Başta beddua eden sendin.

torpille işe giremezsin diye mi evet hala aynı fikirdeyim hakkınla gir gel burda anlat tebrik edelim seni
“İNŞALLAH İŞE GİREMEZSİN”
Bu lafların sahibi sensin, neyse seviye ve kültür belli. Çok da takmaya lüzum yok. Senin gibilerin tebriği de eksik kalsın ayrıca.

Hakedip haketmeme durumu yok bence.

En güçlü torpili olan atanıyor.

öyle bile olsa yanlışı asla desteklemiyorum.Hafta da en az bir kişi eşimi iş için arar ama biz ya evet bakarız ama zor dıyıp kırmadan geri çeviririz.kpss den yüksek puanlarla atanamayıp ailesi tarafından fazlalık görülen depresyonda hatta intiharın eşiğinde gençlerimiz var.onların hakkını bir kişi olsam bile savunacağım sonuna dek

Üzerine çok gidildi üyenin. Kırmayın birbirinizi diye dedim. Yoksa sizi de o uyeyi de tanımıyorum. İnsanlar çok çaresizler. İşsizlikk had safhada. O yüzden yanlışlarımız bile doğru olur oldu.

Nasıl yokmuş? Ben KPSS’ye gece gündüz çalışıp, “torpilsiz asssla giremezsin.” dedikleri bir kuruma tamamen kendi hakkımda girdim. Beceremeyen her insan, herkesin her yere torpille girdiğini sanıyor da kimse torpil aramasa, herkes namuslu olsa kim hakediyorsa o atanır. Hayatta herşey para, iş değil. Ben haksız yere, tanıdıkla devlete giren, hak yiyen kimseye hakkımı helal etmiyorum. Millet torpille girdiğine utanmıyor bir de bunu davulla millete duyuruyor, pes ki ne pes.

memurluk icin ugrasan bir arkadasim bazi pozisyonlar icin sey derdi,
ona milletvekili yetmiyor bakan torpili bulmak lazim,
benim torpillerle anca su su pozisyonlar olabiliyor diye.

cok enteresan bir sektor. artik ben ayiplamiyorum bile. O kadar pis isler.

konu sahibi torpil artirim yapmaniz lazim gorunen o ki.

Ben de diyordum torpille ise girenler o maasi nasıl harcıyor vicdan azabı çekmiyor mu. Demek ki zihniyet bu şekilde: imkanı olsa herkes yapar.

Kesinlikle aynı fikirdeyim ama düzen böyle maalesef.

Ben de diyordum torpille ise girenler o maasi nasıl harcıyor vicdan azabı çekmiyor mu. Demek ki zihniyet bu şekilde: imkanı olsa herkes yapar.

bir söz vardı, bu ülkede yiyenlerden rahatsız olunmasının sebebi yiyememek diye.. ama sor herkeste allah korkusu var, inançlar tavan falan falan..

Tabi ki öyle:)
Bakan yeğeniyle ilçe başkanı yeğeni bir mi?

Ne güzel darısı bana inşallah.

Yakın çevremden pekçok örnek yazdım. İstesem onlarla yakın iletişimde olur, kendimi işe aldırmaya çalışabilirim.

Ama istemiyorum çünkü hakkı olduğu halde işe alınmayanların ahından korkuyorum. Umudum önce dua, sonra KPSS de iyi puan almak.

Trt ye mesela mv yakını bile giremez.
Ciddi bir bakanlıkla yakın olmak gerekiyor.
Çok yakın hem de.

2014 senesi en iyi arkadaşımla birlikte belediyeye girmek için ugrasiyoduk. Ciddi bir torpili vardi benim kpss puanım 83 onun 78. 1 günde mv tanıdığı bulup pat ise girdi hem de mühendis olarak.4 4.5 arasi maaş alıyor.Ama hakkimi asla helal etmiyorum.Nasil helallik alacak bakalım.

Icimi dökmek istedim,

bir söz vardı, bu ülkede yiyenlerden rahatsız olunmasının sebebi yiyememek diye.. ama sor herkeste allah korkusu var, inançlar tavan falan falan..
Devletin malı deniz yemeyen keriz diye atasözü olan bir millettik, şimdi bir de "imkanın olsa sen de yemez misin" özlü sözü eklendi.

Çokça sebepten dolayı yakın zamanda reddettim. :)
Not: işsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…