Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
Arkadaşalar merhaba burda yeniyim. Bir derdim var annemin 20 gündür bel ağrısı var yataktan kalkamıyo hiç birşey yapamıyor doktora gittik emar çekildi 3 tane fıtık çıktı ama doktor pek ilgilenmedi verdiği ildaçlar bi işe yaramadı. Siz ne dersiniz masaj iyi gelir mi ne ile masaj yapmalıyız ya da egzersiz falan

Nasıl bir fark varmış hayatlarında
Belirli tekniklerle fıtıkları yerinden çıkarıyo manuel terapi uzmanları 3 ila 5 seans arası değişiyor benm üst komşum şuan gayet rahat eğiliyor kalkıyor çok zorlamadan ağırlık kaldırıyor felan tabii hareketlerine devam ediyor kaslarını ve omurilikteki zayıf noktaları sağlamlaştırmak için

manuel terapiyi araştır bence bende yaptırmayı düşünüorum Ankara da bir kaç uzmanla görüştüm

manuel terapiyi araştır bence bende yaptırmayı düşünüorum Ankara da bir kaç uzmanla görüştüm

Bende masaj yaptırdım biraz iyi geldi gibi ama yine işe yüklenince eski haline döndü.. Iyi bir uzman bulur ve fayda görürsen ismini yaz lütfen.. Insan kimseyede güvenemiyor bu devirde..
Hayırlı ramazalar...

Kimlerle görüştünüz? Neye karar verdiniz? cevap yazarsanız çok sevinirim, burdan isim vermek istemezseniz, özelden bana mesaj atabilirsiniz

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun bu bel fıtığı çok illet bir şey ancak çeken ve yaşayan bilir.. ben ilk olarak 2010da bir sabah işe giderken tutulmayla farkettim.. ilk olarak ortapediye gittim fıtık başlangıcı dediler o zaman daha 25 yaşındayım bu seneye kadar hiç dikkat etmedim ağır kaldırdım hamile kaldım 4kiloyla kizma doğum yaptım.. taki işte geçen ocak ayında yine bir tutulma daha yaşadım emarda nurtopu gibi bir fitigim oldugunu gorduler.. tabi ilaçlar iğneler falan derken 6ay idare ettim.. eylül ayında dayanılmaz bel agrimla tekrar Dr a gittim fitigim epey ilerlemiş uzman Dr ameliyat dedi artık kaçışın yok dedi.. tam iki ay dayandım iğneler ilaçlar kar etmez oldu.. adanaya yakın bir ilçede yaşıyorum.. iyice arastirdim iyi bir Dr bulmak için.. bu arada bu kez de sağ ayak baş parmagimi hissetmez oldum 100kiloluk babam ayağıma basıyor ve ben hissetmiyorum.. kalcamin içi matkapla deliniyor gibi ise gidiyorum ama çalışmama imkan yok.. araştırmalarım neticesinde adanada bir prof ismine ulaştım.. emr sonuçlarıma baktı ve ameliyat dedi.. drun yaklaşımı bilgisi bana güven verdi gözüm kapalı 18.11.2016 cuma günü ameliyatimi yaptı mikrocerrahi ile.. ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde o ağrıların tamamı bitmişti inanamadim. Sadece ayaklarimdaki güç kaybı ve uyuşukluk vardı hafif ama huzursuz edecek boyutta değil.. bugün 4.gunum ve ben günde bir kaç kez kalkıp ihtiyaclarimi hafif yollu gideriyorum.. ama iki ay çok önemliymiş iki ay rapor aldım umarım bu illet bi daha başıma dert olmaz.. arkadaşlar drum çok iyi kesinlikle olumsuz bir tane örnek yok inş ben de sizler de iyi olursunuz

Merhabalar,

Herkese geçmiş olsun. Benim de yıllardır bel ağrım vardı ama dinlenince geçerdi. Ciddiye alıp doktora gitmedim. 3 hafta önce işten gelirken yavaş yavaş kalçamda ve bacağımda ağrı oluşmaya başladı. 1 saat içinde oldu herşey. Orurduğumda kalkamadım uyuyamadım. Doktora gittim mr çekindim ve beyin sinir cerrahine muayene oldum. L4 L5 arasında fıtık olduğunu söyledi. Tabi her fıtık ameliyatlık değil dedi muayene etti, ayağımda güçsüzlük vardı yani çektiği zaman ben ayağımı kendime doğru çekemiyordum. Ameliyat olmalısın acil dedi güç kaybın çok fazla. Tabi ben 4 doktora daha göründüm aynı yanıtı alınca ameliyata karar verdik. Ameliyat için sebep sadece fıtık olamaz belki 10 yıldır vardı bende. Eğer uyuşma , güç kaybı veb şeyler varsa ameliyat der doktır. Çünkü olmazsanız fıtık en önemli sinire baskı yaptığı için Allah korusun siniri zedeleyip bacakta, belde , ayakta felce neden olabilir. Ameliyatım çok iyi geçti ilk hafta çok iyiydim hatta ama 2. hafta oturmaya başladım ve iki gün sonra acile gittim. Dr 3 tane iğne verdi şimdi yatıyırum hala korkuma oturmuyorum:) Ağrılarım geçti tekrar. Yürüyorum evde ara ara. Dinlenmek ve 2 ay çok dikkat etmek lazım. Yoksa tekrarlar. Ameliyatla bitmiyor iş gerisi bize kalmış.

Merhaba,

bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Günlük yürüyüş yapıyorum evde (hava soğuk olduğu için). Belimde bi ağırlık oluşuyor çok yorulduğumda ve yatıyorum dinleniyorum. Bazen de belimin sağ tarafında bi ağrı hissediyorum. Sizin ağrılarınız ne zamn geçti. Dr ameliyat iyileşme süreci için 2 ay dedi.

2 ay toparlanma süresi var 6 ay sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız ben ilk ameliyatımı iki yıl önce oldum çok rahattım bir Doğum yaptım fıtık ameliyatlı yerin karşısından çıktı yapışıklık olucak korkusuyla endoskopik yöntem ile ameliyatı tercih ettim haysiyetsiz dr müsvettesi diski bir milim bırakmış incecik fıtığı da almamış elime çıkan parçaları fıtık diye verdi bir hafta sonra 3. Ameliyatı oldum 18 ekimde aynı yerden başka bi dr a fıtığı aldı ama disk mesafesi için hiç bişey yapmadı nöral föromenler kapalı ona bağlı ağrım var kaymada kalçamda ağrı yapıyor platin takılacaktı istemedim çok para istedi 36 bin tl sadece fıtık için son ameliyatta 18000 ödedim iki yılda 60 bin harcadım.aman aman çok dikkat edin yüzün kas yapın tekrar etmesin sonu yok çünkü ben hala ameliyatlık durumdayım dr mr gönderdim yeni yine ameliyata çağırıyor birdaha ona gitmek istemiyorum bilerek kötü yapıyor gibi

Merhaba,
Çok üzüldüm, bu ağrıları ancak yaşayan bilir,başıma gelmeden bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum, Allah yardımcımız olsun. Ameliyattan ne kadar süre sonra doğum yaptınız? Birde okadar para neden verdiniz? Ben özel hastanede oldum 1.500 tl verdim dr da çok iyi tavsiye ile gittim. Kayma nasıl oluştu ameliyattan sonra mı?

Ameliyattan 7 ay sonra hamilelik başladı hiç ağrım yoktu çok rahat hamilelik geçirdim zaten ameliyat olurkenke hamileydim kan pıhtılaşmasın varmış o bebeği kaybettim ameliyattan bir ay sonra belden enjeksiyon hiç denenmedi aslında dr enjeksiyon önerdi disk sağlam çatlak değil sadece çok büyük bi fıtık enjeksiyon işe yarar dedi dr ama benim bilmiş eşim burada olmaz iyi bi hastaneye gidelim dedi memoriel hastanesine gittik orada algoloji ben fıtığa aneliyat öneririm sesi bizi beyin cerrahına yönlendirdi ikisi birlikte beynimizi yıkadılar ameliyatta bir kez skopi kullanılacakmış ama iğnede üç kez kullanılacakmış da falan filan tabi ameliyata on bin istemişlerdi iki yıl önce daha pahalı ya hastane kazansın oyun kurgu hepsi eşim de dr araştıra araştıra İstanbul'da bi dr buldu medyatik ona gittik Antalya'dan sürüne sürüne gittim sadece ağrı vardı başka belirti yoktu alt baldırda çekme yani yani Yen'i olmuş bi fıtık belirtiler onu gösteriyordu ben şu an bildiklerimi bilsem ameliyat olmazdım uzun süredir var olan Ve büyüyen fıtıklar ayakta yanma uyuşma yapıyormuş ablamda da fıtık var ağrı ataklarını on yıldır yaşıyor onun gibi değildim onda kalçada ağrı-belde ağrı -alt baldırda çekme -uyuşma yanma- baş parmak güçsüzlüğü -hepsi var var şu anda iki aydır evde yatıyor ameliyat olmadı bende sadece alt baldırda çekme vardı başka belirti yoktu oda fizik de başladı germe yaptılar duramaz oldum !!! İstanbul'daki dr ameliyat olmazsan felç olacaksın üstelik kalıcı belirtileri soruyor Yok diyorum olacak dedi birde senin gibi bi hastam vardı bekledi ameliyat olmadı doğumu yaptı ameliyata aldım 9 ay yattı evde kalkamadı sırtında yatak yaraları vardı dedi beni korkuttu odadan çıkınca eşim gitti muhasebecisine hemen ödemeyi yaptı ben normalde bir gün düşünmek karar vermek isterim müsade etmedi o gün ameliyat oldum aneliyattan sonra dr geldi bacakta ki uyuşukluk yanma ağrı geçtiği diye sordu yoktu ki dedim sadece ağrı vardı oda geçti adam da aldigı Yok sonra yardımcısı geldi korse verdi 300 tl aldı 30 tl ilk korse için hastane faturası olmaması gerekirken yardımcısı 3000 tl ilk fatura çıkardı yardımcısı gider ayak 3300 tl tokatladı bizi eşim de anlamadı akıllı değil inatçı bi adamdır eşim sağolsun bu arada ameliyatta 6-7 kez skopi kullandılar epidural iğne ile uyuşmadım yapmayın şu iğneyi başka bişey deneyin dedim ısrarcı davrandılar olmadı işte en son spinal ile uyuştum ikinci ameliyatta endoskopik tercih ettim parayı elden aldı fıtığa dokunmamış diski incecik yapmış bir sürü hasar vermiş (ikinci ameliyatı sürekli reklam yapan Ali güven isimli dr yaptı yani mahvetti omurgayı)adam fıtığı alamayınca ilk ameliyatı yapan dr a gittim yardımcısı muhasebede eski korse olmaz Yen'i korse alacaksınız dedi 600 tl dedi bende bi anda kızdım gösterin o korseyi ben gider kendim aşırım dedim adam bok gibi oldu dr rekor bi fiyata ameliyat etti zahide yetişe çıkan çok konuşan dr ameliyattan sonra iyiydim ama iki gün sonra topalladım ağrım vardı kalçada belim şişti dr beyin alt karında mr merkezi vardı dr beye ait bin tl ye mr çektirdim sedyeyle ayağımı uzatamadım kalçamda müthiş bi ağrı vardı mr uzmanı mr dan çıktığım anda dediki kaymanız varmıydı hayır dedim belinizde kayma var dedi fıtık Yok ama kayma var Ve sıvı birikmiş doktorunuzla tekrar görüşün dedi sağolsun dr bey beni o halde geri gönderdi sendeki malzeme bu dedi istese ameliyatta o kayıp mesafe için bi kemik parçası koyabilirdi ama yapmadı yine gel ameliyat peşinde dr değil timsah benim gittiğim dr lar bel fıtığında çekmediğim yanma uyuşmaya ameliyattan sonra uzunca bir dönem çektim hala çekiyorum ara ara ameliyat olalı üç ay oldu ters bi harekette kalçamda ağrı oluyor topallıyorum galiba omur yerinden oynuyor yerine oturunca ağrı hafifliyor sol tarafımı fazla kullanmıyorum o tarafa yüklenirsem ayağım uyuşuyor kasılıyor kalçada ağrı oluyor fazla zorlamıyorum tekrar ameliyat istemiyorum zaten bundan sonrası platin ben istemiyorum Ve ben tekrar mr çektirdim dr a gönderdim yine ameliyatlıksın gel ameliyat edeyim diyor ama ben ameliyattan bir hafta sonra ofisinden ağlaya ağlaya çıktım durumum zaten iyi değildi hareketleri dalga geçer gibi ameliyattan sonra müdahale etmediği sıvı birikmesi bol bol yapışıklık yapmış sinirlerde yapışıklık var disk artık Yok gibi mesafe sıfır artık sinir köklerinin yeri dar kayma var hala ameliyatlık durumdayım galiba tekrar gidersem skolyoz uzmanı birine gidicem biraz uzun oldu ama kısacası beni mahvettiler

Destan yazmışım

Destan yazmışım

Off çok geçmiş olsun. Ben istanbul da oturuyorum burda özel hasteneye gittim iyi bir doktordu 4000 tl istedi. Annem Kocaeli de oturuyor ona yakın olayım diye orda bir özel hastanede ameliyat oldum. İkisi de çok iyi ama araştırdım,istersen isimlerini veririm muayene olursun ikisine de. Hatta çapa araştırmada da tanıdık doktor var uzak diye ona ameliyat olmadım ama benim için hepsi aynı şeyi söyledi, belimde ağrı ve sağ bacağımda çok ağrı vardı ayrıca en önemlisi sağ ayak parmaklarımda %80 güç kaybı oluşmuştu.
Şimdi dinleniyorum 1 ay sonra işe başlayacağım iyi olursam ama tekrarlamasından çok korkuyorum. Ağrıların ilk ameliyattan ne kadar süre sonra geçti? Benim ameliyat ağrım var ama bacağım felan ağrımıyor. Bir de spor yaptın mı ameliyattan sonraki süreçte?

Ben ameliyatta uyuşturucu ağrı kesici hiç bişey almamıştım hamile olduğum için iki ay tek başıma yataktan kalkamadım belim kaburgalarım çok şiddetli ağrıdı ama ameliyattan altı ay sonra çoook iyiydim ilk ameliyatım için geçerli bu,son ameliyatı üç ay önce oldum çok erken toparladım ameliyattan iki saat sonra kendim kalktım yataktan erken toparladım ilk ameliyata göre sıvı birikmesi zor geçti belim şişti o geçince ağrıların çoğu gitti bundan daha iyi olamam kaymaya bağlı ağrım geçmedi ama hafifledi ve artık hiç disk olmadığı için bacaklarımda biraz ağrı var uzun yürüyemiyorum platin olsa mesafe ayarlanacaktı ama onun içinde korktum açıkçası ama platin gerekecek gibi siz dikkat edin o ameliyat sizi 10 bellide 20 bellide ömür boyu idare eder ben çok dikkat etmedim herşeyi yaptım tekrar etmedi ama Doğum yapınca kaslarımda problem oldu bebeklerde ilgilenince fıtık tekrar çıktı ben spor yapmadım fırsatım olmadı ama şimdi yüzmeye gideceğim onun çok faydası var

Ben Antalya da oturuyorum ameliyat için istanbula geldim her defasında dikilitaş dr ları varya medyatikler hep orada dikilitaş mahallesi Ayazma caddesi işte benim dr oradan meşhuuur bi dr ama o caddede bi dr daha varmış çok iyi diyorlar ofisini kapatıp devlete geçmiş ona bi gidicem İstanbul da bi gözükeyim ne diyecek bakalım birde Ankara'da ortapedist ve Travmatoloji uzmanı Prof varmış skolyoz ameliyatı yapan ona da gidicem malum artık platinliğim

Doktorun da diski tamama yakın alması ne acımasızca birşey, yoksa çok iyi durumda olabilirdiniz ... Yazıklar olsun öyle doktorlara! Bence iyi doktorlara muayene olun. Benim arkadaşımın annesine platin takıldı iyi çok şükür, çok da korkmayın eğer gerek varsa olun ama iyi araştırın. Size bi video belki biraz fikir olur, ameliyatımın ilk günlerinde izlemiştim bel fıtığını araştırırken...

Bu videoyu biliyorum yorum yazdım dönmedi diskin büyük kısmını alan dr Avrasya hastanesinde ali güven isimli sahtekar fıtığı almamış diski parçalamış yani öyle hasar verdiki sonra toparlanamadı bile diğer dr platin dedi onuda eşim ve babam kesinlikle istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…