- 9 Ağustos 2019
- 46
- 14
- 3
Merhaba kızlar ya benımde bat 18 6 gün kaldı yani.ovulasyondan 3-4 gın sonra sag ve sol kasıklarım baya agrıdı gece bıle uyanıyordum ınce ınce bazen belırgın agrılar 2 gun once bel agrısıda gırdı ama dun hic birşeyim yoktu ne kasık ne bel dedım olmadı heralde bugün dayanamadım erken gebelık test yaptım negatifArkadaşlar merhaba,
Eşimle 2. çocuğumuzu istiyoruz fakat 3 aydır korunmadık olmuyordu. İlk defa bu belirtileri yaşadım .benim bat 07.08 . İlişki tarihi 20 ve 24 temmuz yumurtlama dönemimde.ilk İlişkiden 4-5 gün sonra kahverengi lekeler geldi pütürlü ve sulu bir şekilde. ondan sonra kasıklarımda batmalar başladı geceleri midem bulanıyo ama kusmuyorum. Şİmdide bel ağrım başladı çok fena iki gün önce oncomed gebelik testi yaptım ama çıkmadı. kasık batmalarım devam ediyor yardım edebilirmisiniz bilgisi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen?
Canım eşimin akrabasının düğünü vardı başka şehre geldik pek yol yordam bilmiyorum Burda perşembe dönünce yaptıracağım kan testini hala herhangi bir belirti yok adetle ilgiliKeske kan testı yaptırsaydın ya sonuna kadar okudum hatta sayfanın sonunda dedım kesin hamileins tez zamNda hamıle olursun
Hadi insallah olur ya benımde regl 6 gün var erken gebe testi uaptım negatif cıktı moralim bozulduCanım eşimin akrabasının düğünü vardı başka şehre geldik pek yol yordam bilmiyorum Burda perşembe dönünce yaptıracağım kan testini hala herhangi bir belirti yok adetle ilgili
Benim de erken gebelik testi negatif çıktı iki kere de normal test yaptım onlar silik çıktı hiç belli olmaz kan testi yapmadan emin olmayacağım ben de :)Hadi insallah olur ya benımde regl 6 gün var erken gebe testi uaptım negatif cıktı moralim bozuldu
Ya haklısında nebılım 2 gün oncesine kadar kasık bel gogus agrım vardı bugun sanki onlar yasanmamıs gibii testte negatıf cıkınca uzuldum ben umududa kestim gibi biraz.senin regl kac gununvarBenim de erken gebelik testi negatif çıktı iki kere de normal test yaptım onlar silik çıktı hiç belli olmaz kan testi yapmadan emin olmayacağım ben de :)
Canım benim reglimin üstünden 5 gün geçti hala olmadım bekliyorum sabırla eve dönmeyiYa haklısında nebılım 2 gün oncesine kadar kasık bel gogus agrım vardı bugun sanki onlar yasanmamıs gibii testte negatıf cıkınca uzuldum ben umududa kestim gibi biraz.senin regl kac gununvar
Hayırlısı olsun haberleselımBenim de erken gebelik testi negatif çıktı iki kere de normal test yaptım onlar silik çıktı hiç belli olmaz kan testi yapmadan emin olmayacağım ben de :)
Bence sen kesin hamılesın yaaa demedi demeCanım benim reglimin üstünden 5 gün geçti hala olmadım bekliyorum sabırla eve dönmeyiKendimi sakinleştirmeyi öğrendim bebek yoksa bile çok üzülmeyeceğim elbet nasibimizde bir gün vardır annelik duygusunu tatmak Allah’ın izniyle
Valla bilmiyorum canım bu sabah kasıklarım çok ağrıdı adet olcam sandım hemen duş aldım ped bile taktım duştan sonra hemen geçti ağrıBence sen kesin hamılesın yaaa demedi deme
Valla gene iyi dayanıyorsun ben senın yerınde olsam nerde olursam olayım kan tahlılı yaptırırdımValla bilmiyorum canım bu sabah kasıklarım çok ağrıdı adet olcam sandım hemen duş aldım ped bile taktım duştan sonra hemen geçti ağrı
Bide sıcak suyla dus alma rahmi acıyormus eger bebek varsa sıkıntı olmasın tamamValla bilmiyorum canım bu sabah kasıklarım çok ağrıdı adet olcam sandım hemen duş aldım ped bile taktım duştan sonra hemen geçti ağrı
Valla ben de yaptırmak istiyorum ama İzmir’deyim düğün için burada hiçbir yeri bilmiyorum hem de bayram ama yarın dönüyorum Kocaeli’ye Perşembe’ye kadar olamazsam ilk iş kan tahliliValla gene iyi dayanıyorsun ben senın yerınde olsam nerde olursam olayım kan tahlılı yaptırırdım
Ah yaaa oyna yine hafiftenValla ben de yaptırmak istiyorum ama İzmir’deyim düğün için burada hiçbir yeri bilmiyorum hem de bayram ama yarın dönüyorum Kocaeli’ye Perşembe’ye kadar olamazsam ilk iş kan tahlilikız ne sıcak suyu buz gibi suyla banyo yaptım yeni gelin evinde kalıyorum garibim hiçbirşey bilmiyor suyu bile ayarlayamadık buz gibi suyla yıkandım çıktım şimdi de düğün günü ama oynamaya korkuyorum eğer bebek varsa da zarar verirsem diye
Şankı var gıbı ne oldu hamılesın ınsallahBen de az önce test yaptım bana silik çizgi görünüyor sanırım kafayı sıyırdım artıkçizgi var gibi ama karanlık olduğu için flaşla çekiyorum çok da belli olmuyo bi baksanıza
Canım ne oldu bısı bellı oldumuAh yaaa oyna yine hafiftenbenımde bugun haric 4 günm kaldı regl ye valla hıcbir agrım sızım yok sanırım regl olcam hayırlısı haber verırsın bana
Valla benim daha 4 günüm var ama sanki regl olcam gibiCanım ne oldu bısı bellı oldumu
Canım ne oldu bısı bellı oldumu
Canım şimdi yoldayım dönüyorum evime gidince bir test yapacağım artık varsa testte çok net çıkması lazımdır bence :)Şankı var gıbı ne oldu hamılesın ınsallah
Insallah hamıssınValla benim daha 4 günüm var ama sanki regl olcam gibi
Insalllah hamıssın beraber sahlıkla dogar bebeklerımızCanım şimdi yoldayım dönüyorum evime gidince bir test yapacağım artık varsa testte çok net çıkması lazımdır bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?