• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Bel ve göbektekı yaglara %100 kesın cözüm

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
uzay100=
kız ben yanlışlıkla 2 mesaj yazıp göndermişim :(

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bana bu takviyenin link ini gönderirmisiniz lütfennnn
ne haber kızzz senin kocacığın önce kendi göbişine baksın :52: biricik kardeşime laf dimeden ünceee :24:
kız aynen benimde ihtiyacım var bu takviyelerin linkine :23: hade öpüldün kızlarıda öp yerime mucukkkk :16: :16: :16: :16:

hanımlar size bıraz garıp gelebılır bu sorum ama ınanın benım ıcın cok onemlı...
bu tabletlerı herhangı bır sıvı ıcıne karıstırarak ıcebılıyor muyuz acaba? :44:
benım tablet yutamama gıbı bır sorunum var.. :43::43::43:
bılen varsa acıl cevaplayabılır mı lutfen.:14::14::14::14::14:

şahsen ben cla kullanıyorum ve nutriway markasınınkini kullanıyorum.amway satıcısı falan değilim ama karalamalar olmuş yaklaşık olarak 10 yıldır temizlik ve makyaj ürünlerimi bu firmadan alıyorum şimdide cla aldım ve piyasadaki ürünlere göre güvenilir ama pahalı olduğunu düşünüyorum.Pahalı derseniz hak veririm ancak güvenilmez derseniz orda durun derim çünkü aldığım hiçbir üründe yanıltmadılar beni.

yağı kasa dönüştürme, kolestrol, tansiyon falan deyince onlarda aynı şekilde satıyorlar o yüzden amway in sandım. dediğiniz gibi cl500 gibi bir üründü hatırladığım kadarıyla fiyatı da 150 TLye yakın bir fiyattı...

resmen kopyalamışlar o zaman, ama kötü bir kopya...

kusura bakmayın eğer sizi itham ediyor gibi olduysam, kesinlikle sizinle bir ilgisi yok, yorumumu yazarken nickinizi dahi fark etmedim... ayrıca diğer konularda da ne kadar doğru bilgiler verdiğinizi ve yardımcı olduğunuzu biliyorum. teşekkürler ;)

kim kimi taklit etmiş?Nutriway 1930'lardan beri var.Adı eskiden Nutrilite olarak aratabilirsiniz hatta.Multivitamin, Carl Rehnborg diye aratın bakalım ne çıkacak?Oh,çamur at izi kalsın!!

yağı kasa dönüştürme, kolestrol, tansiyon falan deyince onlarda aynı şekilde satıyorlar o yüzden amway in sandım. dediğiniz gibi cl500 gibi bir üründü hatırladığım kadarıyla fiyatı da 150 TLye yakın bir fiyattı...

kusura bakmayın eğer sizi itham ediyor gibi olduysam, kesinlikle sizinle bir ilgisi yok, yorumumu yazarken nickinizi dahi fark etmedim... ayrıca diğer konularda da ne kadar doğru bilgiler verdiğinizi ve yardımcı olduğunuzu biliyorum. teşekkürler ;)

kim kimi taklit etmiş?Nutriway 1930'lardan beri var.Adı eskiden Nutrilite olarak aratabilirsiniz hatta.Multivitamin, Carl Rehnborg diye aratın bakalım ne çıkacak?Oh,çamur at izi kalsın!! ucuz etin yahnisi deyimini ayrıca hatırlatırım...

kim kimi taklit etmiş?Nutriway 1930'lardan beri var.Adı eskiden Nutrilite olarak aratabilirsiniz hatta.Multivitamin, Carl Rehnborg diye aratın bakalım ne çıkacak?Oh,çamur at izi kalsın!! ucuz etin yahnisi deyimini ayrıca hatırlatırım...

hanımlar size bıraz garıp gelebılır bu sorum ama ınanın benım ıcın cok onemlı...
bu tabletlerı herhangı bır sıvı ıcıne karıstırarak ıcebılıyor muyuz acaba? :44:
benım tablet yutamama gıbı bır sorunum var.. :43::43::43:
bılen varsa acıl cevaplayabılır mı lutfen.:14::14::14::14::14:

hayır,hiç garip değil şekerim.Aynı problem başka bir arkadaşımda var,meyve suyu ile içiyor tabletleri.

merhaba...

nitrofull cla 1000 150 tablet..

bu ürün güvenilir midir acaba?
Bilgisi olan arkadaş var mı?

canım sen bu ürünü aldın mı? ben bugün gnc cla aldım ama yaklaşık 100 tl ve 90 kapsül. eğer kullanıp faydasını gördüysen ben de bir dahaki ay bu markayı deneyeceğim. teşekkürler

selam arkadaşlar ben gnc' in CLA ürününü aldım basen bölgem çok yağlı ama karnımdaki yağ oranım düşük. bu ürün basenlerime etki edermi ? bide eczacı bunu kullanırsan spor yapmak zorundasın, sporsuz kullanamazsın dedi bana.

Hem yağları yakıyormuş hemde kan şekerini düzenlemede kullanılıyormuş.Baya bir faydası var sanırım.netten baktım şimdi şuanki fiyatı 138.500

Son düzenleme:
Back