- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedensePatronum yahu,sevgilim takılmazdı böyle şeylere.
Ben dün o yorumu okudum da ondan bugün bu konu açılmasına şaşırdım yoksa kendisini yargılamadım yanlış anlaşılmasın.Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedenseHelenra nın alıntılamış olduğu mesajınızdan sonra konu devrildi benim için , kolay gele
Anladım haklısınız.İyi de o yorumda şimdiki zaman için konuştuğunuz için halihazırda hala bir ilişkiniz olduğunu düşündüm.
Ayrıca konuların ayrı olduğunu biliyorum ama daha dün o yorumunuzu okuyunca bir an anlayamadım.
Teşekkür ederim,iyi forumlar.Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedenseHelenra nın alıntılamış olduğu mesajınızdan sonra konu devrildi benim için , kolay gele
Hayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.
Yoo bence çok mantıklı yerden yakalamışsınızBen dün o yorumu okudum da ondan bugün bu konu açılmasına şaşırdım yoksa kendisini yargılamadım yanlış anlaşılmasın.
Başkası için açıldı sandım ben hatta.
Ben en başta ailenin sıcak bakacağını düsünmüyorum.Merhaba hanımlar,hepinize iyi geceler dilerim.
Umarım iyisinizdir.
Ben iyiyim fakat şoktayım.
Evlenme teklifi aldım,evet.
Ama üstün körü. Hiç beklemediğim birinden. Uzun olacak anlatacaklarım şimdiden kusura bakmayın.
Doğma büyüme İstanbul'luyum,burada üniversite okuyorum. Geçen yaz (2017) can sıkıntısından bir markete çalışmaya girmiştim,4 ay çalışmıştım aralıklarla.
Daha sonra patronum beni marketten alıp yanına muhasebeye aldı. Hafta sonları gidip yanında çalışıyor,harçlığımı çıkarıyordum.
İlk kez beraber iş için başka bir şehire gitmiştik,kaliteli zaman geçirmiştik. Daha sonra görüşmelerimiz devam etti. Beraber sinema,konser ve kahve etkinliklerimiz oluyordu,anlaşıyorduk. Aramızda duygusal bir bağ olduğunu hissediyordum. Ama benimle sadece arkadaş olarak vakit geçirdiğini ve benden hoşlanmadığını düşünüyordum. Tamam; annenle tanışacağım,anneni tanımak istiyorum diyordu ama öyle birşey olduğuna ihtimal bile vermiyordum.
Taa ki bu güne kadar.
Sabah beni aradı,iş yerine gelmemi,muhasebe evraklarını ve avans ödemelerini düzenlememi istedi. Normalde bugün çağırmaz,ki avans ödemeleri geçeli de 5 gün oldu. Yetiştiremediğini,yardım etmem için çağırdığını düşündüm.
Neyse gittim,gerçekten de işler vardı yetişmemişti,onları yapmaya başladım.
Aradan 1-2 saat geçti ve biz odada uğraşırken adıma çiçek geldi,aldım. Ama ondan geleceği hiç aklıma gelmedi. Bir de güzel bir not yazmış;
"Bazen farkında olmadan yaptığın bir iyiliğin önemini tahmin edemezsin. Bazen de en zor zamanlarında birini uçurumdan kurtarırsın. Sen beni en zor zamanımda buldun. Teşekkür ederim,iyiki varsın." (Konu sahibinin burada gözlerinden kalpler çıkıyor:)
Ben leyla bir şekilde çiçeklerin orasında burasında isim ararken kendisinin yolladığını söyledi. (Buraları geçiyorum,yazarken ellerim titriyor yazamıyorum)
Daha sonra akşam çıkışta yemeğe gittik.
Güzel bir alyans ve güzel bir yüzük çıkarttı masaya.
Kendini anlattı.
Beni anlattı.
"Hemen cevap vermek zorunda değilsin.
1.5 yıldır çalışanımsın ben seni tanıdım ve karar verdim.
1 yıl içinde ailelerimiz tanışır,daha sonra düğün yaparız."
Gibi bir sürü hayallerinden,isteklerinden bahsetti.
Cevap vermedim,veremedim. Ne demeliyim onu da bilmiyorum,mantığımı kullanmak istiyorum. Çünkü bu fırsat bir daha ayağıma gelmeyebilir. Hayatım tamamen değişebilir.
Biraz da ondan bahsedeyim;
Karakter olarak çok iyi bir insan; sadece çabuk parlayan ve çabuk sönen,cömert,samimi ve kültürlü
Eğlenceli ama biraz da nazlı birisi.
Kendisi 30 yaşında (ben 21 yaşındayım)
10 yıl boyunca Amerika'da yaşamış ve üniversite okumuş,ekonomi ve finans mezunu.
3 kardeşler,tek erkek,kardeşleri evli.
Ataerkil bir babaya sahip (dededen toruna geçen bir şirketleri var) ve oğlunu "X Şirketinin yeni nesil patronu,varisim,babasının gözbebeği" diye seviyor. (dedesinin,babasının ve kendisinin isimleri aynı)
Şirket dışında yurtdışı ticareti,inşaat,taşımacılık gibi sektörlerde başarı sağlamış ve genç yaşına rağmen büyük başarılar elde etmiş bir insan (hatta babasının adına bir hatıra ormanı yaptırmış)
Bense onlar kadar zengin olamasakta durumu iyi bir ailenin üniversite okuyan kızıyım.
Ama emin olamıyorum işte.
Hayatımızda farklılıklar var.
Evet dersem hayatım değişecek,imkanlarım genişleyecek ve çok büyük fırsatlar elde edebileceğim (iş anlamında)
Bu yüzden sizin fikrinizi almak için buraya geldim.
Sizce oluru var mı bu işin?
Evet demeli miyim? Tanımalı mıyım?
Resmen türk filmi gibi;
Zengin oğlan fakir kıza aşık olur. Ailesi istemez,oğlan ise "kızla evleneceğim" diye diretir aile yine istemez,oğlan yataklara düşer ve olaylar gelişir.
Not: Parası için evet demek istemiyorum zaten bu yüzden size sordum, çekiniyorum. Karakter olarak çok iyi ve sadık bir insan. Ama benden biraz büyük ve ben daha 21 yaşındayım. Daha hayatıma tam adapte olamamışkem evliliği kaldırabileceğimi sanmıyorum. Hoşlanıyorum ama kararımı veremedim. Yorum yapacaklara şimdiden uyarımı yapayım dedim.
Fırsat olduğu için konuyu açtım.Unutma böyle fırsatlar her zaman ele geçmez.Çok fazla düşünüp millete sorup sorusturup kafanı bulandırma.sadece hislerini dinle.Zaten yarın evlenelim dememiş 1 sene içinde demiş ki birbirinizi iyice tanımak için ideal bir süre.
Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.
Yok hayır zor durumda değilim.Aksine ilk mesajinda sanki ekonomik olarak zor durumdaymışsın gibi bir imaj olmuş ama sakın kendini dezavantajlı pozisyonda görme. Yaşın genç hem eğitim alıp hem çalışıyorsun vs. Vs. Her türlü sen çok çok avantajlısın. Bu adamın sahip olduğu mevki ve imkanları çok düşünme yaş farkı normal bence ama evlilik için daha fazla tanımaya çalış, tarih planlamaları bana ürkütücü geldi. Umarım mutlu olursun.
Bana kalırsa evlenme teklifini şimdilik red et ve bi süre birbirimizi tanıyalım deHayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.
Aileme söylemedim. Babamla görüşmüyorum annem ne der hiç bilmiyorum,sevinir mi üzülür mü sinirlenir mi kestiremiyorum. 9 yaş fazla mı diye düşünüyorum.Ben en başta ailenin sıcak bakacağını düsünmüyorum.
Ne gibi zorlayabilir ki beni? Hangi konuda sizce?evlılık ıcın cok erken bır yas oldugunu dusunuyorum 21 yasın
30 yas ıle 21 arasında da farklılıklar var ılerde ıkınızde zorlanır yorulursunuz
Yıl olarak 21'e gireceğim 2019'da,doğum günüme 4 ay vartanımak istiyorum ama korku da var açıkçası.
Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedenseHelenra nın alıntılamış olduğu mesajınızdan sonra konu devrildi benim için , kolay gele
Ben zaten kesinlikle etkilenmedim demiyorum.Ne gibi falsosu olabilir?bilemiyorum altan bilemiyorum her türden olabilir..
Şimdi düşünüyorum, oğlanın yerine koyuyorum kendimi; 10 yıl Amerika'da yaşamışım,orada okumuşum,paralıyım da..Dededen şirket sahibiysem adım da Jr.Babasının bitanesi gibi bişey olsa gerek.
Muhtemelen çok hızlı bir hayat yaşamışımdır, geçmişim kabarıktır.Ataerkil bir ailedeysem de herşeyime iyi veya kötü karışan, hayatımı benim adıma planlayan da bir babam var demekki..(x şirketinin biricik varisi,geleceğin patronu büyük adam oğlu vb. kodlamalar)
Tr e dönüyorum şirketin başına geçiyorum.Param var, muhtemelen de birtakım hatunlar benim ve paramın peşinde.Birdenbire 21 yaşında,bana göre çocuk olan yanımda çalıştırdıgım bir kızcağızı gözüme kestiriyorum(!).Ne bir flört ne bir elektrik ne bir hoşlantı belirtisi olmadan adeta görev gibi aniden kıza evlilik teklif ediyorum...
Şimdi bu okuduklarından ne anlıyorsun?İçinde bir duygu,aşk vs. var mı sence?
Belki de planlı programlı bir proje bu.direk baba da planlamış olabilir.Belki saf gördüler seni, belki ataerkil babanın sürekli küçük varis torunlar isteyen ağzını kapatmak için bulunan en uygun kuluçka makinasısın... Belki çocuk olacak sonra da adam babasını susutrumuş olup kendi keyfine bakacak kimbilir..
Yazdıklarım ağır geldiyse kusura bakma ama direk aldığım hissiyata göre yazıyorum.Böyle sevgi,aşk gösterilmeden flört olmadan bu devirde kim kiminle neden evlenmek istesin?
İnsanlar canavar, insanlar pislik.çok toy geldin sen de gözüme.. gözlerinde dolar yeşiliyle yazmışsın gibi görünüyor ama dikkatli ol.adamı her bakımdan sıkıştır, sorular sor.Neden ben? de mesela.. Ben daha okulum bile bitmemiş, 21 yaşında öğrenciyim, bana karşı duygusal herhangi bir ilgini de farketmedim neden benimle evlenmek isteyesin diye açıkça sor.. ha bir de, bazıları etik bulmayacak ama telefonunu karıştırmanı tavsiye ederim,kötü süprizlerle karşılaşmamak adına..
Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.
en onemlısı buyuk fıkır ayrılıklarınız cogunlukta olurAileme söylemedim. Babamla görüşmüyorum annem ne der hiç bilmiyorum,sevinir mi üzülür mü sinirlenir mi kestiremiyorum. 9 yaş fazla mı diye düşünüyorum.
Ne gibi zorlayabilir ki beni? Hangi konuda sizce?
Yüzüğü de çiçeği de bagajda bıraktım,almadım.Yuzuk aldi diye hemen parmagina takip isin icine aileyi katmadigin surece denenebilir bence.
Sevgilimden ayrıldım sanırım bununda etkisi var. Sevgililik yaşamadıkta gezdik eğlendik birbirimizle vakit geçirdik. Tam sevgili değildik ama aramızda duygusal bir bağ vardı. Mutlu oluyordum açıkçası.Sevgili bile olmadan evlilik teklifi sadece dizilerde olur saniyordum. Ama sizin olayiniz cok hoş bence. Evlilik hemen olmaz tabii de eger siz de hoslaniyorsaniz "boyle bir soruya cevap vermek icin erken ama birbirimizi daha yakindan tanimak isterim" diyebilirsin.
Bazen iş olmadığı zaman vardiyadan çıkanları cafeye falan götürürdü,bazende ikimiz giderdik. Eğlenceliydi.o değil de insan patronuyla neden sinemaya, lunaparka falan gider?
herif buna bak seks beklentim olmadan da seninle olabilirim mesajı vererek güvenini kazanmak istemiş belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?