Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

Haklisin okyanus elif(bu arada sana sadece elif desem olurmu)burasi gunesi calinmis bir ulke,sabah sevinmistim gunes cikacak diye ama yine kapandi hava,evin icinde donuyor dolasiyor net in basina oturuyorum,yapacak birsey,gidecek bir yerde yok!

tabi olur elif de canim
bende aynen oyle ne benim gidecek bir yerim nede bana gelen kimse yok ya bende senin gibi don dolas pc ye otur vakit oldur yapiyorum ne yazik ki
aslinda cok kotu bir durum bu ya,yani yapacak hicbirseyimin olmamasi amacsiz zaman gecirmek ama ne yazikki gercegim bu benim suanda offffff

kizlar uzulmeyin bendede durum ayni sikintidan patlicam az kalsin
yine butun gun yagmur yagdi
uc hafta oncesi sicaktan yaniyodum trde ama simdiki halime bak
ama halimize sukur
hadi kendinize iyi bakin

Sule beyza sen neresindesin belcikanin canim?butun gun hava bir kapadi bir acti,simdide yagmur basladi,artik kolay kolay kesilmez arkasi amaan ne yapalim ya birbirimizi teselli eder otururuz pc nin basinda,bunada sukur!ya buda olmasaydi?

evet haklisiniz bayanlar bunada sukur ne yapalim
sulebeyza turkiye'yede gitmissin ne guzel tr'yede memleket neresi canim
ben yozgat-kayseri karisik yani
az oncede kiracimiz turkiye kus adasina gidecekmis onu soyluyordu sok oldum offff...........kiracimiz turk degil belcikali ama o gidiyo ben burada bulanik havayla basbasa..((

ben belcika beringende kaliyorum kizlar
tr dende kirsehirliyim elifcim yakiniz yani
ama esimin ailesi bursada kaliyor yani bursa kirsehir arasi mekik dokuduk bu yaz
gittim ama simdi sanki hic gitmemis gibiyim valla

ben belcika beringende kaliyorum kizlar
tr dende kirsehirliyim elifcim yakiniz yani
ama esimin ailesi bursada kaliyor yani bursa kirsehir arasi mekik dokuduk bu yaz
gittim ama simdi sanki hic gitmemis gibiyim valla

evet sulem insan gidip donuncede hic gitmemis gibi oluyor degil mi, sayili gun cabuk gecer derler ya
kirsehirliymisin ha evet yakiniz ankara'ya giderken geceriz hep oradan, bursayada gitmistim daha once
senin icinde zor olmustur kirsehir bursa arasi gidip gelmek ya, belkide zevkli olmustur bilemiyorum ucaklami arabayla mi gitmistiniz tr'yeye
bu arada beringen tam olarak nerede ya ben cikaramadim wallonda egil galiba flamandami, almanca konusulan bolgedemisin yoksa tam olarak hangi buyuk sehire yakin acabaa.s.

Sule beyza,ben beringeni cok iyi bilirim desemde yalan ama belcikada ilk geldigim yer beringendir,6 ay beringende kaldim,kabus gibiydi hatirlamak bile istemiyorum,tabii bu hislerim beringenle alakali degil tamamen sahsi hisler,heusden zolder de ameliyat olmustum,bildigim ve gittigim tek yerde orasidir beringende kaldigim donem icinde,belkide guzel yerdir ama ben hicbir yerini goremedim maalesef,zaten 6 ay sonundada anverse tasindik.

gecmis olsun gulsehri canim, umarim simdi iyisindir
beringen genk yakinlarinda galiba degil mi? yanlis bilmiyorsam:uhm:

ellifcim beringen flaman bolgesinde hasselt genk yakin
biz tr ye ucakla gitmistik amaaa 17 saat ucak rotar yapti ve sersefil bekledik havalaninda
kirsehir bursa arasida aslinda zevkliydi ama arasi baya var
gulsehri beringenkucuk bir yerdir ve ben bura dogma buyme oldugum icin seviyorum buralari

Evet elifim genk taraflarinda,su anda iyiyim canim ama bebek sorunu var iste,onun icin ugrasiyorum?

insallah Allah'im sanada kismet eder canim uzulme ne olur, herseyin hayirlisi
benim anneminde 12 sene cocugu olmamis sonra ben dunyaya gelmisim iste
ama seni anlamadigimi dusunme canim, sevgiler hep mutlu ol insallah......:1hug:a.s.

bende gidemedim bizde ev aldik onunla ugrasiyoruz iste ayni dertten muzdaribiz anliycan, insallah bizde seneye gidicez bakalim kismet
hadi bakalim dugun bile olur ha ne guzel Allah tamamina erdirsin canim, Allah gonlunuze gore versin, mutluluklar.....a.s.

cok uzun sure rotar yapmis ya off, valla gecmis olsun canim cok sinir bozucu bir durum hele cocuklarla ben dayanamazdim sanirim off
bizim taraflara hic geldinmi wallona, liege verviers 'e yolun duserse beklerim canim....saglicakla kal..a.s.

daha oralara hic gitmedim eskiden bekarken babamin akrabasi vardi arada bir giderdik ama evlendikten sonra hic gitmedim
ama fransaya giderken geciyoruz liegeden
fransada kaynim var
seninde yolun duserse buralara beklerim

daha oralara hic gitmedim eskiden bekarken babamin akrabasi vardi arada bir giderdik ama evlendikten sonra hic gitmedim
ama fransaya giderken geciyoruz liegeden
fransada kaynim var
seninde yolun duserse buralara beklerim

bende genk taraflarina flamana geldim ama oyle dolasmak gezmek icin aslinda esimin genk'te teyzesi var birde
sagol sulem insallah bende seni sizleri beklerima.s.

yine yavaslamis bakiyom bura
elif sendemi kayboluyon kiz yoksa
allahtan havalar guzellesiyo biraz belkide ondandir herkes disarlarda galiba

evet deli diyecekler ama neden yazmiyorsunuz bakin kendi kendime yazmaya basladim
belcikada yasayan bayanlar diger ulkelere gore cok mu azinliktayiz acaba (

merhabalar..ben belçikada yasamıyorum ama her yıl bit defa geliyorum..anvers de ve burükselde kalıyorum..bu yıl bası oradayım..görüselim kıslar))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…