Beklenmeyen 2. Bebek/ kürtaj

15 yıl evlilikte ve öncesinde gayette iyi korundugumu düşünüyorum. Benli kaynaklı degildi ayrıca, 1000 1 olur denilen olay beni buldu Ayrıca , size ne?
Di mi zırt pırt çocuk aldırmayı düşünen sizsiniz. Banane..1000 de 1 olan olaylar ikidir sizi buluyorsa loto da oynayın.

Di mi zırt pırt çocuk aldırmayı düşünen sizsiniz. Banane..1000 de 1 olan olaylar ikidir sizi buluyorsa loto da oynayın.
Evet size ne? Ayrıca Evet tıp tarihine gecirmeyi düşündüler dip not olarak düşnek istiyorum. Evet loto degil ama benzeri bi şans, oyununda da iyi bi miktar tutturmuştum. Ayrıca baskalarının hayatı ile bu kadar ilgili olmanız sizi yoruyor olmalı bi kahve içip benden uzaklasın:)

Yine delirtilip kaçırılmış bir konu sahibi.. neden seks yaptın diyecek kadar hadsizleşen bir güruh.. çünkü insanlar buraya yargılanmak oooo madem böyle bir derdin var neden şöyle yapmadın diye yargılanmak için yazıyor. Yahu yapmış . Olmuş işte. Olmuşla ölmüşe çare mi var yahu. Keşke olmasaymış ama olmuş. Konu sahibi, bebeğin her şeyden önce sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Sadece bunu düşün ve kararını ver.

Burda bir bayan vardı cocugunu aldırmış, sonrasında dediki o zaman antidepresan kullanıyordum piskolojim cok bozuktu, simdi cok pişmanım, geceleri vicdan azabından uyuyamıyorum dedi.... Burda herkes, Aldır diye yorum yapmış.... Bir cana kıyılmasına destek veriyorsunuz, hepiniz vebal altındasınız, hanginiz bunun günahını bedelini ödeyecek? Konu sahibi sabredin büyütün... İkisi bir arada büyür.. Ben büyümeyen cocuk görmedim. Aileniz destek verir, yardım ederler gerekirse.. Bir daha da cocuk yapmazsınız.. Maddi duruma gelince hic mi ilk cocugunuza kardeş düşünmeyecektiniz? Sanki ilerde ekonomi cık mu iyi olacak, sanmıyorum. Tekrar hamilesiniz bu bir mucize unutmayın, yıllarca cocuk hasretiyle yanıp tutuşan aileler var, bir ömür boyu bunun vicdan azabından kurtulamazsınız!

Kimse vebal altında falan kalmıyor, kadın fikir istemiş herkes fikrini yazıyor. Siz de dogur diyirsunuz belki de dogurduguna pişman olacak, bakamayacak, çocuk keşke dogmasaydim diyecek vb vb. Çocuğu aldır diyenlere de katîl, cana kiyiyorsunuz falan demek baydı artık bu sitede..

Nasılsa ekonomi ileride daha kötü olacak diye ikişer üçer doguralim mi yani? Nasılsa hepsi sefil olacak, Ha biri aç kalmış sefil kalmıııış, ha ikisi ha üçü.... Evet çok mantıklı gerçekten ... Ne kadar çok dogurursak o kadar sefaletlerini, açlıklarını paylasabilecekleri kardeşleri olur... Biz de ilerde çocuklarımız aç sefil mutsuz ama yalnız değiller diye mutlu oluruz, vicdanımız da rahat olur, yeter ki kürtaj olup günaha girmeyelim..O kadar mantıklı ki deliricem yakında.

Yahu buradakilerin dogur demesi ile doguracak, aldir demesi ile aldiracak kisinin vebali olmayacak aldir diyenin mi vebali olacak? Neden hamile kalinmasi icin buradakiler mi destek vermis? Biri bebegini aldirdi ya da dogurdu diye ben neden vebalini cekeyim ya valla bazen bazi yorumlar akil sinirlarini zorluyor.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir... İlişkinin başından sonuna kadar prezervatif kullanmalısınız. Bu durumda %99 korur. %1 ihtimalin bu kadar kısa süreyle art arda yaşanması pek mümkün gelmedi bana. İnancınızı bilmiyorum ama bana göre kürtaj yaptırırsanız bir bebeğe kıymış olmayacaksınız, henüz çok küçük bir hücre. Kendinizi suçlamayın lütfen. Asıl hazır değilken onu dünyaya getirmek kötülük olur.

Aldırma bebeğin suçu yok.Onun yaşam hakkı senin psikolojine bağlı olmamalı.İnan öyle zor günler geçirdim ki o kürtaj masasından aynı senin gibi kafaya girmisken yattım.Yapamadim iyi ki de yapmamışim gün doğmadan neler doğar.Simdilik göremedigin evladına yapacagin şeyin ne olduğunu iyice düsün.

O zaman siz. Hep aldırın hanımefendi, her hamile kaldıgınızda, malum ekonomi cok kötü... Böyle basit bir şey gibi sonra burda konuşun, konuyu anlamak istediginiz yöne çekiyorsunuz,

Burda aldır diyen arkadaşlara katılmıyorum siz pardonda hangi hakla aldırma kararı alıyorsunuz Allah'ın verdiği canı isterse o alır bu sizin yada bizim kararimiza kalmadı .benden sana tavsiye bu dunyadaki sikntilari mumla aricaksin öteki tarafta.o bebeğin hesabini veremezsin seni öyle bir imtihan eder ki aklım basima sonradan gelir ama iş işten geçer .benim dicegim bu kadar

Ağzına sağlık .günahını bilen yapmaz böyle birsey

Sunuda dicegim okadar çok hamile kalmak için yanıp tutusan insanlar var örneğin ben acaba kese olustumu acaba kalp atışı varmı acaba bu sefer bana da nasip olicakmi diye düşünüp endişe ediyorken sen nasıl bu kadar eminsin doğurabileceğinden orasını anlamış değilim

Vijdanen çok üzülürsünüz aldırmayın zor süreçler yaşamıssınız evliliğinizdede sorun yok. Aldırmayın bundan sonra daha dikkattli olursunuz.

Herkes inançlı olmak zorunda mı? Ayrıca da size ne?

Brn aldirdim ikinci bebeği istemedim. 5 yıl oldu. hiç pişman degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…