• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
Geçmiş olsun canım.
1 aydır bende de bel ağrısı var, ah şu ev işleri.
Dr. çıktım zorlama bel fıtığına dönüşür dedi, verdiği ilaçları kullandım ama geçmedi.
Sanırım sadece ağrısını kesmiş, tekrar dr. yolu gözüktü bana...

Meraba arkadaslar bende sizler gibi belfitigi hastasiyim.ikinci ogluma hamileyken basladi agrilarim 7 sene önce yani .son aylarim cok kötüydü.simdilerde üsütürsem belimi yada agir isler yaparsam agrilarim oluyor idare ediyorum iste.ama dün sabah hafif bir agriyla uyandim gün boyu agrilarim cogaldi evdeki ilclarimi kullandim hic iyi gelmediler sabahi nasil yaptim bilmiyorum adim bile atamadim corabimi bile giyemedim.sabah ilk is doktora gittim zar zor yatagimdan kalktim .igne yaptir dim doktorda biraz iyi geldi tam gecmedi.cok zor oluyor bazen senede bir iki kez cok siddetli geciririm malesef.allah yardimcimiz olsun .agrilara dayanamadigim icin cok daha dikkat etmeye calasiyorum kendime.hepimize gecmis olsun .sizinle paylasmak istedim arkadaslara.s.

Canım çok geçmiş olsun, iğneler sadece uyuşturuyor, ağrı hep orda, aman dikkat et. Önceki yazılarımda anlattığım sıcak havluyu dene, inşallah iyi gelecek.

kızlar benim annemde bel düzleşmesi çıktı şikayetleri aynı fıtık gibiydi aman dikkat edin :1no2:

Arkadaslar bel fitigi agrisini cok iyi biliyorum herkese gecmis olsun,,, Cozumu yuruyus, 1 - 1,5 saat yuruyun tempolu, inanin yurudugunuz gunler dikkat edin gece yatmaniz daha kolaylasiyor.

Simalcigim kendine cok iyi bakmalisin.Doktorun dedigini yapsan iyi olur.Dikkat et fitik bas belasi.Gecmis olsun.

özi pözi tözi;2298938]kızlar benim annemde bel düzleşmesi çıktı şikayetleri aynı fıtık gibiydi aman dikkat edin :1no2:[/QUOTE]

Slm canim gecmis olsun bel duzlesmesi hakkinda anlarirmisin?

Slm canim gecmis olsun bel duzlesmesi hakkinda anlatirmisin?

Meraba arkadaslar bende sizler gibi belfitigi hastasiyim.ikinci ogluma hamileyken basladi agrilarim 7 sene önce yani .son aylarim cok kötüydü.simdilerde üsütürsem belimi yada agir isler yaparsam agrilarim oluyor idare ediyorum iste.ama dün sabah hafif bir agriyla uyandim gün boyu agrilarim cogaldi evdeki ilclarimi kullandim hic iyi gelmediler sabahi nasil yaptim bilmiyorum adim bile atamadim corabimi bile giyemedim.sabah ilk is doktora gittim zar zor yatagimdan kalktim .igne yaptir dim doktorda biraz iyi geldi tam gecmedi.cok zor oluyor bazen senede bir iki kez cok siddetli geciririm malesef.allah yardimcimiz olsun .agrilara dayanamadigim icin cok daha dikkat etmeye calasiyorum kendime.hepimize gecmis olsun .sizinle paylasmak istedim arkadaslara.s.

hamileyken bu rahatsızlığınızın başladığını yazmışsınız. Çocuğunuz doğduktan sonra bakımında bel fıtığıyla nasıl baş ettiniz? Sürekli yanınızda olan bir yakınınız mı vardı?

kuka canım tabiki bildiim kadarını sizlerle paylaşırım annem yaşında bundan 3 ay önce dewamlı olarak beli ağrıyodu iğneler ilaçlar hepsi geçici bi süre çare oluyodu yaklaşık bir hafta hiç yataktan kalkamadı o arada emarınıda çektirmiştik 2 tane fıtığı wardı ilk bakışta bel fıtığı gibi görünüyodu ameliyat olmasınada izin wermemiştim platin takabiliceğini söylemişti burdaki doktorlar yani doktor ameliyat edip yollıyacaktı gerisi allah kerim !!! izmirde bu konuyla ilgili çok iyi bi doktor warmış isteyen olursa bilgilerini annemden öğrenir size yardımcı olmaya çalışırım canlarım a.s.doktora gitmemiz neticesinde annemin bel düzleşmesi olduğunu öğrendik S şeklinde olması gereken omurilik annemde dümdüzdü ve olay tamamen sinirseldi :çok üzgünüm: bi sürü hap kullanıo şuan ama allaha çok şükür çok iyi artık işallah dahada iyi olucak :enbuyukkk::enbuyukkk:

bu arada annem 45 yaşında naniknanik

iladax25 ablana ve sana cok tesekkur ederim. Fitik icin fizik tedavi olmak istiyorum.Allah nasip ederse mayis tup bebegi dusunuyoruz.Her gunum Allahim yardim et saglikla ilgili sorun cikmassa diyorum. gecmis olsun.Insallah hamile kaliriz.

ricaederim merak ettigin bişey olursa sorabilirsin naptın tüp bebegi ne zaman başlıycan geçmiş olsun a.s.

ricaederim merak ettigin bişey olursa sorabilirsin naptın tüp bebegi ne zaman başlıycan geçmiş olsun a.s.

Slm iladax! nasilsin. Fitik icin 1-2 ay tedavi olacagim sonra allah nasip ederse mayista dusunuyoruz.Bir sorun cikmas insallah. iladax fitik icin ilac mi aliyorsun? canim sana da gecmis olsun!

kuka canım tabiki bildiim kadarını sizlerle paylaşırım annem yaşında bundan 3 ay önce dewamlı olarak beli ağrıyodu iğneler ilaçlar hepsi geçici bi süre çare oluyodu yaklaşık bir hafta hiç yataktan kalkamadı o arada emarınıda çektirmiştik 2 tane fıtığı wardı ilk bakışta bel fıtığı gibi görünüyodu ameliyat olmasınada izin wermemiştim platin takabiliceğini söylemişti burdaki doktorlar yani doktor ameliyat edip yollıyacaktı gerisi allah kerim !!! izmirde bu konuyla ilgili çok iyi bi doktor warmış isteyen olursa bilgilerini annemden öğrenir size yardımcı olmaya çalışırım canlarım a.s.doktora gitmemiz neticesinde annemin bel düzleşmesi olduğunu öğrendik S şeklinde olması gereken omurilik annemde dümdüzdü ve olay tamamen sinirseldi :çok üzgünüm: bi sürü hap kullanıo şuan ama allaha çok şükür çok iyi artık işallah dahada iyi olucak :enbuyukkk::enbuyukkk:

canim gecmis olsun.Allahtan annene sifalar dilerim. Hic aklima gelmemis. ben yurdisinda yasadigim icin senede nasip olursa ancak 1 kez Turkiyeye/Istanbula gelebiliyorum. cok tesekkurler.

Arkadaslar hepinize gecmis olsun! Allahtan sifalar dilerim. Ilgisiz brakmadiginiz icin tesekkurler. okumadan boyle de bilgilerin sahibi olabildigime ve kendi derdimi sizlerle paylasabildigime cok sevinmekteyim. gecmis olsun sizlere!

iladax25 bel duzlesmesi icin neler yapiyorsun? fitik icin surekli doktor kontrolu altindamisin/ yoksa sadece agrilar oldugu zaman ilac aliyormusun.

iladax25 bel duzlesmesi icin neler yapiyorsun? fitik icin surekli doktor kontrolu altindamisin/ yoksa sadece agrilar oldugu zaman ilac aliyormusun.

merhaba çok fazla ilaç kullandım şimdi elimden geldigi kadar kullanmamaya çalışıyorum tedaviden sonra hiç doktora gitmedim işallah biran önce saglıgına kavuşursun vede bebişine :emir_bebek:

merhaba çok fazla ilaç kullandım şimdi elimden geldigi kadar kullanmamaya çalışıyorum tedaviden sonra hiç doktora gitmedim işallah biran önce saglıgına kavuşursun vede bebişine :emir_bebek:

Slm. En dogrusuda odur galiba. Ilaca alisinca kotuymus. Bugun tomografi cektirdim. Allah nasip ederse cuma alacagim. fitigin olmadigini soyluyorlar anlayamadik gitti biri fitik diye ilac veriyor biri hayir diyor. Bakalim.Gecmis olsun. Insallah hepimiz kavusuruz.

Slm arkadaslar nasilsiniz. Bugun nerdesiniz? yoksunuz. sevindirecek nasil haberleriniz var.

Back