Bende his falan yok ama ara ara sancı giriyo 3 günden beri bilmiyorum yaCanım oluyo bende agrı kasık mide falan adet agrısı gıbı ama adet olucakmısım gıbı hıssetmedım eskıden ha oldum ha olscam dıye ped takardım bu sefer agrı oldu ama öyle olucam gıbı hıssetmedım
Belkı bıraz soguk almıssın canım dıkkat etBenim de bat 10 agustos. 1 haftadir kasiklarda batma oluyor.regl olcakmiskm gibi kramplar var. Dun kan testi negatif.bugun de idrar negatif. Ne oluyor acaba.hic gecikmezdi.hatta 2 gun erken olurdum. Beklemeli miyim
Bence bekle adet olana kadar bi umut vardır benimde ağrım oluyo ara ara hafif bi şekilde ama test yapmadım bat 12 siBenim de bat 10 agustos. 1 haftadir kasiklarda batma oluyor.regl olcakmiskm gibi kramplar var. Dun kan testi negatif.bugun de idrar negatif. Ne oluyor acaba.hic gecikmezdi.hatta 2 gun erken olurdum. Beklemeli miyim
Insallah hamılesın test yap böyle sıtrese gırme olur bebegın olunca bıze muzdeyı verBende his falan yok ama ara ara sancı giriyo 3 günden beri bilmiyorum ya
Soğuk almadim.işyerinde.klimalar bozuk.açilmiyor bileBelkı bıraz soguk almıssın canım dıkkat et
Bekleyecem ama çok sabirsizimBence bekle adet olana kadar bi umut vardır benimde ağrım oluyo ara ara hafif bi şekilde ama test yapmadım bat 12 si
Yavaş yavaş beni test yapmaya itiyosun ama bekliycemmInsallah hamılesın test yap böyle sıtrese gırme olur bebegın olunca bıze muzdeyı ver ❤
Bıraz daha desem yapcanYavaş yavaş beni test yapmaya itiyosun ama bekliycemm
Yumurtlama zamanundan baya sonra denemıssınSoğuk almadim.işyerinde.klimalar bozuk.açilmiyor bileacaba geç yumurtlamis olabilir miyim. Yumurtlama 20/ 26 temmuz civariydi.iliski 31 temmuzda oldu. Tek defa yani.aramiz pek iyi degil.olma ihtimali var midir. Kızım da tek defada olmuştu
Hamilemiyim ? < 0.100 sonucu negatif diye biliyorum ben100 se hamılesın canım sonucların sen deyse at hcg yı bakalım
Kan testi 0.100 çıktıkan testı ntınde yok mu deduler bıde sadece hcg 100 mu cıktı yoksa 0.100 mu
Kadının hcg hamıle olmuyınca 5, 10 arasıya öyle bılıyorum yukseldıgınde hamıle olunuyo bı arastır ıntertenHamilemiyim ? < 0.100 sonucu negatif diye biliyorum ben
0.100 negatif demek miş . 5 üstü gebelik var demekmişKadının hcg hamıle olmuyınca 5, 10 arasıya öyle bılıyorum yukseldıgınde hamıle olunuyo bı arastır ınterten
Canım valla ben de hala olmadım ama bugün bi ağrı kesici içtim yola gideceğim için belki de o engellediği, takmak istemiyorum Kocaeli’ye döndüğümde hala adet olmamış olursam doktora gideceğim. İnsan kafaya taktıkça daha çok gecikiyorŞimdi test yaptım yine çıkmadı ya adet belirtiside yok sivlcem çıkmadı karnım ağrımıyo hala batmalar var ve bel ağrısı sqbah tekrar mı denesem napsam bilemedim
Naptın canımÖyle deme ama ya hayırlısı her zaman sen tadını çıkart kafamızı rahat tutalım ben hala olmadım yarın da bekleyip testi yapacam galiba tekrardan dayanamıcam
Dün akşamda yaptım test negatif vallahi anlamadım ya bugün de yok bişey 4 gün geçti ama adete dair hiçbişey yok bekliyorum öyleNaptın canım
Ben de az önce test yaptım bana silik çizgi görünüyor sanırım kafayı sıyırdım artıkDün akşamda yaptım test negatif vallahi anlamadım ya bugün de yok bişey 4 gün geçti ama adete dair hiçbişey yok bekliyorum öyleartık adet olacaksamda olayım yani bende memlekete gidecem işte belirszlik zor oluyor
Keske kan testı yaptırsaydın ya sonuna kadar okudum hatta sayfanın sonunda dedım kesin hamileCanım valla ben de hala olmadım ama bugün bi ağrı kesici içtim yola gideceğim için belki de o engellediği, takmak istemiyorum Kocaeli’ye döndüğümde hala adet olmamış olursam doktora gideceğim. İnsan kafaya taktıkça daha çok gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?