyordunuz, şimdi ne ara “torpille işe girebilir bunda bir sıkıntı yok” oldu? Ya kendi dediğinizi kendiniz unutuyorsunuz ya da ayyyy dur ben de karşı çıkmaktan eksik kalmayayım, forumda prestijim artsın diye prim peşindesiniz.Torpille işe girebilir bunda sıkıntı yok bu zamanda devlette işler böyle dönüyor kpss mülakatlarında bile
bizim veryansın ettiğimiz konu sahibinin anlayamadığı torpilim olmuyor diye yapılan aymazlık
Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz.bu karekterinizle zaten hiç bir şey olamazsınız emin olun.bu site de gayet kaliteli üyeler var gayet değerli bir site harcanmıyorum mutluyum burda.unıversite mezunu olmayı bir nıtelık sanmaya devam edin siz boş yere.bende 2 unıversite dıploması kuzummm ama dıplomam da dıplomam diye yırtınmıyorum
Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben kesin. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşmanız.
burda master yapmıyorum akademik platform da konuşmuyorum iş de aramıyorum senin gibi canım nasıl isterse kendimi öyle ifade ederim .kompleks iyi bir şey değildir insanı yer bitirir demedi demeyinAy siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz.
insanlar sizi tutmayınca neden DELİRDİNİZAy siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz.
Oo kompleks dedi vays, aydınlandım.burda master yapmıyorum akademik platform da konuşmuyorum iş de aramıyorum senin gibi canım nasıl isterse kendimi öyle ifade ederim .kompleks iyi bir şey değildir insanı yer bitirir demedi demeyin
Off sana laf anlatamayacağım artık sen gibi prim derdim olmadı da şimdiye kadarDaha demin haksız kazanç peşindesin, bunun her türlüsüne karşıyım diye çığırıp duruyordunuz, şimdi ne ara “torpille işe girebilir bunda bir sıkıntı yok” oldu? Ya kendi dediğinizi kendiniz unutuyorsunuz ya da ayyyy dur ben de karşı çıkmaktan eksik kalmayayım, forumda prestijim artsın diye prim peşindesiniz.
Ben torpilim olmuyor diye konu açmadım, aynı yollardan geçen varsa belki birşey der diye açtım. Bende sizin gibilere kendimi anlatmak için uğraşmıyorum zaten.Off sana laf anlatamayacağım artık sen gibi prim derdim olmadı da şimdiye kadar
Ha bu arada evet haksız kazanç birilerinin önünü tıkamaktır torpil varsa yaptır ben karşıyım ama demek ki sende de yok zaten ben sadece bu zamanda evet işlerin torpille döndüğünü kabul etmek adına yazdım bayan bilmiş
aymazlık olduğunu da hala savunuyorum torpilim olmuyor ühühühü diye üzülmeye konu açmak aymazlık senin anlamadığın bu
grill cim bi de biliyoruz çoğu işe torpil gerektiğini maalesef ama ben onaylamıyorum asla.tuhaf olan siteye konu açıp yakınmak bundan ayyy torpilim var ama yetmiyor diye.ne cevap bekliyordu gell ben de daha buyuk torpil var sana yardımcı olayım dememizi miHanımlar gerilmeyin.
Beni bir kurumun başkanı vs arayıp, filancanın yeğeni, kızı, kankasıyım gel işe başla dese hayır demem.
Çünkü ve maalesef düzen bu.
Geçen yıl Ziraat Bankası bizim şehirde 2 kişiyi işe aldı. 27 kişi başvurdu, sınav ve mülakatta 27. olan aday işe alındı. Neden sizce?
Konu sahibi suçlu değil. Torpil aramasa daha iyi ama o girmese başka torpilli girecek.
Dini açıdan kul hakkıdır bana göre.
Sen beni tutmadın diye bir üzüldüm ki sorma. Nereden atmamı istersin kendimi?insanlar sizi tutmayınca neden DELİRDİNİZ
işinize gelmedi dimi?
burda pişkin pişkin yazmadan önce düşünecektiniz
Öf, sıktınız hakikaten. Gidip başka konulara dadansana? Başka taşlanacak insanlar vardır belki, yazık bütün enerjini burada harcama. Lazım olur sonra.grill cim bi de biliyoruz çoğu işe torpil gerektiğini maalesef ama ben onaylamıyorum asla.tuhaf olan siteye konu açıp yakınmak bundan ayyy torpilim var ama yetmiyor diye.ne cevap bekliyordu gell ben de daha buyuk torpil var sana yardımcı olayım dememizi mi
Ekleme yapayım.Hanımlar gerilmeyin.
Beni bir kurumun başkanı vs arayıp, filancanın yeğeni, kızı, kankasıyım diye "gel işe başla" dese hayır demem.
Çünkü ve maalesef düzen bu.
Geçen yıl Ziraat Bankası bizim şehirde 2 kişiyi işe aldı. 27 kişi başvurdu, sınav ve mülakatta 27. olan aday işe alındı. Neden sizce?
Konu sahibi suçlu değil. Torpil aramasa daha iyi ama o girmese başka torpilli girecek.
Dini açıdan kul hakkıdır bana göre.
eski konularına baktım da yıllardır ağır depresyondaymışsınız zaten.işi boşverin de size güzel bir psikiyatr tavsiye edeyim Ankara daÖf, sıktınız hakikaten. Gidip başka konulara dadansana? Başka taşlanacak insanlar vardır belki, yazık bütün enerjini burada harcama. Lazım olur sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?