merhabalar bugun kayit oldum bu siteye.....belki brukselde yasamasam bu kadar ihtiyac duymayacaktim bir dosta,bir tanidiga,ve birseyler paylasmaya.....burada 2 senem doldu.....evlendikten sonra buraya geldim ve okumus bir insan olmama ragmen dil sorunundan ise giremedim,turkiyeye geri donecegim icin fransizca yerine ingilizce kurslarina gittim ve dolayisiyla buraya uyum sagliyamadim......burada cok aci cektim,cok yalnizlik cektim ve isin en kotusu burada turklere hic iyi bakilmadigini gordum,gittigim kurslarda hocalarim hep ayrimcilik yaptilar iyice kendimi kotu hissettim, turk mahallesine gittigimde kendimi bir o kadar daha kotu hissettim,b1rdaki gurbetcilerimiz hicte iyi sartlarda yasamiyorlar,ekonomileri kotu,egitim durumlari kotu...tum bunlara uzuldum ve denk gelmedi bir gurbetci turkle kaynasmak vs...yani hic arkadasim yok......psikolojim bozuldu,hic gunes goremedim,bir gun gunes actiginda disari gezmeye firladigimda hemen yagmur bastirdi,havayla benimde ruhsal durumum karardi sanki...neyse lafi uzatmayayim ben burada cokk ama cok mutsuzum belki buradan birseyler paylasabilecegim birilerini bulailirim.....ortak birseyler bulabiliriz diye yazdim...herkese sevgiler.....