• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
iladax25 merabalar! tup bebege baslamadan emar ve tomografi cektirmem lazim. Bu ay Norolog oK derse baslariz. Insallah

Iladax25 Slm. fitik olurken tup bebege izin veremiyorlarmis.Norologa gonderdi.gitmeyi dusunuyordum Boyle olunca gitmek zorunda kaldim. Tahlillerde sorun var. onemli degil diyor.Eger norolog Ok derde bu ay tup bebegi dusunuyoruz. Insallah.Sen nasilsin? fitik icin neler yapiyorsun? Insallah hepimiz bebege kavusuruz.Allah bunu nasip eder.

nesemese. Slm.bunu mutlaka yapmak gerekir.Gecmis olsun.

YaprakDokumu slm. amelyat deseler bile cok iyi dusunmek gerekir. Bana doktor amelyat olmasa olmas demisti. Amelyattan once rahatladici nasil yolu varsa denemek lazim.Gecmis olsun

nesemese bel cektirdiginde en az 3 gun yatakta kalmak gerekir diyorlardi. Cok agrili olurmus oyle duydum uzun zamandir aklimda vardi. Suan bu yontem Cinde cok kullanir.demek tip ta izin veriyor. gecmis olsun

nesemese. Slm.bunu mutlaka yapmak gerekir.Gecmis olsun.

Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Kukacım basit ama gördüğüm en etkili yöntem, herkese tavsiye ediyorum, hiçbir yan etkisi yok, doktoruma danıştım belindeki kasları rahatlatır, ağrıların azalır, yapabilirsin dedi. Az sonra yine havlu için eşime yalvarmaya başlıcam fisfisfis.

Iladax25 Slm. fitik olurken tup bebege izin veremiyorlarmis.Norologa gonderdi.gitmeyi dusunuyordum Boyle olunca gitmek zorunda kaldim. Tahlillerde sorun var. onemli degil diyor.Eger norolog Ok derde bu ay tup bebegi dusunuyoruz. Insallah.Sen nasilsin? fitik icin neler yapiyorsun? Insallah hepimiz bebege kavusuruz.Allah bunu nasip eder.

merhaba aslında bi sorun olmaması lazım tüp bebek için ablam tüpbebek merkezinde çalışıyo istersen akşam sorabilirim inşallah bi sorun çıkmaz valla fıtık için hiç bişey yapmıyorum egzersiz yapmaya üşeniyorum ama elimden geldigi kadar bolbol yürüyorum dün çok yogun bi gün geçirdim biraz agrılarım vardı ama bu gün iyiyim işallah istegen herkeze allah anneligi yaşatır

nesemese esin yardim ederse masallah.Ben baslarsam esim 1-2 kezden sonra bilemem. Gecmis olsun.

olaydax25 merhaba. Tsk.allah yardimcimiz olsun. sorabilirsen sevinirim. Kadin dogum doktorum diyor ki tup bebek icin saglik onemli. hamile kaldiktan sonra bir sorun cikarsa bunun psikolojik etkisi olur ve buna fitik eklenirse zor olur diyor.Allah korusun. Anlatamayacak durumdayim.Hayatimda bu kadar kararsiz kalmamistim.Galiba... Daha dogrusu korkuyorum eger fitik icin ugrasirsam zaman gecer ya sonra tup bebek icin kist tekrar ollusursa. Buna ek olarak isim de cok. Senelerce calismis oldugum cabam seneye kalirsa zorlasir. Tabii oncelikle bebek diyorum ama hepsin yapmak istiyorum.

nesemesecim Tsk. mutlaka deneyecegim. senin agrilarin surekli mi var.

arkadaslar neler yapiyorsunuz. agrilar var mi?

nesemesecim Tsk. mutlaka deneyecegim. senin agrilarin surekli mi var.

Canım sol bacağımda sürekli bir uyuşukluk var, fazla ayakta kalınca, oturunca, yürüyünce kasılıyor adım atamıyorum. Sen de dikkatli ol, her ne işler yapıyorsan temponu düşür, sırtüstü yatıp dinlen.

olaydax25 merhaba. Tsk.allah yardimcimiz olsun. sorabilirsen sevinirim. Kadin dogum doktorum diyor ki tup bebek icin saglik onemli. hamile kaldiktan sonra bir sorun cikarsa bunun psikolojik etkisi olur ve buna fitik eklenirse zor olur diyor.Allah korusun. Anlatamayacak durumdayim.Hayatimda bu kadar kararsiz kalmamistim.Galiba... Daha dogrusu korkuyorum eger fitik icin ugrasirsam zaman gecer ya sonra tup bebek icin kist tekrar ollusursa. Buna ek olarak isim de cok. Senelerce calismis oldugum cabam seneye kalirsa zorlasir. Tabii oncelikle bebek diyorum ama hepsin yapmak istiyorum.

merhaba sordum tüp bebek olurmuş ama fıtık oldugu için hamilelikde zaten bel agrısı oluyo ve buna fıtıkda eklenince daha çok agrılar oluyo sanırım senin doktorunun demek istedigide bu hamilelik zor geçer işallah olur fazla takma kalbinden nasıl geçiyorsa öle yap çok düşünürsen kafan çok karışır ben hiç düşünmüyorum agrılarımda var ama istiyorum ve işallah en kısa zamanda bebişimize kavuşuruza.s.

Meraba arkadaslar bende sizler gibi belfitigi hastasiyim.ikinci ogluma hamileyken basladi agrilarim 7 sene önce yani .son aylarim cok kötüydü.simdilerde üsütürsem belimi yada agir isler yaparsam agrilarim oluyor idare ediyorum iste.ama dün sabah hafif bir agriyla uyandim gün boyu agrilarim cogaldi evdeki ilclarimi kullandim hic iyi gelmediler sabahi nasil yaptim bilmiyorum adim bile atamadim corabimi bile giyemedim.sabah ilk is doktora gittim zar zor yatagimdan kalktim .igne yaptir dim doktorda biraz iyi geldi tam gecmedi.cok zor oluyor bazen senede bir iki kez cok siddetli geciririm malesef.allah yardimcimiz olsun .agrilara dayanamadigim icin cok daha dikkat etmeye calasiyorum kendime.hepimize gecmis olsun .sizinle paylasmak istedim arkadaslara.s.

iladax25 ablana ve sana cok tesekkur ederim. Fitik icin fizik tedavi olmak istiyorum.Allah nasip ederse mayis tup bebegi dusunuyoruz.Her gunum Allahim yardim et saglikla ilgili sorun cikmassa diyorum. gecmis olsun.Insallah hamile kaliriz.

gulsennn merabalar. gecmis olsun. eger yatakta kalirsaniz gecer mi? yoksa mutlaka ilac mi aliyormusunuz? Masajin cok iyi geldigini soyluyorlar.denediniz mi? gecmis olsun.

arkadaslar bu KK manyagi oldum 2 saat sonra iste olmaliyim. ben burdan kalkamiyorum. nedir bu...

Back