Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar nerelerdesiniz yaaa
aslinda bende biraz yogunum bu aralar ablam geldi tr den kendisi 5 aylik hamile ikizlere ve dun cinsiyetleri ogrendik bir kiz bir oglan acayip sevindik ailecek
simdi arada on agidiyorum yardima malum hem hamile hemide ikiz
annemlerde yola cikiyolar yarin tr delerdi tatilde
allah kazasiz belasiz getirir insallah onlarida neyse sizde yazin gunluk hayatinizdan ok?

bizde buradan tasinmaya ugrasiyoruz, esimin sulalesi yuzunden sanirim alman tarafi degilde flaman tarafi olucak oralarda bize gore bir ev varmi arkadaslar yardim edin ya nette cok arastirdik fakat belki siz farkli biliyorsunuzdur varsa bildiginiz etrafinizda yardim lutfen ......

sulebeyza tebrik ederim ikiz teyzesi olucaksin ha...;
Allah anali babali buyutsun insallaha.s.
annen babanda dedigin gibi hayirlisiyla donsunler canim, keske bende gidebilseydim ama birakmiyorlarki ya, ne guzelde hazirlanmistik herseyimizle, seneye yine birsey cikartirlar ya esim bi caresini bulur artik...

hayirdir canim cok ozel degilse sorun ne bu kadar buyuk ordan tasinacak kadar
ev cok etrafta bizim bura biraz daha koyluk yerler
yani buyuk sehir degil burda ortalama kiralar 500 eurodan basliyor
izine gitmenize nasil engel oldular yaaa hayret bisey ne acaip insanlar var
allah yardimcin olsun canim

sulem hic sorma o kadar karisikki aklin almaz ben bile cozemiyorum benimle alakasi yok esim ailesi ve sulalesi...artik heryerde daralgeliyo bana
burada bir ev aldik tam karsimizda esimin bir akrabasi var sonradan anladik buda cok kotu birisiymis esim nefret ediyo ama kadin gelip benimle konusmak istiyo fakat esimlede kanli bicaklilar dusun yani kadin annem yasinda birsey diyemem zaten selam verince ama esimle sirf benimle alakasi olmayan nedenlerle kavga ediyoruz yani bu sebeplerden
esim evi satmak istedi ama ben istemedim cunku sulalesinin istegi buydu onlari sevindiremzdik baska yerden alalim dedi bende evi satmadan alalim burada kiracilar otursun biz baska kimsenin gelip selam veremeyecegi bir yerde oturalim dedim yani kendi sulalesinden kurtulmak icin
uzak olsun diye flamani tercih ettik nette ve emlakcilarda arastirdik ama cogu harebe coguda zaten 700bin eurolarda soyle kucuk bahceli bakimli bir ev bulamadik cildiricam, evde huzur kalmadi iyice bir iyi bir kotu
amaaaan ne bileyim iste basini agrittim karisik bir durum anliycan kusura bakma , hani diyorum oralarda mustakil temiz evler varsa bildiginiz koy sehir farketmez artik bana((
tesekkur ederim ilgilendigin icin sulem..

merhaba canim 4 gundur misafirim vardi fransadan kaynim geldi o yuzden giremedim nete
inanilmaz bisey ya insanlar ne kadar kotu olmus artik aslinda bosver ne guzel evinde var hic satma
otur ama ilgini kes o insanlarla sadece gerektigi yerde gerektigi zamanlarda gorus okadar

sagol canim ilgi alakan icin...dedigin gibi aslinda hic gorusmuyoruz zaten fakat olaylar cok farkli surekli bizimle ugrasiyorlar sanki engellemeye calisiyorlar ...esimin yorumlarida sok edici nede olsa kendi ailesi akrabalari daha iyi taniyo bende yavas yavas anlamaya basladim asil niyetlerini ama biz buradan gitmedikce huzur yok gibi.....kafamiz hic rahat degil aslinda, ne bileyim umarim bulabiliriz bir ev... tekrar tesekkurler ilgilendigin icin canim benim )a.s.

hu huuuuuu bende varim kizlarrrr
ben hasselttenim sulebeyza hatiriyo musun beni ben de izne gidemedim bu yil buraliydimm:çok üzgünüm: napaliim seneye insallah eeee neler yaptiniz koca bi yaz gecti kizlar

Merhaba hemserilerim bende Belcikadayim.Ve sule beyza ablaya cok yakinim.Yeni uye oldum ve hemen hemserilerimin yanina gideyim dedim.Nasilsiniz arkadaslar?

Hosbulduk hemserim nasilsiniz belcikanin neresindensiniz bura dogmami yoksa turkiyedenmi geldiniz?

Bende Turkiyeden gelin geldim.Geleli 1 bucuk yili gecti.Okul hayata derken alismaya calisiyoruz iste simdide bebisimiz olcak cok sukur.Ben Beringendeyim wallon nereye yakin cikarramadim ya sen senin bebis varmi

Bende Turkiyeden gelin geldim.Geleli 1 bucuk yili gecti.Okul hayata derken alismaya calisiyoruz iste simdide bebisimiz olcak cok sukur.Ben Beringendeyim wallon nereye yakin cikarramadim ya sen senin bebis varmi

Evet var canim iki oglum var, biri 2,5 yasinda okula gidiyor, digeri 7 aylik....
seninde gozun aydin, Allah hayirlisiyla dunyaya gelmesini nasip etsin, anali babali buyutsun insallah...
sen flamandaymisin beringen'de, ben wallonda yani fransizca konusulan bolgedeyim demek istemistim canim, liege'deyim....a.s.

merhabalar herkese hayirli ramazanlaar
sukriye evet hatirladim canim seni nasilsin
annis adayi sende beringenden he aayy cok guzel
nerelisin nerede oturuyon
ben bura dogma buyumuyem iki kizim var ugrasiyom iste
ELIFFF sen nasilsin bacuum giremedim bu aralar
kucuk kizim buraz rahatsiz
surekli atesleniyo dr ler bisey bulamadi antibiotik kullaniyoruz bakalim hayirlisi

Yok sulebeyza abla ben Turkiyeden gelin geldim Bursaliyim.Simdide bebis bekliyorum ve hala buralara isinmakta gucluk cekiyorum senağlama

okyanus elif bende bugun uye oldum bnde verviersteyim teknolojiye bakya insanlari nasil bulusturuyor bir tusla

okyanus elif bende bugun uye oldum bnde verviersteyim teknolojiye bakya insanlari nasil bulusturuyor bir tusla

aaaa ne guzel ya ilk kez wallon dan hatta verviers'den birini burada goruyorum herkes flamanda diye dusunmeye baslamistim ki sen geldin, hos geldin lalo kk'ya...
verviers'den nerdesin...

canim bende verviers s geleli 9 ay oldu tam carsida oturuorum yeni ensivalden ev aldik 2 3 aydan oraya tasinacaz.sen ne taraftasin allahim ya kadere bak insanlari nasil bulusturuyor.turkiyede tatildeydim yenilerde geldim bu siteye rastgele rastladim valla sevindim sizleri gorunce.

herkes bitap dustu galiba ramazanda hu hu belcikalilar nerelerdesinizzzz

sulem benim orucla aram cokiyi iftar icin yemek hazirlamasini cok seviyorum dokturuyorum resmen, ama benim buyuk oglum yeni anaokuluna verdim hemen grip oldu doktora falan goturdum iste onunla ilgileniyordum ondan bana gecti sonrada ne kadar dikkat ettiysem de kucuk ogluma bulasti yani evde bir esim kaldi bulasmadik
yani oruc cok guzelde beni cocuklarin hastaligi bi-tap dusurdu anliycan....((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…