Beklenmedik evlenme teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedense Helenra nın alıntılamış olduğu mesajınızdan sonra konu devrildi benim için , kolay gele
Ben dün o yorumu okudum da ondan bugün bu konu açılmasına şaşırdım yoksa kendisini yargılamadım yanlış anlaşılmasın.
Başkası için açıldı sandım ben hatta.

Anladım haklısınız.
Ben o yorumı o hanımefendiye istinaden yazdım. Şuan sevgilim yok,bayağıdır sallantıdaydık,bitirdik ve bende sosyal medya hesaplarımdan bütün fotoğraflarımızı kaldırıp whatsapp profilimi güncelledim. Bugün de o hamle geldi. Kafa karışıklığı konusunda haklısınız yani.

Hayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.

Aksine ilk mesajinda sanki ekonomik olarak zor durumdaymışsın gibi bir imaj olmuş ama sakın kendini dezavantajlı pozisyonda görme. Yaşın genç hem eğitim alıp hem çalışıyorsun vs. Vs. Her türlü sen çok çok avantajlısın. Bu adamın sahip olduğu mevki ve imkanları çok düşünme yaş farkı normal bence ama evlilik için daha fazla tanımaya çalış, tarih planlamaları bana ürkütücü geldi. Umarım mutlu olursun.

Ben en başta ailenin sıcak bakacağını düsünmüyorum.

Fırsat olduğu için konuyu açtım.
Ama karar veremedim.
Acele mi ettim,yaş farkı mı fazla ya da ne oldu ne bitti anlamadım. Herşeyi bir anda oldu bittiye getirdi. Ama aklım imkanlarda yalan yok.

Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.

Ne gibi falsosu olabilir?bilemiyorum altan bilemiyorum her türden olabilir..
Şimdi düşünüyorum, oğlanın yerine koyuyorum kendimi; 10 yıl Amerika'da yaşamışım,orada okumuşum,paralıyım da..Dededen şirket sahibiysem adım da Jr.Babasının bitanesi gibi bişey olsa gerek.
Muhtemelen çok hızlı bir hayat yaşamışımdır, geçmişim kabarıktır.Ataerkil bir ailedeysem de herşeyime iyi veya kötü karışan, hayatımı benim adıma planlayan da bir babam var demekki..(x şirketinin biricik varisi,geleceğin patronu büyük adam oğlu vb. kodlamalar)
Tr e dönüyorum şirketin başına geçiyorum.Param var, muhtemelen de birtakım hatunlar benim ve paramın peşinde.Birdenbire 21 yaşında,bana göre çocuk olan yanımda çalıştırdıgım bir kızcağızı gözüme kestiriyorum(!).Ne bir flört ne bir elektrik ne bir hoşlantı belirtisi olmadan adeta görev gibi aniden kıza evlilik teklif ediyorum...
Şimdi bu okuduklarından ne anlıyorsun?İçinde bir duygu,aşk vs. var mı sence?
Belki de planlı programlı bir proje bu.direk baba da planlamış olabilir.Belki saf gördüler seni, belki ataerkil babanın sürekli küçük varis torunlar isteyen ağzını kapatmak için bulunan en uygun kuluçka makinasısın... Belki çocuk olacak sonra da adam babasını susutrumuş olup kendi keyfine bakacak kimbilir..
Yazdıklarım ağır geldiyse kusura bakma ama direk aldığım hissiyata göre yazıyorum.Böyle sevgi,aşk gösterilmeden flört olmadan bu devirde kim kiminle neden evlenmek istesin?
İnsanlar canavar, insanlar pislik.çok toy geldin sen de gözüme.. gözlerinde dolar yeşiliyle yazmışsın gibi görünüyor ama dikkatli ol.adamı her bakımdan sıkıştır, sorular sor.Neden ben? de mesela.. Ben daha okulum bile bitmemiş, 21 yaşında öğrenciyim, bana karşı duygusal herhangi bir ilgini de farketmedim neden benimle evlenmek isteyesin diye açıkça sor.. ha bir de, bazıları etik bulmayacak ama telefonunu karıştırmanı tavsiye ederim,kötü süprizlerle karşılaşmamak adına..

evlılık ıcın cok erken bır yas oldugunu dusunuyorum 21 yasın
30 yas ıle 21 arasında da farklılıklar var ılerde ıkınızde zorlanır yorulursunuz

Yok hayır zor durumda değilim.
Ama onun imkanları karşısında benim adım bile geçmez yani.
Biraz daha düşüneceğim evlilik hakkında. Şuan değil sanırım.

Hayatımın kurtarılacak bir yanı yok ki.
Aç değilim açıkta değilim,iyi bir işim ve eğitim hayatım var. Keza annem de mevkii sahibi bir insan.
Ama cezbediyor evet,bu konuda yalan söyleyemem.
Bana kalırsa evlenme teklifini şimdilik red et ve bi süre birbirimizi tanıyalım de
Henüz okulunda bitmemiş
Biz olabilecekmiyiz okulum bi bitsin vs bi süre iste
Sevgili ol ve bak gercekten duygu besleyebiliyomusun

Ben en başta ailenin sıcak bakacağını düsünmüyorum.
Aileme söylemedim. Babamla görüşmüyorum annem ne der hiç bilmiyorum,sevinir mi üzülür mü sinirlenir mi kestiremiyorum. 9 yaş fazla mı diye düşünüyorum.

evlılık ıcın cok erken bır yas oldugunu dusunuyorum 21 yasın
30 yas ıle 21 arasında da farklılıklar var ılerde ıkınızde zorlanır yorulursunuz
Ne gibi zorlayabilir ki beni? Hangi konuda sizce?

Sevgili bile olmadan evlilik teklifi sadece dizilerde olur saniyordum. Ama sizin olayiniz cok hoş bence. Evlilik hemen olmaz tabii de eger siz de hoslaniyorsaniz "boyle bir soruya cevap vermek icin erken ama birbirimizi daha yakindan tanimak isterim" diyebilirsin.

Ha patron olunca sorun olmuyor .. neyse nedense Helenra nın alıntılamış olduğu mesajınızdan sonra konu devrildi benim için , kolay gele

o değil de insan patronuyla neden sinemaya, lunaparka falan gider?
herif buna bak seks beklentim olmadan da seninle olabilirim mesajı vererek güvenini kazanmak istemiş belki de.

Ben zaten kesinlikle etkilenmedim demiyorum.
Evet etkilendim.
Çünkü bana sunduğu olanak çok çok fazla. Saygın bir çevre ve iş,kendimi daha da yükseğe çıkarabilmem için bulunmaz bir fırsat.
Evet belki bunlar sevgimin duygularımın önüne geçti.
Belki burada benim göremediğim şeyleri siz görürsünüz siz anlatırsınız diye yazdım.
Zaten konumda da bahsettim,etkileniyorum diye.
İnanın iyiki buraya yazmışım diyorum. Gerçekten ürkünç bir olay örgüsü içinde olduğumu farkettim. Bu kadar sistematik işlememeliydi.
Ailesi öyle değiller,az çok tanıyorum. Babası sürekli gelir gider.

Kabul etmedim,düşüneceğim dedim.
Emrivaki istemiyorum zaten.. Bu olaylardan hoşlanmıyorum da.
Henüz tanıdığım biri değil. Neden böyle olduğunu anlamadım.

kabul ettiniz demedim ki, edersiniz dedim.

bana göre yanlış ve çevremden birisi yapsa "sevgilisi varken niye patronuyla sevgilicilik oynuyor la bu" diyeceğim türden davranışlarınız olmuş. patron arkadaş değildir, onunla lunaparka, sinemaya gitmek normal değildir. yani adam emrivaki yapmamış aslında. siz ona cesaret vermişsiniz o da iyi yerden yakalamış.

kusuruma bakmayın ama biraz kendinize gelmeniz lazım. adamın size yurt dışı imkanı sağlayabilmesi, kariyer hedeflerinize yardımcı olabilmesi mi sizi cezbediyor? çalışın yahu neden çalışmak gibi bir seçenek yok aklınızda ben onu anlamadım. 22 yaşındayım ben ve 30 yaşında adamla şahsen ne lunaparka giderim ne sinemaya. bana böyle bir teklifle gelse de "ihtiyacım yok ben bir şeyler başaracaksam dişimle tırnağımla başarırım zaten" der çekilirim.

hani sizin konunuz "patronumdan hoşlanıyorum böyle bir teklif aldım" filan olsa eyvallah diyeceğim ama resmen adam üstünden strateji yürütüyorsunuz.

bir de yanlış anlamazsanız ben ailenizin mesleğini merak ettim.

en onemlısı buyuk fıkır ayrılıklarınız cogunlukta olur
sız 40 yasınızdayken o 50 yasında olacak mesela sızın en kadın zamanlarınızda onun dız agrıları baslayacak
sızın enerjınız dinamıgınız yasınız geregı en ust sınırdayken o daha sakın daha mulayım belkı daha sabırlı bıraz yuregınız cekılecek

kısa vadede avantaj gıbı duran benı torpuler ıyı olur aslında dedıgınız seyler omure vurdugunuzda coluga cocuga karısıp yaş aldıgınızda eee lanet be dedırtecek

bırde okudugum kadarıyla aklıma yatmayan su ama benı yanlıs anlar kırılırsınız dıye cekınıyorum
amerıkada egıtım yap belırlı bır maddı sevıyede ol okadar gor gecır orta yaslara gel ... ıs guc sahıbı kulturlu etrafında hıc mı kız yokmusta yanında 20 yasında kı calısanına evlenme teklıfı etmıs
sızı kucumsemıyorum sakın yanlıs anlamayın tam aksıne onun bır falsosu oldugunu sızın ona fazla oldugunuzu soylemek ıstıyorum

bana samımı gelmedı okudugum adam ... ama onemlı olan sızın hıslerınız onu tanıyan onunla ıs yapan sızsınız bır ınsanı tanımak ıcın ısın ıcıne para gırmelı gercek karakter ozaman ortaya cıkar sızın ortak paydanız iş yanı para
esımde benım mükellefımdı mesela durustlugu cezbetmıstı sızınde buna benzer duygularınız olabılır tanıyan sızsınız

ben hemcınsımın ıyı olmasını ısterım ınsallah mutlu olursunuz ama ne olursa olsun ben 21 yasımda evlenmezdım acelemız yok bıraz bırbırımızı tanıyalım goruselım derdım sevgılı sevgılı bır kac sene daha gorusur emın olurdum

yanı sans verırdım ama teklıfe hemen evet demezdım sahsen

Yuzuk aldi diye hemen parmagina takip isin icine aileyi katmadigin surece denenebilir bence.
Yüzüğü de çiçeği de bagajda bıraktım,almadım.
Aileme de hemen söyleyemem zaten.

Sevgilimden ayrıldım sanırım bununda etkisi var. Sevgililik yaşamadıkta gezdik eğlendik birbirimizle vakit geçirdik. Tam sevgili değildik ama aramızda duygusal bir bağ vardı. Mutlu oluyordum açıkçası.

o değil de insan patronuyla neden sinemaya, lunaparka falan gider?
herif buna bak seks beklentim olmadan da seninle olabilirim mesajı vererek güvenini kazanmak istemiş belki de.
Bazen iş olmadığı zaman vardiyadan çıkanları cafeye falan götürürdü,bazende ikimiz giderdik. Eğlenceliydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…