• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belalı eski sevgili

sumrucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
194
186
33
33
iyi günler kk üyeleri. Önceden girdiğim konudan belki hatırlayanlar olur beni. Sıkıntılı erkek arkadaşım hakkında yazmıştım. Kısa bir barışma döneminin ardından çok sorunlu bir şekilde ayrıldık. Manisa’ya ailemin yanına döndüm. Telefon numaramı , sosyal medya hesaplarımı vs tamamen kapattım. Ablam ve ağabeyim Ankara’da. Erkek arkadaşım takıntı yaptı sanırım bu kez de abime çalıştığı okuldan ulaşmış.
Her şeyi anlatmış.kız kardeşin benimle yaşıyor vs demiş. Yapmadığım bir sürü iftiralar da eklemiş, parasal mevzulara girmiş. Zaten beni de tehdit ediyordu ayrılırsan her şeyi anlatırım diye önce bahsetmiştim. Abim sonuna kadar arkamda durdu . Ama ablam ve ailemin haberi Yok. Şimdi bana ulaşamadığından her gün abime Mesajlar atıp taciz ediyormuş. Korkuyorum abime bir şey yapacak vs diye. Hep dua ediyorum. Bana demişti nereye gitsen bulurum hep peşinden gelirim diye. Geceleri uyuyamaz oldum. Ne bir tc no ne de adres bilgisi var elimde ne yapabilirim? Bildiğiniz tesirli Dua var mı ayrıca hukuki olarak hak arama yöntemine başvursam daha da mı sinirlenir bilemiyorum. Abimle elimiz kolumuz bağlandı...

Hem abiniz hem siz savcılığa gidin. Birlikte Ankara’da gitseniz daha iyi olur sanki. Ama ikiniz de ayrı ayrı suç duyurusunda bulunun. Ev adresi olarak abinizin işyeri adresini verirsiniz. Allah akıl fikir versin şahsa.

Hem abiniz hem siz savcılığa gidin. Birlikte Ankara’da gitseniz daha iyi olur sanki. Ama ikiniz de ayrı ayrı suç duyurusunda bulunun. Ev adresi olarak abinizin işyeri adresini verirsiniz. Allah akıl fikir versin şahsa.
Amin. Ne yapacağım bilemiyorum. Ailemin diğer fertlerine sıçramasın diye dua ediyorum. Abimden umduğunu bulamayınca daha da mı pisleşir bilemiyorum kısacası

Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?

Tehdit varsa hemen çıkartır. İnşallah kendi adına kayıtlı numaralardan aramıştır. Bütün sosyal medya, SMS, whatsapp mesajları ve arama kayıtlarının çıktısını alarak gitmeniz gerekiyor.

Korkarsanız daha da abartır. Şikayet edin abinizle birlikte.

Uzaklaştırmayı bir şikayette çıkartabilir mi?

Tehdit şantaj mesajları varsa elinizde bir savcılığa gitmenize bakar...
1 ay uzaklaştırma verir, sonra tekrar bir dilekçe ile sureyi uzatabilirsiniz.
Eğer uzaklaştırmayı ihlal ederse 3 günlük hapşs cezası mı ne oluyor...
uzaklaştırma talebi harici dava da açarsanız, tehdit ve şantajdan, daha da şahane olur

Abiniz gidip uzaklaştırma alsın bir dahaki ilk aramasında çiğnemiş olur ,sonra kim kimi rahatsız ediyor görür bir daha da arayamaz.

Tehdit şantaj mesajları varsa elinizde bir savcılığa gitmenize bakar...
1 ay uzaklaştırma verir, sonra tekrar bir dilekçe ile sureyi uzatabilirsiniz.
Eğer uzaklaştırmayı ihlal ederse 3 günlük hapşs cezası mı ne oluyor...
uzaklaştırma talebi harici dava da açarsanız, tehdit ve şantajdan, daha da şahane olur
Bu Arada siz daha evvelki konuda da epey uzun cevap yazmıştınız. Dediğiniz gibi yaptım aynen , bu sefer de böyle bela oldu.

Benim de bir ara esk8 sevgilim raharsız etti. Korkmuştum kimseye anlatamadım. Şimdiki aklım olsa inanın aileme anlatır oradan da polise giderdim. Bunlardan her türlü kaza bela gelir. O zamanlarda auleme anlatip şikayet etmediğim için çok pisman oldum. Bir sey yaptı mı, hayir ama yapqbilirdi de

Benim de bir ara esk8 sevgilim raharsız etti. Korkmuştum kimseye anlatamadım. Şimdiki aklım olsa inanın aileme anlatır oradan da polise giderdim. Bunlardan her türlü kaza bela gelir. O zamanlarda auleme anlatip şikayet etmediğim için çok pisman oldum. Bir sey yaptı mı, hayir ama yapqbilirdi de
Aynı evde yaşama gibi mevZularımız oldu bizim , o yüzden bahsedemiyorum kimseye ailem duysa beni paralar. O da bildiğinden , bana da ulaşamadığından abimi geçirmiş eline.

Bu Arada siz daha evvelki konuda da epey uzun cevap yazmıştınız. Dediğiniz gibi yaptım aynen , bu sefer de böyle bela oldu.
Sizin adınıza üzüldüm.
Ama su sonuca rağmen doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum.
Elin adamına tehditle şantajla boyun eğerek yaşamamalısınız. Üstelik aynı evi paylaşıyordunuz..

Abiniz sağ olsun yaninizda durmus.

Bir seyler yapsaniz belki iyice takar.

Psikopat da ailesine ulasabilir misiniz?

Toplasinlar ogullarini.

Kimsenin evlatlarina bunu yapamaz cocuklari.

Aileye haber gönderin ogullarina sahip ciksinlar olmadi hukuki işlem baslatacagiz diye bi uyarin.

Faydalı olmazsa hiç korkmadan hukuki işlem baslatin.

Abinizin de tacize ugradigini belirtin mesaj kayitlari gsm dokumleri ile.

Allah kolaylık versin.

Back