herkese slmlar..bende bruksel anderlechte oturuyorum .schaarbeek'i iyi bilir sayılırım.3 senedır belçikladayım gelın geldım.allah tum gurbetcılere yardım etsın cuma gunu rue wayez karıştı.belçikala gençlerle faslı zencı galıbas bırazda turk karışmış faslı bır kadının metroda dovuldugu haberı yayılması uzerıne kavga baslamış.olayın aslı yok.kutsal kıtabımıza saygısızlık falan yapıldıgı haberlerı yayılıp muslumanları galeyena getırmeye çalışıyorlar.fransızca bır blog uzerınden sozleşip rue wayez de buluşarak kavga başlamış bır dığer habere gore ta hollandadan kavga ıcın gelen olmuş.şimdilerde yıne cep telefonlarında yıne bır sms dolaşıyor molenbeek ve schaarbeek te olası bır kavgadan soz edılıyor.nazılerın almanyadan geldıgı falan soylenıyor.196 kışı goz altına alındı.yıne faslıların oturdugu mahalleden arabasıyla gecen bır belçikalı genc burası bızım gıbı bışeyler soylmiş bagırarak adamı temız bır dovmuşler..keşke olmasa boyle şeyler.belçikada yasama zorlaşıyormu ne?bızde avrupa bırlıgıne gırersek bızım ulkemızde boyle değişik milletten insanlarla dolacak kolay değil.düşünsenize kendi ülkenizde yabancı gıbı yaşamak giderek azalan nufusunuzda cabası..allahım sen bızı bu yad ellerde emin kıl....kötülüklerden uzak eyle karşımıza hayırlı ınsanlar cıkar..amin..herkese selam ederım..