Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

hayirli olsun canim ya gule gule otur yeni evinde
bende limbourg eupen yolu uzerinde oturuyorum, belki eslerimiz tanisiyodur muhtemelen...tanisiriz belki....sevgiler

hayirli olsun canim ya gule gule otur yeni evinde
bende limbourg eupen yolu uzerinde oturuyorum, belki eslerimiz tanisiyodur muhtemelen...tanisiriz belki....sevgiler

insaallah canim birgun tanisalim esim konyali bende konyadan geldim ama yerlisi degiliz siznerelisiniz belkide esler tanisiyodur biinmez esim brukselde calisiyor sevgiler ve herkese hayirli ramazanlar .....

selam ben burukselde oturuyorum umarim burda oturan arkadaslar vardir 3sene oldu buruksele tasinali onceden genkte oturuyodum burayada alistim a.s.

bendende herkese hayirli ramazanlar, yariladik degil mi... bu mubarek ayi cok seviyorum insan huzurla doluyor...
biz Yozgat-Kayseli'yiz canim her ikisinin ortasinda bir ilcedeniz, ilce Yozgat'a bagli olsada sulalenin cogu Kayseri'de yasiyor....:))

slm bende bxl deyim ; senin adina cok uzuldum aslinda bxl guzel bir sehirdir. tabiki bu nerede oturduguna ve nereleri gordugune bagli ama eminim deisik semtlerini gorunce seversin.hic birsey icin uzulme.

bu aralar nete girmiyodum msjin yeni gordum afyon emidagliyim:teytey:
hayirli aksamla allaha emanet ol

slm kizlar bende belcikadan aynen bu bunaltici lke bende nefret ediyorum hic sevmiyorum burayi yaaaaaa kizlarr

arkadaşlar ben su an turkiyedeyim ama ocak sonunda bruksele tasinacagiz evere ye sanirim..esimin isi dolayisiyla 2 sene kalicaz..korkutuyor biraz beni..fransizca bilmiyorumm,ingilizcem yetersiz..nasil bir yer orasi..kursa falan gidicem,birde 7 haftalik hamileyim orada doğum falan yapicam..bana yazar misiniz??anlatirmisiniz biraz orayii

Herkese merhaba..Baya çogalmis Belçika'daki turkler burda...Herkez Flaman bolgesinde sanirim...Yeni gelenlere hosgeldinler diliyorum..

Bende Bruxelles 'de kaliyorum.

Tuba snei burdada gordum yaa :)))))) Fransa topiginde dolassana sen naniknaniknaniknanik Yanlis geldin herhalde buraya...:roflol::roflol:

alsebe merhaba bende subatta brussel e tasinacagim, esimin isi dolayisiyla..bana bahseder msiin oralardan biraz dil konusunda sıkıntı yasadinmi hic??

hamileyim ben birde dogum orada olacak herhalde korkuyorum iyimidir orada bakim falan?

alsebe merhaba bende subatta brussel e tasinacagim, esimin isi dolayisiyla..bana bahseder msiin oralardan biraz dil konusunda sıkıntı yasadinmi hic??

hamileyim ben birde dogum orada olacak herhalde korkuyorum iyimidir orada bakim falan?

Allah kolaylik veriyor diyelim arkadasim..Tabiiki ilk gelince insan nereye geldim diyor bir.. :))))Aslinda kafanda kurma bence boyle seyleri geldiginde gorursun boylece dusundugun gibi cikmamam yada hayal ettigin gibi olmama durumu yasamazsin..

Allah hayirlisiyla tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin bebegini once...Dil konusuna gelince tabiiki haliyle zorluk cekiliyor ama zamanla ogrenmeye biraz biraz anlamaya basliyorsun..Kaldiki burda insanlar seni gercekten anlayabilmek için cabaliyorlar..Tepki gormuyorsun yani..

hastane dogum konusuna gelince iyi yada daha az iyi olan hastaneler vardir mutlaka ama iyi bir bakim ve kolaylik gorecegine emin olabilirsin burda...Insallah cok cabuk alisirsin...Simdiden hosgeldin diyelim o zaman sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…