çok teşekkürler :)
canım bilgilerin için sağol bir de kenarlarda çıkıyor goldslım göbek eritme bandı diye gerçekten doğru mu acaba:18: bilgisi olan var mı:18:
eski sporculardanım..
yıllardır spor yaptığım için vücudum kasa çok müsait..
ne zaman bölgesel incelme hareketleri yapsam o bölgedeki kaslarım azıyor
ben de çözümü cla da buldum artık..
egzersiz yapmayı düşünmüyorum
şu lanet kaslarımın ortaya çıkmasını istemiyorum artık
sadece biraz incelmek istiyorum
hiç bir zaman incecik bir kız da olamayacağım ama
ayrıca son senelerde bacaklarımda selülit peydah oldu..evet etlerim çok sıkı ama selülitim var artık.
ne güzel senin yapın inceymiş
çok şanslısın
bilgiler için tekrar teşekkürler
Selulit için masaj şart , oradaki dolaşım hızı artınca hücrelere taşınan oksijen miktarı artar bu sayede selulitlerde gerileme görülür, bir süre düzenli masaj yap ve farkı gör tatlım, çok dert etme yani...
teşekkürler kılıçbalığı
ben bu besin takviyeleri konusunda biraz cahilim.
araştırdım ama sorumun cevabını pek bulamadım
acaba l carnitin de kullansam, çok ama çok hafif bir egzersiz yapsam(20dk bisiklet gibi) kaslarım yine çok şişer mi
eğer hayırsa, l-carnitin 1000 olanından almayı düşünüyorum
haftada 3 gün falan yapsam heralde kastan ziyade incelirim
ama emin de değilim işte
sana sormak istedim
bu yanlarındaki 1000 ler 2000 ler ne oluyor bu arada :))
tamam o zaman 25 dk yaparım ben de :) şaka tabi..
leslie ile mi yürüsem ne yapsam..
l carnitin ile daha fazla incelme elde edildiğini okuyunca heveslendim buna da fakat kas olayı bozuyor benim işi
teşekkürler canım
Canım kasların çok şişmez ama vucut yağ yakımına 20 dakikadan sonra başlıyor, istersen bisiklet yerine sen tempolu bir biçimde yürü gerçi hava buz nerde nasıl yürürsün bilemiyorum...
1000 2000 500 bunlar mg canım... 1000 mg 500 mg gibi...
kılıcbalığı merhaba tum sayfaları okudum..ama kımse tam olarak ısmını yazmamıs clanın .ebayın sıtesıne gırdım ama bırsuru cla var hangısnı alcam bılemedım( bıde lcarnıtıne de ebaydan mı aldınız?yoksa hepsını gncden mı alıyım ne dersınız?cok yabancıyım bu konuya ltf yardım edın ..
Sen yurtdışında mı yaşıyorsun tatlım? Eğer Türkiye'de yaşıyorsan ebayı unut, sporcu gıdaları yasaklandı gümrüğe takılırsa geri iade olur tavsiye etmem...
Solgardan al, gnc yi geç..
hmm tr deyım ben..solgar ınternet sıtesınden mı yıne?tam bı ısım verebılır mısın cnm?
Tatlım isimleri zaten cla ve carnitine değişmez ki :) Bence mağazasından al belli dönemlerde kampanyalarda yapıyorlar çünkü...
peki cok tskr ederım..ii geceler..kullanırsam eger yorumlarımı yazarım mutlaka
kılıçbalığı tüm yazışmaları okudum hatta silinmiş bu sitede zayıflatıcı diyet hapları kullanan larda yorumları olan sayfalar okudum . çünkü bende 52 ile hamile kalıp 75le doğuma giden biriyim doğumdan sonra 66indim oda emziriken çok fazla su tüketmemdi ama kızım 21 aylık ve ben şuanda bi pasiflik , ve evde harketsizlikten 72 kiloya çıktım çok seçenekler diyetler .aylar velhasıl herşeyi internetten öğrenip baktım denedim ama moralsizlik ve yeme isteği benim irademi zayıflattı sizleri okudum iki gündür inceliyorumdaha öncede gnc satış yerine gidip bilgide almıştım ama kararsızdım takviyemi yoksa hapmı zayıflatıcı onlar çok zararlı diye yanaşamıyordum neyse sizin yorumlarınız gayet mantıklı , yardımcı, içten geldi. bugün acaba spor yapabilirmiyim ama spor merkezine gidemem evde bişiler yapacağım nasıl olur falan derken lcartin aldım ve iştah kesici bi hap önerdi ve form çay bunu inceleyebilirsiniz set olarak kanpanyadaymış baya uyguna geldi yalnız cartine 30luk vardı zannedersem biz değiştirip60lık aldık görevli sıkı tempolu bir saat yürüyüşle olur en azı dedi. kızımda ve malum düzensiz uyku kahvaltı anca öğlene sarkıyor hayatımı düzene sokmam lazım toparlayamıyorum tam toparladım derken hastalık falan giriyor araya rabbim herkeze yardım etsin. eşim inanın zayıflıyor ben kilo alıyorum ya o benden fazla yiyor ama iyi çiğniyor ve dikkatli oy oy kızlarkendime gelmem için ilk kilo vermeye başlamam lazım çünkü kendime olan güven irade sıfır ( böyle dertleşecek arkadaşımda yok kaliteli arkadaşlarım var ama hepsi çevrem izmirde kaldı burada istanbulda yalnızım şükür eşim var bide akraba falan işte kusura bakmayın dert küpü gibi pörtledim ama bayadır bu siteyi inceliyorum ama üye olup yazmak bugüne kısmetmiş.... görevli cartini iki tane birden alacaksın yürüyüş yapmadan dedi siz nasıl kullandınız acaba ve ben bir kutu aldım sette iştah kesici chromium picolinote200 var diyet çayı 15gümlük sanırım acaba nekadar kullanmam gerek bi bilginiz varmı 23 kilo fazlalığı olan biri için düşünceleriniz neler özellikle kılıçbalığı sizin fikrinizi yorumunuzu bekliyorum saygılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?