Belçika Paylasim Alani(Tanisma)

hoşgeldın BALIM.BEN RUKIYE BELÇIKANIN NERSENINDE KALIYOSUN.NEKADAR OLDU EVLENELI ZOR OLDUMU ALISMAK ORAYA CVP YAZ OK OPULDUN ARKADASSS

hosbulduk limburg bolgesinde kaliyorum iste ilk baslardaa zor geldi ama alistim simdi sen nerde kaliyorsun uc bucuk yil oldu evleneli

ben yeniden geldim aranizda bana hala yer var mi canlarim çok özledim kendimden birileriyle konusmayi ...
bu arada ben bruxelles'de yasiyordum ama artik flaman bölgesine dogru geçis yapiorum sorun su ki hergün bruxelles'e gelicem
temmuz'da da Türkiye ye gidiyorum orda bitanem var inslh bu yaz onunla bulusurum bana dua edin kizlar Allah gönlüme göre verdi diyorum insallah gönlümdeki gibi biri olur (not: evlilik degil haaaaa) inslh o günleride görürüm ama hem onun için hemde benim için erken çûnkû daha okuyoruz oda bende
neyse ben ekmek yedigim tasa pislemek istemem ama belçika'da o kadar çok güzel ve rahat bi yer degil bunu burda yasayanlar çok ii bilir
ve bazen arkadaslarimla konusurken msn'de, bana hep oralardan resimler gönder falan diyorlar...
arkadaslarim merak ediyorum Grand Place'in, Atomium'dan baska nereler var yanii övebilecegim hos oralarda resimlerde ki kadar gûzel ve bi o kadar gôrulmeye deger yerler olsa
bilmiyorum artik ben önceden tûrkiye'de yasamam, hayatta istemem diyordum ama simdi ise fikrim degisti sevdigim insan orda ve ben onla orda seve seve yasarim bundan sonra diyorum
ama egitim sart, önce diplomami alacagim ondan sonra ver elini Türkiye

yaw ne kadarda dolmusum ben böyle
kizlar seviyorum kalbimede sigdiramiyorum
mutlulugumu paylasmak istiyorum offfffff
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
herkese ii f-orumlar

o halde tekrar hosgeldin dishy kartal cok mutlusun anliyorum ne guzel mutlulugun daim olsun canim Turkiye'me bol selam gotur cok ozledim bu yaz gidemiycez burda islerimiz var benim icinde gez dolas eglen sevdiginle sana mutluluklar dilerim opuyorum seni sevgiler.....

antverpenın neresı bende an verse gelın gelcem

gullcem ben anverse gelın gelcem az anlatsana orayı belkı nısanlımı tanıyorsundur senınle ozel knusmak ısterım msne gelırmıısn msn adresım:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx beklıcem LUTFENNNNNNNNNNNN

aaayyyy yeter Turkiye'yi cok ozluyorum bu ne ya her kafadan bi ses belcikalilardan cok turkler turklere yabanci dusmanligi yapiyo canim genel konusmuyom tabi ama bir cogu oyle nedense alin belcika sizin olsun diyesim var be hele su adres ayiranlar sonrada bol bol konusanlar durust olsunlar biraz turkiye'ye ve belcikaya yada neresi olursa sanirim beni anlayanlar vardir aranizda zaten yoruma acikjeyyar[/QU

canım ben daha belçıkaya daha gelmedım ama3 hafta snra ordayım anverse gelın gelcem malesef; evet malesef dıyorum cunku hıç ama hıççç ıstemıyorummm esımın cok akrabası var ama benı akrabam yok almanyada cogu anlasılan bende sıkılacam senın yıne cocugun varmıs bız napcaksan ınsallah tanıma ımkanımız olur:) bızım kaderımız bu bız dogmadan yazılmıs napsak faydasız :1no2:

ben yeniden geldim aranizda bana hala yer var mi canlarim çok özledim kendimden birileriyle konusmayi ...
bu arada ben bruxelles'de yasiyordum ama artik flaman bölgesine dogru geçis yapiorum sorun su ki hergün bruxelles'e gelicem
temmuz'da da Türkiye ye gidiyorum orda bitanem var inslh bu yaz onunla bulusurum bana dua edin kizlar Allah gönlüme göre verdi diyorum insallah gönlümdeki gibi biri olur (not: evlilik degil haaaaa) inslh o günleride görürüm ama hem onun için hemde benim için erken çûnkû daha okuyoruz oda bende
neyse ben ekmek yedigim tasa pislemek istemem ama belçika'da o kadar çok güzel ve rahat bi yer degil bunu burda yasayanlar çok ii bilir
ve bazen arkadaslarimla konusurken msn'de, bana hep oralardan resimler gönder falan diyorlar...
arkadaslarim merak ediyorum Grand Place'in, Atomium'dan baska nereler var yanii övebilecegim hos oralarda resimlerde ki kadar gûzel ve bi o kadar gôrulmeye deger yerler olsa
bilmiyorum artik ben önceden tûrkiye'de yasamam, hayatta istemem diyordum ama simdi ise fikrim degisti sevdigim insan orda ve ben onla orda seve seve yasarim bundan sonra diyorum
ama egitim sart, önce diplomami alacagim ondan sonra ver elini Türkiye

yaw ne kadarda dolmusum ben böyle
kizlar seviyorum kalbimede sigdiramiyorum
mutlulugumu paylasmak istiyorum offfffff
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr
herkese ii f-orumlar

canım bende senın tam tersıydım ben 4 sene bel.ıka yolu bekledım suan deydımı dersen deydı nısanlıyım 3 hafta snra evlenıp gelıyorum belçıkaya senden tr.gelırsın sevıyosan dagları delersın ben gıbı zor ama cok zorrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben Antwerpen bolgesinde oturuyorum..
Bende sizleri tanidigima memnun oldum...
hepinizle tanismak dilegiyle...

bende 3 hafta snra anversteyım ınsallah tanısırz emınım arkadasa cok ıhtıyacım olcak cunku evllenıp gelıyorum allah hepımıızn yardımcısı olsun senınde canım

merhabalar bugun kayit oldum bu siteye.....belki brukselde yasamasam bu kadar ihtiyac duymayacaktim bir dosta,bir tanidiga,ve birseyler paylasmaya.....burada 2 senem doldu.....evlendikten sonra buraya geldim ve okumus bir insan olmama ragmen dil sorunundan ise giremedim,turkiyeye geri donecegim icin fransizca yerine ingilizce kurslarina gittim ve dolayisiyla buraya uyum sagliyamadim......burada cok aci cektim,cok yalnizlik cektim ve isin en kotusu burada turklere hic iyi bakilmadigini gordum,gittigim kurslarda hocalarim hep ayrimcilik yaptilar iyice kendimi kotu hissettim, turk mahallesine gittigimde kendimi bir o kadar daha kotu hissettim,b1rdaki gurbetcilerimiz hicte iyi sartlarda yasamiyorlar,ekonomileri kotu,egitim durumlari kotu...tum bunlara uzuldum ve denk gelmedi bir gurbetci turkle kaynasmak vs...yani hic arkadasim yok......psikolojim bozuldu,hic gunes goremedim,bir gun gunes actiginda disari gezmeye firladigimda hemen yagmur bastirdi,havayla benimde ruhsal durumum karardi sanki...neyse lafi uzatmayayim ben burada cokk ama cok mutsuzum belki buradan birseyler paylasabilecegim birilerini bulailirim.....ortak birseyler bulabiliriz diye yazdim...herkese sevgiler.....

EFTELYA777 YE SESLENIYORUMMMMM:

allahım neler dıyosun sen bende evlenıp oraya gelcem 7 ayın22 sınde ordayım hıç ama hıç gelmek ıstemıyorum ama esım orda mecburum yanı desene yandımkı ne yandımmmmmmmmmmmmmmm knusmak ıstersen eger msn adresıme gel : [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] ha bu arada anverse gelcem

bende anverste kaliyorumm :))

BANUSA SESLENIYORUM: benımde nısanlım anverse kalıyo temmuz 22 sıdede ben gelıyorum oraya tanısırız ınsallah tanısmak ıstersen msn adresım: [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR]

sana mutluluklar dilerim rukiyecim bol sanslar ama bosver alisirsin insan nelere alismiyoki hayatta fazla uzulme anvers guzel bir liman sehri dunyadaki gelismis metropollerden bile diyebiliriz ben cok severim anversi cokta turk var flamanca konusuluyo benim yasadigim bolgede fransizca konusuluyo, biliyosun belcikada 3 resmi dil var sen dil ogrenmeye bak ingilizce biliyosan oda cok yardimci oluyo tabi ogreninceye kadar gelince haber ver tanisiriz seni evimde agirlamaktanda mutluluk duyarim bunu bil cocuk konusuna gelince bende cocuk yapmadan once baya bunaliyordum ama simdi yogunum yani, sevgiler canim kendine iyi bak seni beklerim unutma...

BANUSA SESLENIYORUM: benımde nısanlım anverse kalıyo temmuz 22 sıdede ben gelıyorum oraya tanısırız ınsallah tanısmak ıstersen msn adresım: [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR]

rukiye kiz 22 temmuzda oyunu kullanda gel bari unutma:Roflol:
gelince ozelden mesaj at seni evimde misafir etmekten cok mutluluk duyarim beklerim gel kiz bende cok yalnizim zaten ok gorusuruz:a015:

merhaba antwerpen ve anvers ayni sehir.vlaams bolgesinde antwerpen denir walon bolgesinde ise anvers.
insallah hersey gonlunce olur.belcikaya gelince yazarsan buraya dertlesiriz biraz...

bercan sendemi anverstesin canim kk daki butun belcikali turkler anverste maasallah wallone da bir ben mi varim ben verviers deyim canim liege verviers

Ya kizlar hep diyoruz diyoruzda,bir giren bir dah 1 ay sonra giriyor sanki siteye,anversten cok arkadas var ama gorusmek bir turlu kismet olmadi nedense,hadi tembelligi birakalimda birseyler yapalim ne dersiniz?

bende gidemedim,aslinda gidecektik tr'ye ama......offf
neyse kismet iste, buradada dogru duzgun gunes yuzu gormedik, havanin bulanikligindan sinir geliyo bana, cok bunaltici olmaya basladi burasi iyice

bende gidemedim,aslinda gidecektik tr'ye ama......offf
neyse kismet iste, buradada dogru duzgun gunes yuzu gormedik, havanin bulanikligindan sinir geliyo bana, cok bunaltici olmaya basladi burasi iyice

Hic sorma okyanus elif,dogru duzgun bir gunes yuzu goremedik,bunaltici bir havanin icinde bunalimlara giriyoruz!:teselli::teselli:

haklisin gulsehri bunalima girip girip cikiyorum valla, az once buyuk babamin vefatini duydum benden saklamaya calisiyorlardi ama ben anladim, daha kotusu buyukbabamla fazla animda yok ve hatirlamak istesemde pek birsey hatirlayamiyorum,keske yuzunu son kez gorseydim, kararimizi degistirmesekte herseye ragmen gitseydik turkiye'ye cok kotuyum su an offf..

Basin sagolsun okyanus elif,maalesef hayat bu,degistirmek gelmiyor elimizden,gelen birgun gitmeye mahkum,kendini uzme gidemedigin icin,belkide hakkinda hayirli olan budur,kalanlariniza allah uzun omur versin.

gulsehrim canim sagol guzel dileklerin icin
hava burada yine bulanik, anvers'te nasil?
hava bulanik olunca su durumun ustune daha icim karariyo, ben belcika'ya gunesi calinmis ulke diyorum hep zaten....

bunaldikca buraya yazicam hep, siz belcika'daki arkadaslarida beklerim
ama su ana kadar ben gulsehri ve sule beyza haricinde kimse yok neden ya
ama goruntulenme cok
yazin ya arkadaslar

X