- Konu Sahibi sagnak
benim kayınvalidem 2 kere fıtık amaeliyatı oldu.ağır kaldırmıyor.yerdn bişey almıyor.torunlarını bile kucagına alma dedi dr.aman ha kızlar fıtık olma ihtimali yüksk olanlar,aman ha çocuğuz agırsa egilerek alamayın....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kayınvalidem 2 kere fıtık amaeliyatı oldu.ağır kaldırmıyor.yerdn bişey almıyor.torunlarını bile kucagına alma dedi dr.aman ha kızlar fıtık olma ihtimali yüksk olanlar,aman ha çocuğuz agırsa egilerek alamayın....
benim eşimde belinden çok acı çekmişti dr gitti bel fıtığı başlangıcı dedi ilaç kullandı çok aşırı dikkat etti ve sürekli korse kullandı şimdi ii çok şükürrr
merhaba ben iki yıl önce amaliyat oldum..zor günler yaşadım.bir oglumvar.ama ben kardeşi olsun istiyorum.ameliyat olduktan sonra çocuk yapan varmı:uhm::uh:uhm:m:
sagol canım ama ne geldiyse başıma masaj ve ignelerden geldi.aslında korkuyorum biraz ondan merak ettim..
seninde canım çokillet bişeyfıtık. ah o agrılar resmsn insanı bezdiriyo...allah şifasını versin sanada istediklerin olur inşallah ben kurtuldum rahatım
seninde canım çokillet bişeyfıtık. ah o agrılar resmsn insanı bezdiriyo...allah şifasını versin sanada istediklerin olur inşallah ben kurtuldum rahatım
canım bende açık oldum 2 yıl olacak temmuzda ilk zamanlarda agrıların oluyo.harekette kısıtlamalar oluyor.başlarda agrılar yogun ama 5 ay sonra azalıyor.1 yıl sonra hiç bişey kalmıyor .ama ameliyattan sonra çok dikkat etmek lazım.benim ameliyat biraz agır geçti.çünkü bende iki tane vardı ve biri patlamış sinirlerle akraba olmuş .sırnaşık şeybirde yeri önemli benim mesela tam kuyruk sokumunda ordaki zor oldu.ama allahıma şükürler olsun kurtuldum.birde doktor çok ama çok önemli ben doktoruma hergün dua ediyorum.bu yaz yine kontrole gitcem.bakalım bebiş için müsaitmiyim diye:sm_confused:kendinize çok iyi bakın öptüma.s.deryacım benim anneannem belfıtığından ameliyat oldu
iyileşme süreci çok uzun sürüyormuş, bayramdan önce olmuştu ama hala hafif ağrıları var ama günden güne ağrıları hafifliyor, sende de oldu mu öğle, iyileşmen uzun sürdü mü? bu arada anneannem açık ameliyat oldu (mikrocerrahi değildi)
canım bende açık oldum 2 yıl olacak temmuzda ilk zamanlarda agrıların oluyo.harekette kısıtlamalar oluyor.başlarda agrılar yogun ama 5 ay sonra azalıyor.1 yıl sonra hiç bişey kalmıyor .ama ameliyattan sonra çok dikkat etmek lazım.benim ameliyat biraz agır geçti.çünkü bende iki tane vardı ve biri patlamış sinirlerle akraba olmuş .sırnaşık şeybirde yeri önemli benim mesela tam kuyruk sokumunda ordaki zor oldu.ama allahıma şükürler olsun kurtuldum.birde doktor çok ama çok önemli ben doktoruma hergün dua ediyorum.bu yaz yine kontrole gitcem.bakalım bebiş için müsaitmiyim diye:sm_confused:kendinize çok iyi bakın öptüma.s.