- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi resurrection93
-
konu sahibi niye üzülüyor ki.kendi haldır haldır torpil peşinde haksız işe girmeye çalışıyor.e torpili daha kuvvetli başka bir haksız da onun yerine işe giriyor kadro doluyor .yani olan yine dürüst gençlerimize oluyor sınavla hakkıyla işe girmeyi bekleyen.ha cevap olarak ben unıversite mezunuyum vs. diyecektir.ama avm çalışanları market çalışanları bile artık 4 yıllık unıversite mezunuAlacaklari kişiler direk başkandan torpilli oluyorlar bence. Mesela başkanin en yakın arkadaşı sizin babanız ise o girmek istediğiniz ise kadrolu hop diye koyarlar sizi. Başkanın en yakın arkadaşının taindiği iseniz sözleşmeli başkanın köylüsünün arkadaşı iseniz de taşeron olarak koyarlar sizi. Öyle hesap edin işte.
alkışlıyorummmmKpss sınavı denen bişey var değil mi bir sürü genç hani ter döküyor atanmak için bekliyor. Ne güzel araya birilerini de sokmussun beklıyorsun peki ya Ankara'da dayısı olmayanlar ne yapsın ?
Buyrun buyrun siz de egonuzu tatmin edin ve öyle gidin ya. Çünkü zaten sıkıntıda olan insan neden daha fazla sıkıntıya sokulmasın değil mi? Hanfendi hem aracılı hem aracısız olarak bu iş bir netlik KA-ZAN-MA-DI. Bu iş için uzun zamandır uğraştığımız için belki aynı yollardan geçen vardır, tavsiye verir diye açtım, anlatabildim mi? Yoksa işsizlik devam, forever. Hayat işte kimi işsizlikten dert yanar böyle konularda tavsiye bekler, kimi de sizler gibi taşlanacak biri olsa da açığını bulup taşlasak diye pusuda beklersiniz.Kpss sınavı denen bişey var değil mi bir sürü genç hani ter döküyor atanmak için bekliyor. Ne güzel araya birilerini de sokmussun beklıyorsun peki ya Ankara'da dayısı olmayanlar ne yapsın ?
Aferinnn benden sana yıldızlı beşşşşşalkışlıyorummmm
Yav he he.konu sahibi niye üzülüyor ki.kendi haldır haldır torpil peşinde haksız işe girmeye çalışıyor.e torpili daha kuvvetli başka bir haksız da onun yerine işe giriyor kadro doluyor .yani olan yine dürüst gençlerimize oluyor sınavla hakkıyla işe girmeyi bekleyen.ha cevap olarak ben unıversite mezunuyum vs. diyecektir.ama avm çalışanları market çalışanları bile artık 4 yıllık unıversite mezunu
Yoo hiç de taşladığımı sanmıyorum tarafsız bir yorum yaptım sadece. Senden daha yüksek puanla atanamayan birinin hakkına araya birilerini sokarak girmeye çalışıyorsun. Şu an girememiş olman bişey ifade etmiyor alsalar gireceksin sonuc olarak. Zaten bu ülkede işler böyle ilerlesiği sürece daha çok üniversite mezunu gencımız bakkallık yapar.Buyrun buyrun siz de egonuzu tatmin edin ve öyle gidin ya. Çünkü zaten sıkıntıda olan insan neden daha fazla sıkıntıya sokulmasın değil mi? Hanfendi hem aracılı hem aracısız olarak bu iş bir netlik KA-ZAN-MA-DI. Bu iş için uzun zamandır uğraştığımız için belki aynı yollardan geçen vardır, tavsiye verir diye açtım, anlatabildim mi? Yoksa işsizlik devam, forever. Hayat işte kimi işsizlikten dert yanar böyle konularda tavsiye bekler, kimi de sizler gibi taşlanacak biri olsa da açığını bulup taşlasak diye pusuda beklersiniz.
Ben de üniversite mezunuyum ama üniversite mezunu olmam burada sizin gibilerin ağzına sakız olmaktan başka bir halta yaramıyor işte. :) Kul hakkı vs olaylarına hiç girmeye gerek yok, benim annem de devlet memuru her gün ne vasıfsızların ne şekillerde işe girdiğinden tamamen haberdar. O yüzden burada birşeyler yarıştırmaya gerek yok.Yoo hiç de taşladığımı sanmıyorum tarafsız bir yorum yaptım sadece. Senden daha yüksek puanla atanamayan birinin hakkına araya birilerini sokarak girmeye çalışıyorsun. Şu an girememiş olman bişey ifade etmiyor alsalar gireceksin sonuc olarak. Zaten bu ülkede işler böyle ilerlesiği sürece daha çok üniversite mezunu gencımız bakkallık yapar.
Ya siz ne kadar çok biliyorsunuz gerçekten ya. Başka işlerde denedim ama düzenli olmadı. Anlamıyorum işsizken ve bir de bunun sıkıntısını yaşarken insanı iyice sıkıntıya sokmak egonuzu mu tatmin ediyor? Hergün ne vasıfsızların ne yollarla nerelere nerelere gelip işe alındığını duyuyoruz. Tek tanıdık sahibi benmişim gibi taşlamayı kesin. İnsanın bu sıkıntılı zamanında iyice sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz çünkü. Burda insanları taşlamak için fırsat kollayacağınıza, kendi hayatınıza odaklanırsanız daha verimli sonuçlar elde edersiniz.
Kendinizi yeterince tatmin ettiyseniz, kenara çekilebilirsiniz. Siz gidin de başka ego tatmincilere yer kalsın.HE canım ben biliyorum sana anlatamadığımız bizi egoistlikle suçladığın Alla sizi de aynı durumu soksun anlarsınız dediğin şey haksız kazanç
Her türlüsüne karşıyım ben de onu diyorumher gün hak edenlerin aksine ne vasıfsızların torpille işe alındığı
haksız yere hak arayanlara irrite oluyorum yavv he heeee anlatabildim mi.dilerim işe giremezsiniz.sevgi evinde çocuk arkadaşlarım var yıllardır.isterse eğitimleri eksik olsun hayata tutunmaları için devlet belediye işleri bu tür insanların hakkı anne babası şehit olmuşların hakkı çaresizlerin hakkı ısrarla dayı arayan torpil arayanların değil.ha bir de hakkıyla sınavları kazananların hakkı .banlansam da değer bu konuya .sinir oldum valla inadına hakkı olmayanı savunuyor yaYav he he.
Ben de dilerim ki ettiğiniz beddua sizi bulur. :)haksız yere hak arayanlara irrite oluyorum yavv he heeee anlatabildim mi.dilerim işe giremezsiniz.sevgi evinde çocuk arkadaşlarım var yıllardır.isterse eğitimleri eksik olsun hayata tutunmaları için devlet belediye işleri bu tür insanların hakkı anne babası şehit olmuşların hakkı çaresizlerin hakkı ısrarla dayı arayan torpil arayanların değil.ha bir de hakkıyla sınavları kazananların hakkı .banlansam da değer bu konuya .sinir oldum valla inadına hakkı olmayanı savunuyor ya
Sizin gibiler derken karsındaki kişiyi tanımadan yorum yapmanı tecrubesizliğine veriyorum. Hayatım seni incitmek için yazmadım sadece eleştiri yaptım olgunlukla karşılayabilirsin ki öyle yapsaydın seni tebrik ederdim. Kendi adıma konusayım senın yerınde olsam girer özel sektöre çalısırım bu kadar basit.Ben de üniversite mezunuyum ama üniversite mezunu olmam burada sizin gibilerin ağzına sakız olmaktan başka bir halta yaramıyor işte. :)
Ben belediye de çalışıyorum girdiğim dönem çok alım vardı girebilmiştim bir referans sayesinde 3 kez mülakattan geçmiştim.Bence referansının kuvvetli olmadığından işin olmuyor.Meclis üyes,vekil falan bulamn lazımMerhaba. Ben yaklaşık 1,5 yıldır belediyeye işe girmek için uğraşıyorum ama sürekli oldu, olacak deniyor ve olmuyor. Üniversite mezunuyum, kendimi iki alanda birden geliştirdim. Yani belediyede çalışırsam iki alanda birden katkı sağlayabilirim. Ama bir türlü yok şu güne kadar haber gelecek, yok kendi kızımız gibi uğraşıyoruz senin için vs vs deniyor ama hala tam bir netice yok. Hala bekliyoruz ailecek.Örneğin şöyle oluyor; “2-3 güne kadar x yer hakkında bilgi gelecek, sabırlı olun” diyor bize belediyede sorumlu olan kişi, sonra belediyeye bi gidiyoruz başka bir belediye çalışanı bize bambaşka bir tavırla konuşuyor. Acayip yıldım gerçekten. Daha önce belediyede çalışan biri varsa bana bilgi verebilir mi acaba gerçekten artık çok bunaldım, çok sıkıldım. O kadar içim karardı ki bu işleri bilen biri varsa bana yol göstersin lütfen. Açıkçası bize aracı olan insanlar da vardı ama ya işe yaramıyor ya o aracı olan insanlar belediyeye sırtını dönmesin diye bizi oldu olacak diye oyalıyorlar belediye çalışanları sonra boşveriyorlar, sadece bir tahmin tabi... Az çok bu işlerden anlayan biri varsa lütfen bana bilgi versin. Bu işleyişlerden anlayan birileri vardır illa ki. En azından beklerim veya beklemekten vazgeçerim tamamen... Ya da beklemek yerine başka bir şey denerim en azından. Bu iş olacak diye beklediğimiz için elime geçen başka fırsatları da tam olarak değerlendiremedim.
Not: Ankara’daki bir belediyeye girmek için uğraşıyorum, şehir soranlarınız olursa.
Ya niye böyle diyorsun şimdi, bak seni de taşlayacaklar birazdan. :)Ben belediye de çalışıyorum girdiğim dönem çok alım vardı girebilmiştim bir referans sayesinde 3 kez mülakattan geçmiştim.Bence referansının kuvvetli olmadığından işin olmuyor.Meclis üyes,vekil falan bulamn lazım
torpil peşinde hiç olmadım işe de ihtiyacım yokkk çok şükür.sevgi evinde ki kuzularım eğitim alsın iş bulsun o 4 kuzumun derdindeyim ben.iş sadece devlette değil heryerde var kolay olana haksız yerleşmek amacınız sizin sadeceBen de dilerim ki ettiğiniz beddua sizi bulur. :)
Bu engin ve derin bilgilerinizi başka yerlerde paylaşsanıza siz ya. Harcanıyorsunuz buralarda.torpil peşinde hiç olmadım işe de ihtiyacım yokkk çok şükür.sevgi evinde ki kuzularım eğitim alsın iş bulsun o 4 kuzumun derdindeyim ben.iş sadece devlette değil heryerde var kolay olana haksız yerleşmek amacınız sizin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?