• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Bel ve göbektekı yaglara %100 kesın cözüm

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kullanabilirsin tatlım.Carnitine kapsul alacaksan sabah aç karnına, çiğneme tableti alacaksan spordan yarım saat önce çiğneyeceksin...Cla ise yemeğe başladıktan sonra yemek ortasında alınabilir...Cla günde 3 tane içilecek...

doğrumu nalmadımm carnitine sabah aç karnına 1 tane

cls yemek ortasında 3 öğün alına biliyorr ve ikiside aynı gün içinde kullanılabilir deilmi??:44:

yine aynı sulardayız buldum seni sen iyiki varsın yaw gnc ye gidip şimdi alıyorum ikisindende sonucu size yazıcam daha önceden diyetisyenim yazmıştı cla yı diyetle 22 kilo vermiştim ama l carnitine kullanmadım diyetide bıraktım 10 kiloyu geri aldım hemde göbekten şu anda kavitasyonada başladım belki göbişime 3 ayak olurlarda incelirim sağol canım yazdıkların:1: için iyiki aynı sularda yüzüyoruzzzzz:16::16::16:

Ben de l carnitine kullanıyorm spor hocamın tavsiyesi üzerine.. 1 hafta oldu baslayalı 2,5 kilo verdim.Tabi düşük kalorili diyet yapıyorum ve protein tozu kullanıyorum. cla'yı da arastıracagım.Spora her zaman vaktim olamayabiliyor.Spor yapmadıgım zamanlarda cla alsam acaba etkisi olurmu? Mesela eylül 10 düğünüm. 12 si balayı.HErsey dahil biir otele gidiyoruz.Aslında fitness salonu var ama takdir edersiniz ki balayımı spor yaparak gecirmicem. Yüzmenin etkisi olur ama l carnitine için cardiyo gerek en az 30dk dedi spor hocam.E yemeklerede dayanabileceğimi sanmıyorum:) Balayında verdiğim bütün kiloları geri alamk da istemiyorum.Bu nedenle cla kullansam etkisi olur mu sizce?Sanırım cla da sporsuz etki görülebiliyor..

kılıçbalıgım sormak istedim, gördüm ki bu konuda hem emin hem de bilgilisin...
ben de bikaç haftadır CLA takibindeyim, kilo veremiyorum ve maalesef genç yaşıma rağmen kolesterolüm üst sınırda çıktı.
burada yazdıklarını da okuyunca tamamdır dedim, şu ürüne karar vermiştim ama senin de fikrini almak istedim
$gnc_cla_tonalin.jpg
bir de bu tonalin var, cla PP var, 1000lik var, cla/max var... çeşit çeşit bu... güvenilir markaların bile bikaç çeşidi var...
bana tavsiye eder misin,GNC iyi midir

Sınavlarım var, foruma bu ara sık giremiyorum biraz daha idare edin beni:1:

evet bence doğal yollar en iyisi.

Cla bir esansiyel yağ asididir doğal olmadığını iddia etmeden evvel lütfen bkz google...

Bu bir zayıflama hapı değil yani...

Zayıflama haplarına en baştan ben karşıyım zaten, 2 kilo verilecek diye metabolizma ve vucudun mahvolmasına sebep oluyor...Çok yanlış...

Son düzenleme:
Güvenilir bir markadır, Türkiye'de ürünlerini kullanan çok insan var...

çok teşekkürler..

hem 150 tablet oluşu, hem de 50-55 lira arasında değişmesi bana uygun geldi..

alacağım ürün budur o zaman:)

çok teşekkürler..

hem 150 tablet oluşu, hem de 50-55 lira arasında değişmesi bana uygun geldi..

alacağım ürün budur o zaman:)

Öyleyse güle güle kullan diyelim :) Yalnız 150 olması seni yanıltmasın muhtemelen günde 3 tane içeceğin için 1 aylık ürün o ve 6 ay düzenli kullanman lazım bunuda hesap et, 1 ayda etki etmez tatlım, bunlar acı gerçekler...

teşekkürler..
evet 1 sene kadar kullanmayı düşünüyorum..
150 kapsül 2 aya yakın bir zaman ediyor.
içlerinden en uygunu bu maalesef, napalım:)

nereden alsam bilemedim..
gg, sahibinden gibi yerlere güvenmiyorum..
online eczane gibi bir yer aradımm bulamadım, hepsiburada da var, güvensemmi ki:26:

Back