• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuçta torpilli ya da torpilsiz hiçbir şekilde iş olmadı, işe giremiyorum diyeyim de mutlu olun bari ya.
arkadaşımızın derdi mutlu olmak ya da olmamak değil anlaşılamadı
ben olsam mesela 1,5 yıl bu işi bekleyene kadar çoktan başka işe girmiştim
ben referans diyim siz torpil böyle de girilemiyorsa belediyeye
daha neyi bekleyeyim ki?

Ben belediye de çalışıyorum girdiğim dönem çok alım vardı girebilmiştim bir referans sayesinde 3 kez mülakattan geçmiştim.Bence referansının kuvvetli olmadığından işin olmuyor.Meclis üyes,vekil falan bulamn lazım

Torpille işe girebilir bunda sıkıntı yok bu zamanda devlette işler böyle dönüyor kpss mülakatlarında bile
bizim veryansın ettiğimiz konu sahibinin anlayamadığı torpilim olmuyor diye yapılan aymazlık

biz o kadar kpss ile atanmak için gecemizi gündüzümüzü katalım o dersane benim bu dersane senin para döküp uğraşalım sizin gibilerde torpille grişmeye çalışsın ne ala memleket. sizin gibilere hakkımı hiç helal etmiyorum. hakkınızla bir yerlere gelemiyorsanız oturun evinizde. bir de gelmiş buraya konu açıp torpille işe giremiyorum diye yakınıyorsunuz. hayret birşeysiniz gerçekten.

biz o kadar kpss ile atanmak için gecemizi gündüzümüzü katalım o dersane benim bu dersane senin para döküp uğraşalım sizin gibilerde torpille grişmeye çalışsın ne ala memleket. sizin gibilere hakkımı hiç helal etmiyorum. hakkınızla bir yerlere gelemiyorsanız oturun evinizde. bir de gelmiş buraya konu açıp torpille işe giremiyorum diye yakınıyorsunuz. hayret birşeysiniz gerçekten.
Ok.

Torpille işe girebilir bunda sıkıntı yok bu zamanda devlette işler böyle dönüyor kpss mülakatlarında bile bizim veryansın ettiğimiz konu sahibinin anlayamadığı torpilim olmuyor diye yapılan aymazlık
Bence belediye diye tutturması hata.Belediyede kaç kişi işe girebiliyor ki bence her yolu denemeli ,ben hiç illa belediye olsun dememiştim ama kısmet...

Bu engin ve derin bilgilerinizi başka yerlerde paylaşsanıza siz ya. Harcanıyorsunuz buralarda. :KK70:
bu karekterinizle zaten hiç bir şey olamazsınız emin olun.bu site de gayet kaliteli üyeler var gayet değerli bir site harcanmıyorum mutluyum burda.unıversite mezunu olmayı bir nıtelık sanmaya devam edin siz boş yere.bende 2 unıversite dıploması kuzummm ama dıplomam da dıplomam diye yırtınmıyorum

Torpille işe girebilir bunda sıkıntı yok bu zamanda devlette işler böyle dönüyor kpss mülakatlarında bile
bizim veryansın ettiğimiz konu sahibinin anlayamadığı torpilim olmuyor diye yapılan aymazlık
Daha demin haksız kazanç peşindesin, bunun her türlüsüne karşıyım diye çığırıp duruyordunuz, şimdi ne ara “torpille işe girebilir bunda bir sıkıntı yok” oldu? Ya kendi dediğinizi kendiniz unutuyorsunuz ya da ayyyy dur ben de karşı çıkmaktan eksik kalmayayım, forumda prestijim artsın diye prim peşindesiniz.

bu karekterinizle zaten hiç bir şey olamazsınız emin olun.bu site de gayet kaliteli üyeler var gayet değerli bir site harcanmıyorum mutluyum burda.unıversite mezunu olmayı bir nıtelık sanmaya devam edin siz boş yere.bende 2 unıversite dıploması kuzummm ama dıplomam da dıplomam diye yırtınmıyorum
Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz. :D

Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben kesin. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşmanız. :KK70:
Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz. :KK70:
burda master yapmıyorum akademik platform da konuşmuyorum iş de aramıyorum senin gibi canım nasıl isterse kendimi öyle ifade ederim .kompleks iyi bir şey değildir insanı yer bitirir demedi demeyin

Ay siz böyle dediniz ya, kesin hiçbir şey olamam ben. Evet belli, daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama 2 üniversite diplomam var diyorsunuz. Gerçekten tam da 2 üniversite diploması olan biri gibi konuşuyorsunuz. :KK70:
insanlar sizi tutmayınca neden DELİRDİNİZ
işinize gelmedi dimi? :D :D

burda pişkin pişkin yazmadan önce düşünecektiniz

Hanımlar gerilmeyin.
Beni bir kurumun başkanı vs arayıp, filancanın yeğeni, kızı, kankasıyım diye "gel işe başla" dese hayır demem.
Çünkü ve maalesef düzen bu.

Geçen yıl Ziraat Bankası bizim şehirde 2 kişiyi işe aldı. 27 kişi başvurdu, sınav ve mülakatta 27. olan aday işe alındı. Neden sizce?

Konu sahibi suçlu değil. Torpil aramasa daha iyi ama o girmese başka torpilli girecek.

Dini açıdan kul hakkıdır bana göre.

Daha demin haksız kazanç peşindesin, bunun her türlüsüne karşıyım diye çığırıp duruyordunuz, şimdi ne ara “torpille işe girebilir bunda bir sıkıntı yok” oldu? Ya kendi dediğinizi kendiniz unutuyorsunuz ya da ayyyy dur ben de karşı çıkmaktan eksik kalmayayım, forumda prestijim artsın diye prim peşindesiniz.
Off sana laf anlatamayacağım artık sen gibi prim derdim olmadı da şimdiye kadar
Ha bu arada evet haksız kazanç birilerinin önünü tıkamaktır torpil varsa yaptır ben karşıyım ama demek ki sende de yok zaten ben sadece bu zamanda evet işlerin torpille döndüğünü kabul etmek adına yazdım bayan bilmiş
aymazlık olduğunu da hala savunuyorum torpilim olmuyor ühühühü diye üzülmeye konu açmak aymazlık senin anlamadığın bu

Off sana laf anlatamayacağım artık sen gibi prim derdim olmadı da şimdiye kadar
Ha bu arada evet haksız kazanç birilerinin önünü tıkamaktır torpil varsa yaptır ben karşıyım ama demek ki sende de yok zaten ben sadece bu zamanda evet işlerin torpille döndüğünü kabul etmek adına yazdım bayan bilmiş
aymazlık olduğunu da hala savunuyorum torpilim olmuyor ühühühü diye üzülmeye konu açmak aymazlık senin anlamadığın bu
Ben torpilim olmuyor diye konu açmadım, aynı yollardan geçen varsa belki birşey der diye açtım. Bende sizin gibilere kendimi anlatmak için uğraşmıyorum zaten.

Hanımlar gerilmeyin.
Beni bir kurumun başkanı vs arayıp, filancanın yeğeni, kızı, kankasıyım gel işe başla dese hayır demem.

Geçen yıl Ziraat Bankası bizim şehirde 2 kişiyi işe aldı. 27 kişi başvurdu, sınav ve mülakatta 27. olan aday işe alındı. Neden sizce?

Konu sahibi suçlu değil. Torpil aramasa daha iyi ama o girmese başka torpilli girecek.

grill cim bi de biliyoruz çoğu işe torpil gerektiğini maalesef ama ben onaylamıyorum asla.tuhaf olan siteye konu açıp yakınmak bundan ayyy torpilim var ama yetmiyor diye.ne cevap bekliyordu gell ben de daha buyuk torpil var sana yardımcı olayım dememizi mi

grill cim bi de biliyoruz çoğu işe torpil gerektiğini maalesef ama ben onaylamıyorum asla.tuhaf olan siteye konu açıp yakınmak bundan ayyy torpilim var ama yetmiyor diye.ne cevap bekliyordu gell ben de daha buyuk torpil var sana yardımcı olayım dememizi mi
Öf, sıktınız hakikaten. Gidip başka konulara dadansana? Başka taşlanacak insanlar vardır belki, yazık bütün enerjini burada harcama. Lazım olur sonra.

Hanımlar gerilmeyin.
Beni bir kurumun başkanı vs arayıp, filancanın yeğeni, kızı, kankasıyım diye "gel işe başla" dese hayır demem.

Ekleme yapayım.
Kuzenim bankaya, arkadaşım evine 10 dk mesafedeki okula, akrabam kpss de barajı geçemediği halde kamuda, bir diğeri lise mezunu ama il müdürlüğünde, yeni evlenen arkadaşım belediyede, diğeri hastanede vs vs.

Duruma bakınca % 95 torpil olmuş her yer.

Bir ben torpil bulamamışım. Vay arkadaş :)

Öf, sıktınız hakikaten. Gidip başka konulara dadansana? Başka taşlanacak insanlar vardır belki, yazık bütün enerjini burada harcama. Lazım olur sonra.
eski konularına baktım da yıllardır ağır depresyondaymışsınız zaten.işi boşverin de size güzel bir psikiyatr tavsiye edeyim Ankara da

Back