merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .. 64 kilodan sağlıklı beslenerek 56.5 kiloya düştüm. ancak belim ve göbek bölgem yani can simidim gb etrafımda yardım istiyorum. 2. aşamada da selülitlerim kaldı hatta sarktım şimdi koşu bandı aldım , bugün callanetics e başladım. CLA oranı yüksek L CARNİTİNE de içeren bir şeye ihtiyacım olduğunu anladım. tabiki para kısmı da önemli ancak sağlığım daha önemli bana en güvenilir ürün ismini verebilir misiniz.. suda batmıyorum o derece 3..2..1... helpp
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit Bel ve göbektekı yaglara %100 kesın cözüm
- Konu Sahibi nimetsu
- Başlangıç Tarihi
Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza .. 64 kilodan sağlıklı beslenerek 56.5 kiloya düştüm. ancak belim ve göbek bölgem yani can simidim gb etrafımda yardım istiyorum. 2. aşamada da selülitlerim kaldı hatta sarktım şimdi koşu bandı aldım , bugün callanetics e başladım. CLA oranı yüksek L CARNİTİNE de içeren bir şeye ihtiyacım olduğunu anladım. tabiki para kısmı da önemli ancak sağlığım daha önemli bana en güvenilir ürün ismini verebilir misiniz.. suda batmıyorum o derece 3..2..1... helpp
cnm ben bu ürünün çok iyi olduğunu duydum hem cla hem l-carnitine var içerisinde bendeki cla bitsin bunu kullanıcam
http://http://www.buddyvitamin.com/?urun-890-NOW-CLA-EXTREME--L-CARNITINE-YESiL-CAY-GUARANA--975mg-90-Softgel.html
Son düzenleme:
cnm ben bu ürünün çok iyi olduğunu duydum hem cla hem l-carnitine var içerisinde bendeki cla bitsin bunu kullanıcam
canım nerden duydun çok iyi olduğunu güvenilir kaynakmı?:18: eğer güvenillir bir kaynak dersen hemen alacağım içinde yok yok
kızlar bende bugün aldım gnc TONALİN CLA birde solgar MAX l-CARDİNE aldım 12 kilo falam var haftada 3 gün yüzmeye gidiyorum diyet yapmak istiyorum ama kaçırıyorum malesef :18: şimdi bunları denemeye başlıyorum ama ne zaman bırakmam gerek onu bilmiyorum, birde bırakınca bana bir etkisi olur mu ? tekrar kilo alma veya sarkma gibi ?
Kızlar vermem gereken 25 kilo var Sizce kaç ay l-carnitine kullanmam gerekecek ???
Kızlar dünden beri CLA kullanmaya başladım bakalım ne kadar yararını görücem ve diete de başladım bugün ki kahvaltı ve öğle yemeğimi söyleyeyim eti form limonlu kepekli bisküvi o kadar :)))
Merhaba kızlar,
Hem CLA hem de L-Carnitine kullanan birisi olarak; CLA olarak Ultimate (1000mg) kullandım L Carnitine de eczanelerde çok uygun fiyata satılan 20-25 tlL (1000mg yanlış hatırlamıyorsam) carnitine kullandığımı söylemeliyim.CArnitine spora başlamadan 15- 20 dakika önce çiğneme tableti olarak alıyorsunuz ve spor yaparken hem dayanıklılığınızı artırarak daha uzun süre spor yapmanıza imkan veriyor hem de misal 100 kkal yerine 200 kalori harcamanızı(yağ yakmanızı)sağlıyor.
ilk kullandığımda CLA yı düzenli olarak yemeklerden hemen önce alarak 3 ay boyunca devam ettim ama spor yapmıyordum.3 ayın sonunda kocaman olan göbeğim küçülmüştü.zaten özellikle göbek yağlarında çok etkili olduğu söyleniyor.3 aydan az kullanımlarda çok bir etki görmek mümkün değil kanaatimce.
ikisininde sağlık üzerinde bir zararını görmedim. GNC nin tonalin CLA sını d kullandım bir 3 ay kadar ancak bir etkisini göremedim.
Hem CLA hem de L-Carnitine kullanan birisi olarak; CLA olarak Ultimate (1000mg) kullandım L Carnitine de eczanelerde çok uygun fiyata satılan 20-25 tlL (1000mg yanlış hatırlamıyorsam) carnitine kullandığımı söylemeliyim.CArnitine spora başlamadan 15- 20 dakika önce çiğneme tableti olarak alıyorsunuz ve spor yaparken hem dayanıklılığınızı artırarak daha uzun süre spor yapmanıza imkan veriyor hem de misal 100 kkal yerine 200 kalori harcamanızı(yağ yakmanızı)sağlıyor.
ilk kullandığımda CLA yı düzenli olarak yemeklerden hemen önce alarak 3 ay boyunca devam ettim ama spor yapmıyordum.3 ayın sonunda kocaman olan göbeğim küçülmüştü.zaten özellikle göbek yağlarında çok etkili olduğu söyleniyor.3 aydan az kullanımlarda çok bir etki görmek mümkün değil kanaatimce.
ikisininde sağlık üzerinde bir zararını görmedim. GNC nin tonalin CLA sını d kullandım bir 3 ay kadar ancak bir etkisini göremedim.
slm kızlar benim kafama takuılan nokta şu ben de bir ara bu yıl l-carnitine ve cla tonalin kullandım ama acaba bunlar testesteronu yükseltebilir mi ne dersiniz? benim tüylenme sorunum var da acaba bunlar da testesteronu arttırıyor olabilir mi malum daha çok sporcular kullanıyor.
Sen yurtdışında mı yaşıyorsun tatlım? Eğer Türkiye'de yaşıyorsan ebayı unut, sporcu gıdaları yasaklandı gümrüğe takılırsa geri iade olur tavsiye etmem...
Solgardan al, gnc yi geç..
bu arada kılıçbalığı gncyi tavsiye etmiyormusun kullandın mı hiç gnc?
evet carnitin cardio yaptığım günler aldım. fakat carnitinin popoyu erittiğini sanmıyorum.yani cla selülitlerime etkli olmadı arkadaşlar.popoda etkili oldu ama benim istediğim bu değildi.göbekte etkili olsun diye almıştım yani bölgesel zayıflatmıyor bence, yan yağlarımda hiç etkili olmadı.takviye almak istiyorsanız en güzeli carnitin diye düşünüyorum.carnitinde sırt yağlarım eridi cardioyla birlite.bu arada şişman değilim boyum 1.68 kilom 58.ben cla yı çok düzenli kullanmama rağmen bu derece zayıflattıysa kalçayı bence iyi değil en azından bana iyi gelmedi.bazı aldıgım zamanlar hemen ardından yemek yemedıysem ınanılmaz karın agrısı ve el ayak boşalması da oldu ardından hemen yemek yedım.cla nın cok masum oldugunu dusunmuyorum artık.carnitin çok güzel terletiyor.
canım umarım görürsün mesajımı sen geçen sene l-carnitine kullanmışsın ve sırt yağlarım alan eridi demişsin canım ben de düşünüyorum da araştırıyorum bu kouyu sen nasıl kullandın l-carnitini? spordan ne kadar önce aldın? haftada kaç gün kullandın l-carnitine?
canım umarım görürsün mesajımı sen geçen sene l-carnitine kullanmışsın ve sırt yağlarım alan eridi demişsin canım ben de düşünüyorum da araştırıyorum bu kouyu sen nasıl kullandın l-carnitini? spordan ne kadar önce aldın? haftada kaç gün kullandın l-carnitine?
merhaba bende Lcarnitin kullandım.Likit olanı solgarın sıvı Carnitini aldım..sıvı olanı spordan 20 dk önce içiyorsun..sonra spor yapıyorsun..(yürüyüş ve aerobik öneririm..)acayip ter attırıyor ve gerçekten düzenli kullanılırsa ekili bir ürün..ama spor şart yoksa kilo bile aldırır dediler bana ..şu an spor yapamadığım için dolapta bekliyor koca şişe..cla ya gelince bende bunu merak ediyorum sporszu etkilimi ne nedir merek ediyorum açıkçası..
merhaba bende Lcarnitin kullandım.Likit olanı solgarın sıvı Carnitini aldım..sıvı olanı spordan 20 dk önce içiyorsun..sonra spor yapıyorsun..(yürüyüş ve aerobik öneririm..)acayip ter attırıyor ve gerçekten düzenli kullanılırsa ekili bir ürün..ama spor şart yoksa kilo bile aldırır dediler bana ..şu an spor yapamadığım için dolapta bekliyor koca şişe..cla ya gelince bende bunu merak ediyorum sporszu etkilimi ne nedir merek ediyorum açıkçası..
sağol canım ben de likit almayı düşünüyorum eylülde koşu bandında düzenli yürüyüşe başlayacağım haftda en az 3-4 gün.o zaman likit alıp öyle yürümek iyi olur peki canım bişey daha sorayım bu l-carnitine acaba testesteronu yükseltir mi benim tüylenme sorunum var tedavi görüyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum l-carnitine testesteron seviyemi etkiler mi acaba hiç duydn mu öyle bişey?
- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Hayır bu bir zayıflama hapı değil bir gıda takviyesidir, Conjugated Linoleic Acid (CLA) vucudun ihtiyacı olan ama vucut tarafından üretilemeyen bir yağ asididir bu yüzden bu asidi gıdalardan alırız ancak bizim gıdalardan aldığımız cla ise elbetteki yeterli değil...Cla ile alakalı deneyimimi şu şekilde anlatayım ebaydan annem için cla1000 aldım markası metabo extreme, gayet güzel yaklaşık 1 sene düzenli kullandık ve kocaman göbeği eridi gitti, kolestorurlü düştü ve tansiyonu normal hale geldi çünkü cla bel bölgesindeki yağları eritmekle kalmayıp kandaki yağ oranınıda düşürüyor ki bu iyi bir şey...Ben cla ile birlikte L-creatine kullanmanızıda tavsiye ederim...Bir yan etkisi yok yani...
Selam KilicBaligi, bilgilendirmen için teşekkürler. Sorum ; kaç mg lık cla almamız gerektiğini (1000 mg lığını almışsın mesela) neye göre belirliyoruz, ölçütü nedir? Örneğin Dr. Ayşegül Çoruhlu,Alkali diyet kitabında 20 kilo başına 1 Lt su içmeyi ve cla'yı önermiş ;günde 2 öğünle birlikte 2 adet alınmasını söylemiş ama mg belirtilmemiş???
Son düzenleme: