ne haber kızzz senin kocacığın önce kendi göbişine baksınarkadaşlar lütfen bana bu takviyenin link ini gönderirmisiniz lütfennnn
yağı kasa dönüştürme, kolestrol, tansiyon falan deyince onlarda aynı şekilde satıyorlar o yüzden amway in sandım. dediğiniz gibi cl500 gibi bir üründü hatırladığım kadarıyla fiyatı da 150 TLye yakın bir fiyattı...
resmen kopyalamışlar o zaman, ama kötü bir kopya...
kusura bakmayın eğer sizi itham ediyor gibi olduysam, kesinlikle sizinle bir ilgisi yok, yorumumu yazarken nickinizi dahi fark etmedim... ayrıca diğer konularda da ne kadar doğru bilgiler verdiğinizi ve yardımcı olduğunuzu biliyorum. teşekkürler
yağı kasa dönüştürme, kolestrol, tansiyon falan deyince onlarda aynı şekilde satıyorlar o yüzden amway in sandım. dediğiniz gibi cl500 gibi bir üründü hatırladığım kadarıyla fiyatı da 150 TLye yakın bir fiyattı...
kusura bakmayın eğer sizi itham ediyor gibi olduysam, kesinlikle sizinle bir ilgisi yok, yorumumu yazarken nickinizi dahi fark etmedim... ayrıca diğer konularda da ne kadar doğru bilgiler verdiğinizi ve yardımcı olduğunuzu biliyorum. teşekkürler
hanımlar size bıraz garıp gelebılır bu sorum ama ınanın benım ıcın cok onemlı...
bu tabletlerı herhangı bır sıvı ıcıne karıstırarak ıcebılıyor muyuz acaba? :44:
benım tablet yutamama gıbı bır sorunum var..
bılen varsa acıl cevaplayabılır mı lutfen.
hayır,hiç garip değil şekerim.Aynı problem başka bir arkadaşımda var,meyve suyu ile içiyor tabletleri.
merhaba nımetsu papatya bu urunu ebaydan nasıl alacagım yardımcı olabılırmısın
merhaba...
nitrofull cla 1000 150 tablet..
bu ürün güvenilir midir acaba?
Bilgisi olan arkadaş var mı?
Şu nitrofull hakkında bir yerde öyle şeyler okudum ki...
Yerin dibine batırmışlar firmayı:44: Çekindim almaya. Diğerleri de ateş pahası.
Ne tuhaf bir ülkede yaşıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?