Beklenmeyen 2. Bebek/ kürtaj

Sizin durumunuzda başka insanlarda tanidim. Şimdi çocuklarına bakıp biz bunu nasıl aldircaktik diyorlar. Madem olmuş aldırmayın eğer ki sağlığınız açısından bir riks yoksa masa da kalma gibi, lütfen aldırmayın. Bir gün sizde çocuğunuza bakıp iyiki aldirmamisiz diyebilirsiniz .

bence evlenmeden önce korunma yöntemleri ile ilgili biliyoooooozzz diyenlere bile eğitim verilmeli.
Korunurken hamile kaldım lafına aslaaaaa inanmıyorum.valla bende yıllarca korundum ki çabuk hamile kalan biriyim ,hiçte bişe olmadı.

Abla ayni sizin gibi 9 aylik bebegi varken hamile kaldi. Cok üzüldü,cok ağladı hamileligi boyunca ama dogurdu. Evet ilk 1-2 sene cok zordu ve esi tir soforu oldugu icin genelde seferde olurdu. Ablam yalniz buyuttu ikisini. Suan 14 ve 12 yasindalar ilk bebeklik anlarini atlatinca arkadas oldular birbirlerine zaten. Birlikte buyuduler.

Benim de peşpeşe olan iki cocugum vsr ilki sizinki gibiydi. Tektim cok zorlandım.18 ay araları.
İkinciyi aldırmayı cok düşündüm çok çok ama aldırmadım. Randevu bile almışken. İyi ki de aldırmadım. İyi ki.
Ama 3.benegimi aldırdım. Çünkü gercekten istemiyordum onu büyütücek sabrım düzgün bi psikolojim yoktu. Pişmam olmayacagınız karar vermenizi dilerim.

En çok talep gören yaş zaten yenidoğanlar değil mi? Diyelim ki anne bebekken bırakmak istemedi ama bakamadı da sonra durumu iyice kötüleşti 5 yaşında verdi. Gayet olan bir durum. Herkes bebekken bırakılmıyor. Her geçen yıl evlat edinilme şansları düşüyor. Öyle tüm olsa zaten çocuk esirgeme kurumları boş olurdu

Bence siz evlilik, hamilelik ne bilmiyorum diyorsunuz ama korunma nedir onu da bilmiyorsunuz. Gerçekten istemeseydiniz en az iki yöntemle korunurdunuz. Ne diyeyim ki keşke Allah sadece bebeği gerçekten isteyenlere verse...

Yenı bebek kac haftalıık?Ben kurtaja karsı değilim ,bakamayacagım cocugu dogurmazdım o yuzden.Tabı bu benım dusuncem.Maddı manevı yetemeyıp o cocgu rezil edeceksem hıc dogurmam daha ıyı.

Ay yok artık.Anne gunaha gırmesın,cocuk ceksın bı ömuır bu nasıl mantık?Kolay mı sanıyrsunuz sevgi evlerinde buyumeyı?Gercekten sok oldum.

Aa sen hamile misin tebrik ederim

Goz gore gore evlatlik verilecegine belki kurtaj daha iyidir. Yani nasil birileriyle karsilasacak bilemezsin ki yarina kimin cikacagi belli degil.. ama yinede cocugu dogurup vermek urkutucu geliyor bana.. hele durumun varken.. ben sanirim dogururdum..bundan sonrasi icin ya ciddi onlem alirdim.. evliligim
Kotu giderse bosardim herifi..cok ikilemde kalinacak bir konu

İki delikli priz diye okuyorum öf devamında anladım

Benim kişisel görüşüm aldırmamak yönünde..
Evet belki başta çok zor olacak ama bu süreç bir kaç yıl sonra düzelecek ve çocuklarınız arkadaş gibi büyüyecek..
Benim için vicdani yükü çok büyük olurdu..

ilk çocuk daha 1 yaşında, bundan sonra ne kendinize zaman ayırması. 4,5 yaşına kadar bundan beter olacak, bi de 2. çocuk. bakıcı yardımı alın, o şekilde delirmeden ikisini de büyütürsinüz

4.çocuğu da aldıracak mısınız?
Önce 2 sonra 3
Belli ki koruyamıyorsunuz

Birçok bekar kadın 2-3 yöntemle korunuyor. Evlilerin bu kadar rahat olmasına anlam veremiyorum hem istemiyorum deyip hemde (tahminimce) sadece geri çekilmeyle korunulması. Cinsel hayatım varken 4 yöntemle korunuyordum. Aldırıp aldirmama konusunda kimse bir şey diyemez bir yorumda bulunamaz bunun sorumluluğu size ait. En fazla sizin durumunuzda olsak ne yapabileceğimizi söyleyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…