• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
Arkadaslar nasilsiniz? Yarin benim dogum gunum.Malesef hastayim. Bel agrisi gecti.Moralim de yerine geldi.Sukur? neye yazmiyorsunuz?

Yazin Arkadaslar.Yazmasaniz gunluk hayatimda Turkceyi kullanmiyorum bunun icin de cumle kurmakta zorlaniyorum Sizlere yazmak benim icin bir pratiktir.

10seneden fazla bel fitigi sorunun yasamaktayim. Son 3-4 sene icerisinde biraz fazla hareket olunca sag bacak ve bel kisimda dayanilmaz agrilar olur.doktorlara gittim.daha dogrusu iyi doktor veya hastane lazim-Istanbulda.Senelerce cocuk istedigimizden dolayi once cocuk sonra fitik diyordum.Ama son zamanlari fitik cocuk olmaya etkiliyor mu diyen soru kafamda surekli var... ne yapsam? :çok üzgünüm:

merhabalar bende 2 senedir bel fıtıgı var sag kalçamdan ayak bilegime kadar çok şiddetli agrılarım vardı 15 gün önce fizik tedavi gördüm şimdi biraz daha iyiyim araara agrım oluyo ama bunada şükür hiç oturup kalkamıyodum yürüyemiyodum çocuk olmaya engel oldugunu sanmıyorum ama bagzı ilaçlar yumurtalıgın döllenmesini etkiliyomuş buarada dogum günün kutlu olsun a.s.

Ilaydax25 tesekkurler. Kime gidip te fitik sorunun oldu da dogum yaptin mi diye sorabilirim. siteyin guzelligi de bu olmali

Arkadaslar Fitik icin guzel doktor buldum.Simdi Allahin yardimiyla tedaviye baslamayi dusunuyorum.Dua edin

Ilaydax25 tesekkurler. Kime gidip te fitik sorunun oldu da dogum yaptin mi diye sorabilirim. siteyin guzelligi de bu olmali

gata ya gidiyorum tedavimi orda gördüm çocugum yok 1 kürtaj oldum ama kürtaj oldugum zaman fıtık sorunum yok du bende istiyorum olmasını kısmet ama fıtıgı olupda hamile kalan çok kişi duydum zaten fıtık başka çocuk başka onla alakası olmaz ama fıtık için ilaç kullanıyosan o ilaçlar engel olabilir bence bir kadın dogumcuya görün :içelim:

Ilaydax25 Merabalar! Ben uzun senedir doktor kontrol altindayim(kadin dogum). Kist sorunum var.Ama son zamanlari bel ve omurga kisimlarinda agrilar olmaya basladi.Geciyor ve hareket edince agri basliyor. norolojile ilgisi var oldugu icin yarin bebrek v.b sorun cikar mi diyorum.Fitik dogum yaparken etkisi nasil oldugunu hakkinda bildigin var mi? Fitik icin tedaviyi on plana koymustum. malesef jenekoloji sorunlar da basladi. Hayatimda bu kadar kararsiz kalmamistim.doktor degistirecegim diyip duruyorum iki doktor arasinda secim yapamiyorum. Doktor secerken neye dikkat ediyorsunuz?

Ilaydax25 Merabalar! Ben uzun senedir doktor kontrol altindayim(kadin dogum). Kist sorunum var.Ama son zamanlari bel ve omurga kisimlarinda agrilar olmaya basladi.Geciyor ve hareket edince agri basliyor. norolojile ilgisi var oldugu icin yarin bebrek v.b sorun cikar mi diyorum.Fitik dogum yaparken etkisi nasil oldugunu hakkinda bildigin var mi? Fitik icin tedaviyi on plana koymustum. malesef jenekoloji sorunlar da basladi. Hayatimda bu kadar kararsiz kalmamistim.doktor degistirecegim diyip duruyorum iki doktor arasinda secim yapamiyorum. Doktor secerken neye dikkat ediyorsunuz?

merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun nedir bu kadınların çekdigi hep bize olan oluyo hastalıgın biri bitiyo biri başlıyo fıtık oldumu genellikle sezeryan öneriyolar bildigim kadarıyla fıtıgı olmayan dogumdan sonrada fıtık olabiliyo bizim hamileligimizde çok zor geçer çünkü normal de hiç bel agrısı çekmeyenler bile hamilelikde vücut agırlaşdıkca belleri daha çok agrıyo agrıdan oturcak yer bulamıyolar yanlız fıtık hiç bir zaman geçmez tedaviler bi süreligine durduru yo bende gerçi durmadı tedavi oldum yine agrılarım var belkide ben biraz hareketli oldugum için geçmedi belki düzelenlerde vardır ben ilk önce istanbulda gittim doktora ilk bana fıtık başlangıcı var dedi başlangıç varsa niye bukadar agrılarım var yürüyemiyodum hiç birşey yapamıyodum 1 sene başlangıç var dedim geçiştirdim ondan sonra ankara ya gittim ilk 1 sene önce çekdirdigim emara baktı sende 2 fıtık bide düzleşme var dedi bidaha emar çekdirtdi tekraraynı şeyi söledi buarada 3 tane doktor daha gördü film leri ve fizik tedaviye yönlendirdiler doktor seçerken özgeçmişini araştıra bilirsiniz internetden

Arkadaslar Acibadem hastanesi hakkinda bildiginiz veya tedevi gorenler var mi?

Ilaydax25 merabalar! gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum benim de agrilarim tekrar basladi. Halimiz cok zor. Benim tanidigim bel fitigi yuzunden ameliyat gecirmisti.Daha dogrusu tedavi oldu ama aniden dustu ve hali zordu. Bundan sonra fitik diye alt-ust bakmaktan korkmaya basladik. Amelyattan sonra % 100 iyilesti diyemem kendisine iyi baktigi icin geziyor. Ben de amelyat istemiyorum. Ama Istanbulda bu Op.Dr.Levent Akduygu hakkinda bildigin var mi?
Ben de iyi doktor buldum ama once cocuk lazim.

selamlar.bu foruma pek girmiyorum ama bu akşam denk geldi.bende de yıllar önce bel fıtığı başlangıcı teşhisi kondu.tedavi filan oldum ama sanırım ne yaparsanız yapın tam geçmiyor. şu anda 7 aylık hamileyim inanılmaz sırt ve bel ağrılarım var.gebelere özel korseden kullanıyorum biraz iyi geldi. sizlerede çok geçmiş olsun...

bende de belfıtığı varken üçüncü çocuğuma hamile kaldım bel ve sırta çok ağrılar yaşadım helede son aylarda zaten yaşım gereği normal doğum yapamıcaktım dr sezeryanı önerdi ve öyle doğum yaptım tabiki ağrılarım halen devam ediyor sanada geçmiş olsun canıma.s.

Ilaydax25 merabalar! gecmis olsun. Seni cok iyi anliyorum benim de agrilarim tekrar basladi. Halimiz cok zor. Benim tanidigim bel fitigi yuzunden ameliyat gecirmisti.Daha dogrusu tedavi oldu ama aniden dustu ve hali zordu. Bundan sonra fitik diye alt-ust bakmaktan korkmaya basladik. Amelyattan sonra % 100 iyilesti diyemem kendisine iyi baktigi icin geziyor. Ben de amelyat istemiyorum. Ama Istanbulda bu Op.Dr.Levent Akduygu hakkinda bildigin var mi?
Ben de iyi doktor buldum ama once cocuk lazim.[/QU
merhabalar valla ameliyatda çözüm degil benim abimdede var 2 defa ameliyat oldu yine aynı hiç düzelme yok heralde bu agrıları hayatımız boyunca çekecez doktoru tanımıyorum keşke sana yardımcı olabilseydim ama malesef 2 ,5senedir burdayım tainci oldugumuz için bi yerde uzun süre kalmıyoruz bende dün doktora gittim çocuk için hsg filmi çekdirecegim bu hafta dolu oldugu için nisanın 2 sinde çekdircegim bakalım bişey çıkcakmı işallah istegen herkezin bebişi olur saglıklı günler dilegiyle :içelim:

selamlar.bu foruma pek girmiyorum ama bu akşam denk geldi.bende de yıllar önce bel fıtığı başlangıcı teşhisi kondu.tedavi filan oldum ama sanırım ne yaparsanız yapın tam geçmiyor. şu anda 7 aylık hamileyim inanılmaz sırt ve bel ağrılarım var.gebelere özel korseden kullanıyorum biraz iyi geldi. sizlerede çok geçmiş olsun...

merhabalar allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin dogumu sezeryanmı normal mi öneriyolar ilk başda banada başlangıç denmişdi ama yanılmışlar enson ankaraya gittim orda dogru teşhis koyup tedavi gördüm çok geçmiş olsun

bende de belfıtığı varken üçüncü çocuğuma hamile kaldım bel ve sırta çok ağrılar yaşadım helede son aylarda zaten yaşım gereği normal doğum yapamıcaktım dr sezeryanı önerdi ve öyle doğum yaptım tabiki ağrılarım halen devam ediyor sanada geçmiş olsun canıma.s.

allah bagışlasın çocuklarını fıtık oldugu için heralde sezeryanı önermişlerdir çok geşmiş olsun

Guzel resim! merabalar. Annali-babali buyumeyi nasip etsin. Hamiyleyken Surekli yataktamiydiniz? Gecmis olsun.

haydec! merhaba. Fitiga ragmen hamile kalmaniz beni cok sevindirdi. Allah annali-babali buyumeyi nasip etsin. gecmis olsun.

ilaydax25. gecmis olsun.Benim buldugum doktora spor dallinda travm alanlar gidiyormus. Soylediklerine gore tedavi 30gun surer sonra belli yapilmasi gereken kontroller oluyormus sonra en az senede 1 defa gorunmek iyiymis. Diyorlar ki bu doktorun tedavisinen sonra agrilar kaybolur gibi inanamadim.Bugun tup bebek icin gittim.Allahim hayatimda duymak istedigim sozu kullandi. hersey normal. Kalbim duracakti. Simdi tekrar horman tahlilleri yaptirmam gerekir.Bunu duydum fitigi unuttum. Insallah bu agrilar da gecer.

Back