Selülit Bel ve göbektekı yaglara %100 kesın cözüm

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

veee hoşbulduk canımmmm inş burada kalıcı arkadaşlık kurarız sağolun

Kitabı alırsan çok çok iyi olur çünkü, gayet net biçimde ne yapacağın yazılmış kafanın karışmasını önlersin bu şekilde...

Sende sağol canım...

Bu bölümü okur okumaz hemen ertesi günü burada almanyada marketler var.Bir l carnitin aldim.500 mglik.cla yi bir türlü alamadim.Neyse ben sabahlari ac karnina bir tane iciyorum.Üstünde bir tane alin yaziyordu.Ben fazla spor yapamiyorum simdilik ama yürümeye calisiyorum birde aksamlari cok hafif exersiz yapmaya basladim.11 kilo kadar fazlam var.bu cla yi carnitinle birlikte mi icmem gerekiyor.ikisini birden ayni zamanda kullanabiliyor muyum?yediklerimde dikkat ediyorum ama..

neyse bu kilo beni rahatsiz ediyor ama söyle söyleyeyim esim daha fazla takintili benim kilolarima.Bu artik beni ciddi anlmada bogmaya basladi.Cok zor kilo veriyorum.moralim gercekten bozuk...

Şu nitrofull hakkında bir yerde öyle şeyler okudum ki...
Yerin dibine batırmışlar firmayı:44: Çekindim almaya. Diğerleri de ateş pahası.
Ne tuhaf bir ülkede yaşıyoruz ya

arkadaslar merhaba, bu cla denen urunu bende bir arkadasimdan duydum, bel bolgesindeki yaglari eritmek icin. O kullanmis cok memnun kalmis bana da onerdi. GNC nin dun aldim ilk kez kullandim. Gunde iki tane iciriyor ve haplar acaip buyuk yutmasi biraz zor. Baska kaynaklardan okudugum kadariyla yaninda mutlaka spor yapin hareket edin yoksa pek ise yaramaz bir mucize degildir yaziyor. Herkeste farkli sonuclar veriyomus insallah yaza kadar kurtulurum su cirkin yaglardan. Aslinda 47 kiloyum ama butun inceligimin goruntusunu goturuo bu bel bolgem sanki. Daha dun turkiye internet sitesinden baktim GNC nin 90 tableti 97.5 liraymis gercektende cok pahali her 45 gunde bir alindigini dusunursek.

merhaba kılıçbalığı yabenim sorum aslında ben önerdiğiniz takviye isminden bişey anlamadın yazdığpınız siteye girdim ilaç ismi için ama ordada çıkmadı be bi yanlışlık yaptım herhalde son olarak kız kardeşim romanyada oturuyor ondan isteyeyim dedim 67 kiloyum boyum 1.58 en azından 60 kiloya düşeyim diyorrum ama vücudum çok gevşek 70 üstü gibi duruyorum bide eşim çok hassas sürekli söleyip duruyor eşimden utanır hale geldim çok uzattım farkındayım senden ricam bana tam olarak almam gereken takviyelerin isimlerini yazarmısın lütfen rica ediyorum ben biraz bilgisizim bu konularda şimdiden çoooook teşekkür ederim bide nasıl bi diyet yapmam gerekiyo şimdiden teşekkürler

Şu nitrofull hakkında bir yerde öyle şeyler okudum ki...
Yerin dibine batırmışlar firmayı:44: Çekindim almaya. Diğerleri de ateş pahası.
Ne tuhaf bir ülkede yaşıyoruz ya

Haklısın ne diyeyim...

Diyet konuları için forumdaki diyet başlıklarına bakabilirsin, bende diyet işinden anlamam açıkçası...
İlk olarak başlığı okuduğuna göre benim bu sporcu gıda takviyelerinden ilaç olarak bahsedilmesinden son derece rahatsız olduğumu muhakkak okumuşsundur, bunlar ilaç değildir sakın karıştırmayın... Cla vucut tarafından halihazırda üretilebilen esansiyel bir yağ asididir, carnitine keza hayvansal gıdalarda bulunan esansiyel yağ asididir... Kısaca ilaç olabilmesi zaten mümkün değil...

Alman gereken şey Carnitine ve CLA bunların bu yağ asitlerinin adıdır, ama bunu solgardan mı, gnc den mi yoksa filanca markadan mı alırsın bilemem...

Şu şekilde geçer örneğin
GNC Cla 1000 veya Solgar L-Carnitine gibi...

Bunun dışında eşin fazla söylenmesin, fiziksel özellikler önemli ama her şey demek değil, önemli olan senin kendini nasıl görmek istediğin, zayıflamak istiyorsan tabii ki zayıfla... Ben birde Matrigen isimli kremi tavsiye ederim ciddi manada pahalı bir krem ama işe yarıyor hem yerleşik yağlarda hemde selulitlerde...

Hey maşallah... Şimdi yurt dışından alım yasağıda geldi ya iyice abartırlar tabii fiyatları ne güzel...

Evet bir miktar spor yapman lazım cla için sadece yanlarını çalıştırman yeterli zaten diğer bölgelere etki etmez... Bol bolda yoğurt ye...

çook teşekkür edrim cevap için hemen araştırıyorum kremi

eveeeeet arkadaşlar kardeşim romanyada bi dr arkadaşına sordurmuş hiçbir yan etkisi yokmuş sadece herkeste etki gösteremiyormuş :) şimdi geldik benim ihtiyacım olan şeye yaa kılıçbalığı benden kardeşim tam olarak link ini istedi bi çok çeşidi var dedide ben bel ve göbek kısmını eritici ve tok tutucu takviyeyi istiyorum :) lütfen son defa yardım ayyy çok heycen yaptım inşa. eritirim şimdiden teşekkürler canım

KILIÇBALIĞI YENİ GÜMRÜK ANLAŞMASINDA ALINAN KARARLARDA DIŞARIDAN BUNLARIN GELİŞİNİN YASAKLANDIĞINI OKUMUŞTUM arkadaşlar geriye dönük yazıları okursanız sizde görürüsünüz yoksa türkiyedeki ürünler çok pahalı bende aldım bir kaç ay kullanacağımız düşünüsek bayağı külfetli oluyor. benim anlamadığım kılıç balığı bir bilgi verirsen sevinirim cartini spordan önce almamız gerekiyor peki haftada hergünmü spor yapmamız lazım etkili olabilmesi için yoksa ben haftada 3 gün tempolu yürüyüş yapmaya başladım etkili olurmu acaba bir de sadece sabahları yürüyüş yapıyorum akşamlarıda egzesiz haberektleri yapmaya baişlayacağım egzersi yapmadan öncede alsam etsiki olurmu

merhaba kılıçbalığı, yazılanların hepsini okuum ve hemen de internetten bir araştırmaya giriştim. ben 54 kilo ve 168 cm boyunda biriyim. inceyim ama yağlıyım maalesef. çok fazla düzenli spor yaptığım söylenemez, haftada iki kere 1 saat kadar fırsat bulursam fitness ve plates yapıyorum. bu ürünleri kullanmamın faydası olabilir mi sence daha sıkı görünmem için? solgar'ın sitesinden baktı Maxi L-carnitine 500 ( Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar) ve Tonalin CLA 1250 mg ( Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar ) diye buldum. Sence uygun mudur? GNC yerine Solgar'ı tercih edin dediğin için Solgar'a baktım. Sadece hep 1000 mg iken burada 1250 mg olması beni biraz düşündürdü. Başka önerebileceğin varsa onu da alabilirim.
Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

slm bu cla denen ürün almanyada varmi aceba bilginiz varmi.L-Cartine yi ben spordan önce bir fincan kahve esliginde aliyorum gercekden süper terletiyor ayrica spor yaparkende fazla yorulmuyorsunuz

slm bu cla denen ürün almanyada varmi aceba bilginiz varmi.L-Cartine yi ben spordan önce bir fincan kahve esliginde aliyorum gercekden süper terletiyor ayrica spor yaparkende fazla yorulmuyorsunuz

GNC nin sayfasindan bakabilirsin varmi yokmu diye, eger bulamazsan gnc store almanyada ozmn amazon tarzi bi sitesende alabilirsin bence yada baska iyi bir markanin elbet vardir almanya gibi biyerde olmamasi mumkun degil boyle seylerin

bu arada bu kahve selulit yapio diye biliorum ben o yuzden icmeye korkuyorum

Ben l carnitini 1,5 aydir kullaniyorum.cla yida 21 gün.heniz bir etki görmedim gibi geldi.Birde nedense zarari olurmu diye korktum.anlamiyorum nedenini.Ilk baslarda bu korkum yoktu.snra nedense zayiflama haplariyla ilgili yazilari okuyunca fena oldum.birakmakta istemiyorum ama rahatlamayada ihtiyacim da var gibime geliyor.

bende bir aydır kullanıyorum ..3 aydan önce faydası anlaşılmazmış o yüzden devam etmeliyiz.
ayrıca cla zayıflama hapı değildir yararlı bir yag asididir korkmanıza gerek yok

teşekkürler... emway vs ürünlere güvenmek zor zaten. zayıflamak neden bu kadar zorrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…